Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata
in Germania saptamana viitoare e carnaval i-am luat lui Dennis costum de politai. o sa pun poze sa-l vedeti.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

dennis politzai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mai fetelor, dorm pe mine.

Dupa ce de miercuri incoace avem program de treziri din 6 in 6 ore pe motiv de Ampicilina mai intai ptr Victor, acum ptr propria persoana, mai si prestam noaptea program hartistic cu mandra.

Raportam un weekend de cacao, dar la propriu, ptr 3/4 din familie.
Mai putin Ancuta, sper ca ea sa fie ok in continuare.

Irina, bine ca ati reusit totusi sa va intalniti cu zapada.
Vero, si eu i-am admirat ochii lui Stefan.

Si Anca danseaza la greu, si canta.
E asa haioasa ca ea ingana dupa radio, dupa Victor, dupa oricine. Daca oprim radio, ea canta serioasa in continuare.
Si face tandem cu frati-sau, el canta la orga(ha, ha, de jucarie) si ea il acompaniaza.

Ieri isi pusese o manusa de a mea in mana si ne facea semne din manusa:"Pa, ma" (pa din manusa).
E innebunita dupa catei si e tare egoista.

Mi-am inchipuit intotdeauna ca va fi gelos kupilu1 pe kupilu2, dar se vede ca e posibil ca si kupilu2 sa fie tare gelos pe kupilu'1.
Cam asta-i treaba la noi.

A, si iubirea Ancutei nr. 2 dupa suzi e periuta de dinti.
Cred ca au invatat-o la cresa si de atunci s-ar spala non-stop.
Vine la mine cu orice tub de crema si cu periuta si imi arata sa execut miscarea ce se impune.

Si sportul favorit e sa dea cu capul in noi mai ales in Victor care sta cuminte si le incaseaza.
Pana cand ?

Mihaela, tare scump e Dennis politai.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Anto, ce faci ? Cum te simti ?
Lasa ca va trece perioada asta dificila, si sa te vezi alergand dupa amandoi piticii.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cristina sper sa va faceti toti bine cat mai repede.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

bunaaa

m-am intors si eu acasa....dar recunosc ca in w-end am "perdelit". Vineri s-a treminat seminarul la 4, iar la 4 jumate eram deja in masina in drum spre casa, am ajuns la 10 seara...mi-a fost foarte dor de Milan si nu am mai avut rabdare pana sambata dimineata. am avut si peripetii pe drum, a fost foarte aglomerat...infiorator, si cand deja ma simteam ca acasa, pe buc-pitesti...era sa ne faca un tir armonica...nu ne-a vazut ca il depaseam si a intrat si el in depasire de era sa ne prinda intre remorca si parapet...am tras o spaima grozava si nu stiu cum am ajuns pana acasa!

Milan s-a distrat grozav fara noi, a fost un iures total cu bunicii, asa ca nu ne-a simtit foarte mult lipsa, dar ne-a iubit sambata toata ziua, ne lua in brate si punea capul pe noi!

mai prost ca a revenit la program de "bebe" cu somn la 11, iar incepem antrenamentul pt somn la ora 1.

intrebare intrebatoare: Dr. Alina, daca ii dau lui Milan doza saptamanala de oscilo, ii pot da zilnic imunobaby, 5 ml? e vreo interactiune intre cele doua? dar cu vit C? se pot da toate astea impreuna? desi trecuse raceala, din senin din iarba verde azi dimineata a inceput cu tuse productiva...

urez bun venit mamicilor nou venite!!!

Alexuta, noi ii dam lui Milan creioane, carioci, plastilina, acuarele si cam tot ce poate face o maaare murdarie! dar ii place foarte mult asa ca nu mai conteaza. de jucat se mai joaca cu niste cuburi de lemn, le pune unul peste altul pana se rastoarna, deseneaza pe tablitza, cu litere si cifre magnetice (l-a invatat bunica-sa care e invatatoare literele M, N, A, I)...i-am luat o unditza cu care pescuieste niste pesti, normal...si cam atat. vechile jucarii au cazut in dizgratie...

editez ca sa adaug ca i-am pus Nemo la calcu si e disperat...toata ziua umbla la cd-rom si zice "tata, pete!"

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare fetelor!

Eu sunt in recuperare acasa, sper sa termin cu raceala asta!

Am avut noroc de un weekend oarescum bun, popescu senior a dus copilul prin parc si alte locuri si am reusit si eu sa zac in pat. In schimb cu somnul lui Vladutz am avut crize de nervi, nu mai vrea sa doarma din prima, ma chinuie si cate o 1 ora seara in conditiile in care peste zi doarme doar 2 ore. In plus se freaca in pat ca un animal in chingi, mi-a dat un picior in burta de am ramas fara rasuflare plus picioare multiple in cap, ochi, exact unde doare mai tare. Aseara l-am inchis in camera singur 1 minut, a urlat de ziceai ca il tai bucatele si la intoarcere m-am rastit la el ca daca in 10 minute nu adoarme a incurcat-o, drept pentru care in 10 minute dormea ca un ingeras. Nu inteleg foiala asta inainte de culcare, se alinta cu noi din ce in ce mai mult si mie mi-a fost foarte greu sa stau ca inainte sufocata pe pieptul lui cand aveam un nas si-o gura subreda de la raceala. Plus tusea care trezea si un elefant! Cei drept ieri m-am simtit foarte rau, poate de aceea nu am avut rabdare cu el.

Kristinutza si Vladutz a fost ieri la zoo, s-a invartit pe la leu si era suparat ca dormea si i-a tot facut bau-bau oate s-o trezi pana la urma a venit leoaica si a inceput sa "uau" la Vladutz, el "uau" la leoaica si uite asa 4 minute s-au intrecut in urlete, radeau toti vizitatorii din parc. A inceput sa urle si "cai-cai" cand a vazut poneii, e clar ca astia sunt preferatii lui, toata ziua nu zice decat "cai-cai", aici in parcul Circului la manej in spate mai dau drumul la cai si el este asa de fericit! Ii imita cum fac din picioare si cum se antreneaza tante pe cal, se flexeaza cu genunchii si ridica mainile in sus si zice didi... circar il fac .

Hai ca se vede ca sunt nevorbita!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bianca bine ai revenit, intreaga! Nasol cu tusea lui Milan si felicitari pentru performante!

Pe Vladut l-a invatat ta-su literele direct pe tastatura cat am fost eu in FR. Stie unde e A pe care-l numeste "a-ul", M (adesea confundat cu N), T si I.

Jadi hi hi hi... cred ca e tare haios Vladutz cu cai-caii lui!

Am uitat "sa-l laud" ca a prins drag de WC (zic eu ca soacra-mea e de vina, stiti voi cu ciff-ul) si ieri si-a bagat periuta de dinti in WC si l-am prins in ultimul moment cand vroia sa o bage la loc in gura (ne-a vazut pe noi cum spalam periuta si daca in toaleta a gasit el apa la indemana...).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Deci, Milan e cu pestii, Vlad cu caii si Anca cu "ham-ham".
Nu va mai zic ca eu cumpar revista Scooby Doo in 2 exemplare.

Ieri cand i-am desfacut o punga mare de cereale Ancutei a scos un 'Wauuu' de ne-a terminat.

Multumim Irina ptr urarile de insanatosire.

M-ati terminat ca invatati piticii literele.
Sa o invat si eu pe Anca ca tot avem abecedarul la indemana.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Merci, Irina!

Cristina, cu literele nu a fost voluntar...dar toate jucariile, cuburile au si ceva litere pe langa animale sau obiecte...asa ca incet incet a trebuit sa ii spunem si el a retinut!
ah...primul cuvant nou al saptamanii..."apel"(pronuntat asa)...adica mar . asta a invatat de la BE!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput