Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bianca la ce facultate zici ca-l dai?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Mie mi-e soooomn...doarme asa de rau copilul asta de mor, numa ma inghesuie, se foieste , azi-noapte a avut o ora de veghe..ooofff
Hilde, super ochi, vreau si eu....
Jadi, dar vad ca te tine ceva raceala asta
Cge, multa sanatate. Al meu copil nu vrea sa presteze la periuta de dinti
Irina, macar copilul s-a plimbat cu sania, noi anul asta nu am vazut asa ceva

Am si eu o intrebare ca tare ma enerveaza: cand vreau sa bag un smilies dupa vreo fraza, il baga pe randul urmator sau la sfarsit dar nu unde e cursorul. De ex am vrut sa colorez numele si am selectat dar se duce la sfarsit asta "[ red ][ /red ]" si e tare enervant ca tre sa dau cut apoi paste... oofff nus dak ati inteles ceva dar e tare stresant.

Si al meu copil isi da drumul la vorba cu fiecare zi, e tare haios cum zice el "lala cu papac" la oala cu capac, "papum" la parfum si multe altele, ca nu imi mai amintesc acum de oboseala...

Simonique si Mario (22 august 2005)

Mergi la inceput

Aaa, si din seria animalul meu preferat, noi suntem cu pisicile. Cred ca si din faptul ca noi avem un motan persan pe care il fugareste toata ziua si striga dupa el: "matoi, matoi". Si asa prost de pisic nu am mai vazut, il jumuleste, il calareste, se aseaza pe el, nu zice nik, ii place si lu' ala de nu mai poate.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Pentru Jadi si Cristina cate o dusca sa treaca raceala!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simoniqe asa zic si eu... macar l-am plimbat cu sania . Cat despre faza cu smile/culori habar nu am... la mine merge ok.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

fetelor sun eudupa un week groaznic...
copilul imi plange de cateva nopti de masele
mi-e mi-e rau si ma doare capul
am fost in park cu bebe,mi-a cazut tensiunea si era sa lesin,dar frica ca ce va face Iosua,m-a ajutat sa ajung acasa nelesinata...
de dimineata pana seara Iosua e mofturos de zor,imi mai pierd rabdarea si ii dau cate o palma la fundulet-dupa care imi pare rau-el se apuca de plans si-mi ia fata in maini de ma apuca toata mila...
referitor la spalatul pe dinti,voi ati inceput sa dati pasta de dinti si de care?
voi ati dat plastilina la copii sa se joace? nu o baga in gura?
ce le mai faceti voi ca sa le mai treaca mofturile?
Iosua plange tare de dinti si mama mea imi spune mereu sa-i dau o bucatica de agocalmin-eu nu i-am dat-voi ce ziceti?
va doresc o zi mai buna ca a mea.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ptr dinti : Nurofen/Calpol, Calgel si Dentinox ptr gingii si Calma Baby sirop - eu cam atat stiu.

Periute si paste de dinti ptr ei, eu am vazut de la Colgate si de la Oral B(cele cu Winnie).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

N-am apucat sa cetesc, dar va anunt ca am sosit . Cu stirea ca mi-a luat sotu locul 2 la skifest, bun era si 1 , dar nu prea a putut ca erau prin zona campionii nationali si de la olimpiada + ca el a luat un hop si era sa sara afara din poarta

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Oaana, mai o fi ceva in aer ca si eu posed una bucata copil plin de mofturi

Simonique si bb Mario (22 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Daca vreti sa vedeti ceva poze de la Dorna

Si noi de la oral B folosim si indata trecem la stagiul 2
Oaana eu nu i-am dat inca plastilina. Exista din aia non-toxica daca vrei sa incerci. Iar de medicament, cere parerea dr. ca se da pe kg si de la anumite varste.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput