Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Pe unde umblati?!?! haideti pe prima pagina!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata!
Flavia felicitari!!!!!!! Sarcina usoara si un bb sanatos! De acuma sper ca vei intra mai des, sa ne mai povestesti de tine, nu?
Olguta, incet incet devii scriitoarea mea favorita! Spune-i asta lui mamitza ta.

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Flavia felicitari pentru bb2 ! Sarcina usoara si un bb sanatos!

kristinutza saru'mana de oferta, dar treba e ca si rezolvata de cumnata-mea (pshioloaga de serviciu la aia unde voi face scoala)acum ma gandeam ca exista o posibilitate ca voi sa va cunoasteti.

WoW Olguta ce aventuri!!!! Cand aud ce zapada e pe la tine imi vine sa ma sui in .

Anto o sa vezi ca e bine bb2 ! Te asteptam cu vesti de la doctor.

Vladut aseara a adormit singur in patut. N-a mers faza cu cititul in balansoar si l-am mai lasat sa alerge prin casa vreo 15 min, apoi l-am pus in patut, l-am schimbat si am plecat. A povestit ceva cu suzeta lui iubita si somn... Sper sa pot face asta in cat mai multe seri.

Asa cum am promis acum cateva zile poza de la "sanius"

Sambata dimnineata la ora 9 am prima sedindta de condus . Ori la bal, ori la spital ! Fetelor de prin Vitan si imprejurimi stati cuminti in casa intre 9 si 11 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Diplodocul curaj, nu e chiar asa greu, daca Vladi care iubeste tzitzi la nebunie a reusit fara, oricine reuseste, nici mie nu imi vine sa cred ce simplu a fost, a marait el vreo 2 zile la pranz cand era de nani, da l-am convins ca se poate si fara.

Flavia sa fie sanatos bb2.

Olguta uite cum imi luminezi tu diminetile , uite asa am un ranjet dupa ce citesc aventurile voastre , iar despre zapada sa nu ne mai zici ca noi nu am vazut zapada anul asta.

Irina eu de vreun an tot zic sa ma inscrie si pe mine domnule cineva la scoala de soferi, ca eu ma duk, da nu se agita nimeni , de ce oare?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Flavia, felicitari pt bb2
Irina, si ziceai ca nu era zapada...Succes la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Uitasem, norok de pozele Irinei ca ma vazut putina zapada, unde am fost noi in we la munte nu era zapada .

ma duk sa fak un tort inimioara, ce daca e sarbatoare imprumutata, orice ocazie e buna sa mai sarbatorim putin, nu? mi-a venit in minte reclama aia cu :" romanii au multe sarbatori! ......"

voi ce faceti de ziua inamoratilor? noi vrem sa iesim la un resto.

ps: ma suna mama dimineata ca are tensiune mare , ii e rau., samd, nimik neobisnuit la ea, dar , imi zice : fata am flori cu mesaj "te iubesc" si ciocolata inima de la taicatu, io la faza asta ma ramas muta ca tata e genul care de ziua ei ii ia niste flori si alea ofilite, i-am zis nu e de bine, ori tata nu mai are mult, ori s-a gandit ca iti provoaca un soc si scapa de tine hhehehhe, asa ca antrenati de "cei batrani" am hotarat sa sarbatorim si noi

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
La voi ploua?
Flavia, felicitari pentru sarcina, sa fie usoara si bebe sanatos!
Medy, si eu am nascut cu Dr. Suciu, tot cezariana. Si sunt multumita de el. Poate ne-ntalnim vreodata pe-acolo. Sau mai bine la un resto.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Flavia si un bb2 asa cum iti doresti!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata
Irina, unde e asa zapada??????
Flavia felicitari
Alinam, ziua inamoratilor la noi e cam posomorata, ca nu suntem impreuna .

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Poza asta e tot de la munte (se facuse mai racoare si am infofolit copilul corespunzator ). Zapada aia era undeva la umbra si eram pe o suprafata de cca 4 mp. Aia a fost toata zapada care am vazut-o la Sinaia, dar buna si aia decat deloc.

Mergi la inceput