Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, cam asa cred ca e cu gelozia dintre frati.
Dar si faptul ca sunt 2, are multiple avantaje.
Numai ca la varsta lor, ei nu le vad.

Acum 2 sapt. mi-am luat o zi libera si am stat numai cu Victor acasa(aveam si o groaza de treburi si am preferat sa o duc la cresa pe mandra). Victor imi zicea ca "e pustie casa fara Anca".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Cristina, e un scumpic Victor. Gelos, gelos, dar o iubeste mult pe Ancuta daca a zis el ca e casa pustie fara ea. Sanatate multa! si tie si lui victoras
Fetelor, tinand cont ca bursi e la mama.... prevad o zi a innamoratilor cu scantei
Hi hi hi, poate iese cu ochi

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Raluca, pai daca iti doresti sa iasa cu ochisori, multa bafta!!

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Raluca bafta!

Iar perdeleste toata lumea pe aici ?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Daca vreti sa radeti cu lacrimi, cititi perle de fetita, sa vedeti ce ne asteapta . Am gasit intamplator...

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna tuturor,reusesc si eu sa citesc, de dimineata ma chinui ca feciorul meu nu se joaca singur,trebuie sa stau cu el,sa merg cu el si sa fiu acolo unde vrea el....l-au mai lasat un pic mofturile,dar observ ca incepe sa tipe cand nu-i dau ceva,eu incerc sa-l ignor,dar imi este foarte greu si cred ca el s-a prins ca nu suport tipaturile...mai incercam si noi de multe ori,varianta cu distragerea atentiei...dar ideea de baza e ca nu vrea sa se joace singur si eu trebuie sa fiu mereu in preajma lui,ce rezulta?nu am timp de mine deloc...sper ca peste cativa ani sa am si eu timp sa fac ce-mi doresc
in rest,suntem la sfarsitul tratamentului si ne rugam la DD sa nu mai capatam iar ceva...ca daca ajungi la urgenta e jale...
am ajuns si eu o data si m-a intrebat doamna directoare de spital,de ce m-am dus acolo?da unde sa ma duc in week,va dati seama?si apoi i-a pus lui aaiosua stetoscopul rece deodata pe spate,ca a facu soc mititelul si de atunci tipa continuu cand un medic vrea sa-l asculte-pana atunci nu-i era frica-acum ma chinui acasa cu un stetoscop,sa-si dea seama ca nu-i nimic rau,i-l dau si si-l pune pe piept...sper incet incet sa se obisnuiasca...asa-i in Romania...
Flavia felicitari pentru bebe.
sanatate la toti bebeii bolnavi.
diplodocus,daca nu ma insel,tu nu reusesti sa-l faci sa renunte la tzitzi?un sfat ,poate ajuta,asa am facut eu noaptea:da-i prima data pieptul,apoi sa ai pregatit un bibi cu lapte cu cereale mai gustoase(nestle),si incerci sa-i bagi in gurita bibi in loc de tzitzi,trebuie sa insisti chiar daca nu merge de prima data...eu il lasam un pic sa-l ia somnul apoi ii dadeam bibi.succes.o sa reusesti.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cristina si Victor, sanatate multa!
Ralucutza, bafta!
Eu chiar ma ingrijorez cu Ana, oare sa aiba ceva? Sa-i mai iasa ceva dinti? Dar ea nu prea a avut probleme cu iesitul dintilor...s-o doara ceva? dar de ce tace si rade cand o iau in brate?
Sunt tare curioasa cum se comporta azi.
Am la treaba la servici de-mi vine sa ma-mpusc.
Aaaa, ca mi-am amintit acum; eu n-am primit pana acum nici un fel de stimulent si m-am intors la servici de aproape 5 luni; am sunat la directia de munca si cica am intrat in categoria dosarelor problema, hihihi; si voi primi restantele in luna martie.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Sincer, eu imi doresc sa fie cu ochisori, dar nu vrea husbandul. El zice sa mai asteptam pana la vara, ca am totusi doua operatii si sa avem ok-ul de la doctor si bla bla.... Are dreptate omul, ce sa zic, eu nici macar la controlul de dupa nastere nu am fost. (nu dati cu roshii, pliz)

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Flavia,am citit intr-o revista formula as,ca poti scapa de E.Coli cu o jumatate de litru de bere in fiecare seara,timp de o luna...la tine ca le copiii nu se poate...,am intrebat un medic o data de la ce se face,si mi-a zis ca bacteria vine din fecale,dar eu stiu?sanatate multa.
acum va scriu ceva la toate ,sper sa nu va plictisesc.
Parintilor din partea copilului:

"Manutele mele sunt inca mici,de aceea nu va asteptatila perfectiune cand fac ceva;cand fac patul,cand arunc mingea..Picioarele mele sunt inca mici.Va rog frumos nu faceti pasii prea mari,ca sa pot tine si eu pasul cu voi.
Ochii mei nu au vazut lumea asa cum ati vazut-o voi,asa ca va rog sa ma lasati sa aflu totul,fara sa ma pedepsiti pentru curiozitatea mea.Si nu ma limitati inutil.
De lucru va fi intotdeauna suficient.Eu nu voi fi pentru multa vreme copil,de aceea ,faceti-va,va rog,timp si pentru mine.Explicati-mi ce stiti despre lumea aceasta frumoasa si faceti lucrul acesta bucurosi si plini de dragoste.
Sentimentele mele sunt inca foarte gingase.Fiti,va rog,sensibili la nevoile mele.Nu ma cicaliti toata ziua!Tratati-ma cum ati dori sa fiti tratati.
Eu sunt un dar deosebit din partea Lui Dumnezeu.Va rog ingrijiti-ma foarte bine,asa cum ar vrea Dumnezeu sa o faceti.Trageti-ma la raspundere pentru ceea ce fac,dandu-mi indrumari clare,conform carora sa pot trai,iar daca este necesar,pedepsiti-ma cu dragoste.
Pentru a creste am nevoie de incurajarea voastra.Va rog sa va abtineti de la critica!Ganditi-va la urmatorul lucru:puteti sa-mi criticati faptele,fara sa ma criticati in persoana.
Va rog sa-mi acordati libertatea de a lua singur decizii.Lasati-ma sa fac si cate o greseala ca sa pot sa invat din ea.Numai in felul acesta voi fi in stare intr-o zi sa iau hotarari pe care viata mi le va cere.
Treaba pe care am facut-o eu,va rog sa nu o faceti inca o data!Acest lucru imi da sentimentul,ca ,intr-un fel,nu am facut fata asteptarilor voastre.Si chiar daca va vine greu,va rog sa nu incercati sa ma comparati mereu cu fratii mei sau alti cunoscuti.
Nu va fie teama,ca o data la un sfarsit de saptamana,sa plecati si sa ne lasati singuri..Copiii au nevoie si ei sa-si petreaca timpul fara parintii lor,la fel cum si parintii au nevoie sa se recreeze fara copii lor.In afara de asta,este o ocazie extraordinara de a ne arata noua copiilor,cat de deosebita este casatoria voastra.
Va rog sa-mi fiti un bun exemplu si sa ma invatati despre Dumnezeu."
Cred ca fiecare avem de invatat de aici cate ceva.
va pe toate.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore mie mi-a povestit un prieten o faza care a patit-o cu primul copil cand era mic (nu mai stiu exact cat de mic ca acum are 7 ani). Nu zic ca asa e si in cazul Anei, ci doar ca exista cazuri si cazuri.
Parintii tot incercau sa culce copilul si cum il puneau jos urla ca apucatul. Il luau in brate la verticala: tacea si adormea cuminte. La orizontala in patut panarama maxima. Asa ca l-au lasat sa planga, crezand ca e fitos. Dar nu s-a potolit asa ca s-au dus la doctor a doua zi si copilul avea otita la amble urechi. Au primit o explicatie ca se poate ca la orizontala sa-l fi durut urechile si la verticala nu.
si eu sper sa fie doar rasfat.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput