Piticodromul de sept-oct 2005 (167)
Raspunsuri - Pagina 26
b_irina_c spune:
Cat despre ziua inamoratilor eu planuiam sa iau cina cu seful al mare frantuz si inca 2 colege
. Noroc ca au zis ele ele ca e ziua inamoratior
! Si Bogdan si-a amintit azi de dimineata cand sa iasa pe usa si a navalit peste mine in
, sa-mi zica "la multi ani"
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Bianca, chestia cu iesit-intrat in camera copilului inainte de nani o fac de mii de ori dar nu vrea si pace. Se ambitioneaza si urla din ce in ce mai tare.
Gresia si parchetul au deja model cu sant pe mijloc.
Ieri Ana m-a facut din vorbe.De fapt e putin spus. E prima data cand face asa ceva... a stat agatata de mine toata seara in sensul in care ma tragea de pantaloni si incerca sa se catere pe mine; daca o luam in brate, ok, cum o puneam jos urlete de ziceai c-o tai in doua.
Nici macar nu ma puteam juca cu ea pe covor civilizat...vroia numai si numai in brate. Iar urletul era din acela cu sughituri si inecaciuni. Rasfat maxim? Deodata?
Ce-o fi cu ea?
Ca sa nu mai vorbim ca n-a vrut deloc la baie, eram singura si nu puteam s-o si tin sa nu plece din cada si s-o si spal...iar de spalat pe cap n-o mai spal decat cand suntem 2 persoane...ce ma fac?
Irina, bafta la sofat!
Tin pumnii! L-am admirat pe Vladut calare pe saniuta!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Mifloricico
si la mine ploua! ![]()
Si Matei mai face de-alea de tocmai ai povestit, cu stat numai in brate, dar la el m-am convins ca fitzele astea sunt cand il doare ceva rau (a se citi dinti sau cand a avut enterocolita).
Alinam, felicitari pt. intarcare! La noi s-a intors roata, adica a inceput sa ceara si dimineata si nu prea pot sa scap. Si nici sotul nu ma prea ajuta, se hlizeste de nu mai poate. I-am zis ca peste o luna se taie conducta de tot si sa se pregateasca sa-l adoarma el seara. Parca vad atunci fitze (de la sot, nu de la copil).
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Miflore
. E posibil sa-i iasa si ultimii dinti Anei? Sau poate asa vrea ea te certe ca mergi la serviciu :(.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Irina, lasa prostiile, o sa fii sofer bun. Gandeste-te ca instructorul are si el comanda la frana si da-i bice
. Fara frica!
Flavia, felicitari! Sa ai o sarcina usoara, o nastere asemenea si un bebelus sanatos!
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
nanadana spune:
salutare
ancris felicitari mamico si sa iti traiasca baietlul sanatos si frumos
flaviafelicitari si sarcina usoara bb2 
irinal_am admirat pe Vladut
,mersi frumos pt regim deci nu este nici o graba cind ai timp 
deci stam tot la acelasi capitol "noapte nedormita,agitatie si trezire la ora6 dimineata
"
aici plouaaaaaaaaaaaaaa de zici ca cineva sa certat cu sf Ilie 

gata ma duc sa imi iau a doua cafea
anto pupicei pe burtica si ai grija de tine 
b_irina_c spune:
Ruxandra si sper sa fiu sofer bun.
Nanadana
. Sora-mea (care nu sta in Bucuresti) a zis ca-l termina azi de redactat, asa ca sunt sanse bune sa-l ai maine :).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata si multumesc de urari!
Saptamana viitoare ma duc si eu la un prim echo.
Fetelor, de ce fac bebelusii infectie urinara? Eu o fac mereu (cu E colli), dar nu inteleg cum un copil atat de mic poate sa o faca.
Flavia si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
cge spune:
'neata pe la pranz.
Flavia, felicitari ptr. a doua liniuta.
Sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebe perfect.
Ancris, felicitari ptr bebe2. Sa fie sanatos, cuminte, mancacios si tie refacere rapida.
Eu n-am reusit sa ajung ieri la serviciu, am stat acasa si am bolit.
Ieri am dormit 6 ore, si azi-noapte iar am bagat somn la greu.
Azi sunt tot slabita, dar parca mai bine.
Copiii sunt bine, Victor e tot la regim saracul.
Ii duc mancare la after-school in fiecare dimineata.
Anca e mare terorista. Ieri era sotul singur cu ea in masina.
Ea in spate, in scaunelul ei si cu biberonul.
Nervoasa, ca era apa in biberon, i l-a aruncat lui taica-sau in cap.
Noroc ca aveau viteza mica.
MiFlore, are vreo suparare Ana, sunt sigura.
Antonia, si Victor a avut o perioada mai grea cand a aparut Anca.
Il plimbam infasat in pilota prin casa, ii dadeam si lui biberon, desi avea 6 ani.
Vreo 2 zile l-a tinut.
Si acum mai e gelos.
Cand eu o iau pe Anca in brate, sotul il ia pe Victor si invers.
La adormit seara, avem un algoritm.
O sapt. o adorm eu pe Anca, si sotul pe Victor, apoi sapt urmatoare facem invers.
Eu am incercat sa nu schimb prea mult din obiceiurile lui Victor cand a aparut Anca.
Adik, Anca avea 6 sapt si eu eram cu ei la Boo-boo.
Dar acum ca a crescut Anca, se joaca amandoi. Se alearga, cand il prinde, Anca incearca sa il ia in brate.
Anca isi pune o hartie in fata si ii striga 'Baa'(bau) lui Victor.
Mor de ras amandoi.
Inchipuie-ti cum se vor juca Dinu cu Sa peste 1 an.
Ei vor avea marele avantaj ca vor creste practic amandoi.
Oricum as zice, intre Victor si Anca e o diferenta cam mare.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Tonnia spune:
Ancris, felicitari!!!
Flavia, felicitari!!! Intra si tu mai des!
Cge, nasol cu boala asta! Hai ca maine vei fi ca noua si Victor la fel! Vorbeam cu o tipa care-mi spunea ca gelozia asta intre frati nu ia sfarsit toata copilaria, se mai atenueaza dar nu dispare.Asa sa fie oare?
Miflore, si eu zic ca a avut un disconfort ceva. Urmareste-o si azi.