Piticodromul de sept-oct 2005 (167)
Raspunsuri - Pagina 28
oaana spune:
mai am ceva interesant,dar in alta zi sa nu va plictisesc.
mi-am adus aminte ca o mamicutza se plangea ca bebelul tipa tare cand il scoate din apa...Nu poti sa-l"pacalesti' cu ceva ce el nu a mai vazut sa-i dai ca sa-l scoti din apa?spre exemplu eu cand nu mai stiu cum sa-l impac ii dau cutia cu carlige si e fascinat...succes
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mihaela_specht spune:

Flavia felicitari !
mama da ce de gravide avem iar,tre sa ma pun si eu pe treaba.cred ca v-ati inteles.
pupici la pitici
RalucaN spune:
Oana, foarte frumos ce ai scris. M-am emotionat
Mifloricel, dar de ce ai dosar problema?
Apropos, am aflat si eu ca cica acuma nu se mai dau 85% din brut in cele 126 zile de concediu de maternitate ci 550 ron la toata lumea. Pai nu sunt neseriosi?
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
locca spune:
Raluca, sa iasa cum vrei tu. Accidente se mai intampla, nu? ![]()
Tonnia, chestia cu gelozia e mai de durata, asa e. Iar uneori se schimba sensul, adica de la ala mai mic la ala mai mare.
Si eu am treaba multa, colac peste pupaza bona trebuie sa plece devreme saptamana asta, asa ca sunt in foc continuu.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Raluca, verifica chestia cu post-natalul.
Am o colega care zice ca s-ar da 85%din brut dar nu mai mult de 5 salarii medii lunare.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
RalucaN spune:
Mie asa mi-a zis un coleg a carui sotie sta sa nasca. Ma rog, am zis si eu asa intr-o doara, ca momentan nu ma intereseaza in mod direct, doar pur si simplu m-am revoltat pt. ca mi s-a parut o suma mult prea mica.
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
Dory232002 spune:
Fetelor, Alexa tocmai a primit de la gagic cadou de Valentine days, ce ziceti???
DORY & ALEXANDRA DENISA
Dory232002 spune:
Fetelor, copii vostrii stau ca ceva pe cap(caciulite, sepci,etc), farasa se lege cu snur sub barbita????, Alexa nu vrea neam sa stea cu ceva pe cap daca nu are siret sa o leg imediat le zboara din cam si ma gandesc ca vine primavara, vara si ce o sa ne facem???
DORY & ALEXANDRA DENISA
alinam spune:
ce faceti mai?
Am citit si eu perlele sunt haiosi rau copilashii astia, asta imi aduce aminte de fetitza unei colege a sotului, are 3 ani, ei muncesc zi lumina si vine mami seara, pleaka dimineata, deci vine seara tarziu, pupa copilul ii spune ca mami a fost la servici, bun se trezeste dimineata , maicasa se imbraca si o intreba "unde pleci mami?, " la servici" ..... "iar?" hehehehe dau fetitza unei prietene care are 5 ani, ma uit la ea ce credeti ca facea? se scobea in nas, baga in gura , o intreb: " ce faci mai , manaci muci?", ea imi raspunde "da" , eu continui:" pai de ce?" si raspunsul care m-a lasat fara replika a fost :" in nas e intuneric, le ofer o casa mai buna "
Eu intre timp nu am perdelit sa stiti, am executat un tort de ecler ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Dory zi-ne si in ce consta cadoul ca sa putem comenta
. Oricum felicitari gagicului pentru initiativa!
Eu am 2 frati: un frate mai mare cu 2 ani si o sora mai mica cu 10 ani decat mine. Pe frati-miu nu-mi amintesc sa fi fost geloasa, in schimb pe sora mea imi amintesc clar ca eram geloasa si ca uneori ma purtam urat cu ea, din gelozie
.
Gelozia intre frati mie mi se pare imposibil de evitat in perioada in care apare nou nascutul in casa. Putem doar sa incercam sa o atenuam.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)