Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si fi-mea e super maraita in general dar nu de la dinti, cel putin eu asa cred; daca n-o bag in seama 5min urla ca din gura de sarpe, vrea incontinuu companie, nu se joaca singura nici 5sec., nu vrea sa se culce seara, ma chinui si cate 2 ore, noaptea se scoala si plange, vrea la joaca, nu vrea sa manance, face numai ce vrea ea si daca nu, s-ar tavali pe jos...sa va mai spun???
Copilul s-a stricat, e clar. Cum, cand, unde si de ce, habar n-am.
Oana, vor veni si zile frumoase, incearca sa te odihnesti. Ti-a raspuns Cristina la intrebari. Ca periuta degetar si pasta de inghitit ar fi Nenedent. Eu plastilina inca nu i-am dat copilului dar ma bate gandul. Si legat de mofturi, daca afli ceva vinde-mi si mie pontul.
Codru, felicitari pentru Pepe!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Chiar, o fi ceva in aer?
Frumoase poze, Codru, de-abia astept s-o vad si pe Petra pe schiuri!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare!
suntem si noi pe aici

ANDREEEA- mersi de laudat harnicelul meu
OLGUTA- ce frumos povestesti despre galushka ta...
Imi place mult si site-ul...Pot sa te intreb cum l-ai facut? E greu...?m-as apuca parca si eu
CODRUTA- felicitari pt reusita sotului!
IRINA-fain de voi..Luca nu stie ce e sanie
OAANA-sunteti mai bine ?

Pupici la bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hehe, mai ziceti, sa ma simt si eu mai bine.
Si al meu e cam maraici, dar eu suspectez caninii. Tot asa cu program artistic noaptea, in schimb ziua recupereaza la greu.
Noi am avut un weekend agitat, sambata dimineata am fost la mobexpert, dupa-amiaza la ziua soacrei unde ne-am imbuibat toti 3 ca porcii, apoi seara eu am iesit la ziua unui fost coleg de la budapesta, iar sotul a ramas de paza la copil. M-am intors la 1, fix cand se trezise puslamaua, si am mai stat treaza cu el pana pe la 3, asa ca am dormit fix 4 ore .
Ieri ma simteam lejer mahmura si jur ca nu bausem decat apa minerala cu o seara inainte, poate de la aia ...
Ieri am fost in herastrau la masinute, apoi la pranz, cand s-a culcat Matei, am plecat la un botez. Am avut copil civilizat care a dormit 3 ore pazit de vecini (bunicii s-au anuntat indisponibili), cand s-a trezit eu venisem de vreo 10 minute, sotul era inca la botez, i-am dat sa manance si l-am luat cu mine inapoi la botez. Inainte de a ajunge acasa am dat si o tura de parc si uite asa numai scriind ce am facut ma ia oboseala.
Si azi noapte am luat-o de la capat cu bairamul.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si Anca e terorista rau.
Cand se loveste, se freaca un pic la locul cu pricina si fuge inapoi la joaca.

Dar cand nu ai stat cu ea sau nu ai facut ce a vrut ea, urla, de ii ies venele prin piele.
Ieri era Victor la mine in brate, si s-a apucat sa il traga de par ca sa se aseze ea.
Ea si numai ea.

Jadi, sa nu citesti randurile de mai sus.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu mi-as da demisia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutare salutare

dragele mele vreau sa va spun ca ieri am executata "placinta jadi" asa am numit-o, dar in 2 clipe si 3 miscari sa halit toata tava tind cont ca am fost 6 persoane ........dar buna rau, mersi Anya ca ne_ai atentionat ca ai papat o placita buna si mamei lui jadi/b] un mare mersi

sanatate la toti bolnoviorii jadi,cristina,victor
codruta v_am admirat,felicitari sotului
biumil bine ca sinteti bine si nu vi sa intimplat nimic
hildidragut stef cu ochii de azur
[b]mihaeela
dragut dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi si eu am obosit pana am citit...
Sper sa vina vremuri mai linistite pentru toate mamicile de teroristi cat mai curand!

Vladut are periuta www.oralb.com/arabia/en/products/kids/stages/" target="_blank">Oral B stages si pasta de dinti www.magazine-online.ro/magazine/poza.php?produs=1792_1" target="_blank">Nenedent ca sa o poata papa in siguranta. La inceput il spal eu pe dinti (asa ca pe catei ), apoi il las sa se spele singur, adica sa molfaie periuta .

Eu mereu am ignorat plansul de rasfat al lui Vladut, precum si dorintele lui imposibile si i-am explicat, cu argumente pe intelesul copiilor mici, pe un ton cat se poate de serios ca nu e voie cutare sau cutare lucru si ca plangand nu rezolva nimic. Apoi incerc sa-i distrag atentia. E clar ca nu intelege el tot ce vreau eu sa-i explic, dar ceve ceva tot s-a lipit de el. Nu se tranteste pe jos, foarte rar loveste jucariile, de vreo 2 ori a incercat sa ne loveasca pe noi. Nici un plans (genul "VREAUU!!") nu tine mai mult de 2-3 minute.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asta merge si la noi cu distrasul atentiei.

Indiferent cat e de ofticata, daca ii scot tablita sa deseneze, ii trece supararea.

Antonia, nu se accepta demisia.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Hop si eu dupa he he de timp.

Incerc sa citesc macar ultimul capitol si mai incerc si sa raspund.

va pupesc!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput