Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am luat si eu pauza de la si am avut putin timp in care am admirat pe: Clara- nu-i deloc slabatura.Da ce culoare au ochii, sunt verzi?, pe Maria Andreeei,o artista ce mai, daca stie sa cante la orga.
Am mai vazut un Denis dulce de-ti venea sa-l mananci cu ciocolata cu tot.Si politist ii sta bine.
Sa nu mai vorbesc de Stefanut cu ochi albastrii tare frumosi.

Mergi la inceput

Acu' trecui la cetit din urma.
Kristinutza, bine ca m-ai linistit.Credeam ca-i dat deja.
Felicitari pt. condus.Si lui Radu pt. maselute.
Corsage, uff ce sperietura ati mai tras.
Eu nu i-am pus in nas decat ser fiziologic.
Hilde mama da voi cat petreceti de ziua sotului?Trei zile si trei nopti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Cristina cge dar prin cate ati mai trecut si cu bietul Victor...apropos ce-ti mai face buza ? si inca ceva...si Noelia e innebunita dupa rujuri...si sotu de de vina ca el o invata...o rujeaza...si ea scoate limba.

Hihihi Irina (la soacra ma refer) acum stau si ma gandesc ca era mai bine cand eram in Spania ca imi vedeam soacra o data pe an acum e musai sa o vizitam cel putin o data pe luna, sa caram copil si catel si purcel 150 de km ca doamna nu poate domne sa plece pe drum sa isi vada nepoata . Data trecuta cand am fost o noapte am "dormit"(vorba vine) ca Noelia nu cunostea camera, patul..si mai batea si un vand dinspre fereastra. Atunci a zis sotu' ca doar mai trecem pe acolo, nu mai dormim dar se pare ca a uitat si we ce vine iar il trage cordonu' ombilical dar poate ma invart si-l fentez.

Anya poate asa e mai eficienta crema aia pentru vergeturi ia exemplu de la don'soara ca stie ea ce stie.

Diplodocus daca slabesti miraculos sa imi dai si mie reteta.VREAUUUUUUUUU!! VREAU SA SLABESCCC!!!

Mimsi si fi-mea are obicei sa imi fure portofelul si sa se joace cu cartile de credit si cartelele de la supermarketuri. Ca sa nu mai zic ccc ca de cateva zile am dat disparuta telecomanda de la tv ul din bucatarie. Inca mai e disparuta.

Kristinutza waw! Tine-o tot asa cu condusul! Hai sa iti zic ccc ca cel mai bine este sa te urci la volan si sa nbu te mai gandesti la nimic, sa iti spui ca poti conduce sa inlaturi gandurile rele si temerile. Eu in decembrie am fost nevoita sa imi duc sotul la Deva(si pe defileul Jiului si pe zapada si cu masina sotului pe care o condusesem doar o data pt ca mi se parea mare si imi era teama.) A fost fff greu la inceput, mai ales cand aveam teroristul in dreapta(dai-o pe-a treia! "asta-i viteza de a patra?" etc etc...) dar la intoarcere, fiind singura a trebuit sa ma obisnuiesc si sa ma descurc. A fost totul ok si acum conduc aceasta masina fara probleme si cu cea mai mare placere...parca suntem un intreg

Corsge nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut! Eu i-am facut Noeliei spalaturi asa cu ser fiziologic, insa se pune copilul cu capul intr-o parte culcat si serul se pune in nara de sus astfel serul iese pe nara de jos apoi se pune copilul culcat pe partea cealalta si se repeta. Numai bine!

Hilde ti-am admirat flacaul cu tot cu ochisorii aceia frumosi. Parca s-a mai ingrasat un pic ..are falcute! Asa-i?

Irina iti recomand o statiune de munte micuta: Ranca. Este in plin proces de inflorire. e tare frumos. Am fost noi sambata dar cum nu am fost inspirati sa ne facem rezervare la hotel/pensiune am fost nevoiti sa mancam , sa facem o plimbarica pe langa partie si sa ne intoarcem acasa. Dar data viitoare vom fi mai pregatiti, vom face rezervari. si zapana avea mai bine de jumatate de metru.

E cineva interesat de un weekend la munte cu zapada, vin fiert si teroristi mici? Dati de veste!

Jadi super tare Vladutul!

Bianca ce tare e Milan cu "apel"-ul

Codru felicitari campionului!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Ajunsei si eu la zi cu cetitul.
Hilde are si Alexia pasiunea asta cu dansatul.Cand iesim la plimbare si de apropiem de un magazinas care vinde CD-uri fi-mea incepe sa danseze si nu o mai pot lua de acolo.Da spectacol, nu gluma.
Irina si cu "peripetiile" astea tot v-ati distrat.Pai ce sa mai zica Alexia ca nu a avut ocazia nici macar sa atinga zapada, d-apoi sa se dea cu sania.Norocosilor!
Cge e bine ca Ancuta se tine tare, rezista eroic in fata virusilor.
Biumil da ce sperietura nasoala ai avut.Bine ca nu s-a intamplat nimic.
Milan stie 4 litere?Pai in curnd invata tot alfabetul.Daca e si bilingv m-ai dat gata de tot.
Ce plastilina are?Si acuarelele nu le mananca?
Jadi si Alexia se foieste pana adoarme. Cred ca se rasfata.
Acum citesc ca si Vladut stie 4 litere, pai frate trebuie sa-i pun Alexiei burta pe carte ca nu se mai poate.
Ce haios trebuie sa fie Mario chinuid saracul pisoi.
Oaana, noi acum avem 3 dintoci prospat iesiti, nu am spalat-o pana acum ca nu aveam pe ce.Da acu trebe sa cumpar si eu pasta de dinti.Eu i-am dat cu calgel.
Codruta felicitari, premiul II zici? super!am vazut si pozele.E foarte frumos acolo!Vreau si eu!

Mergi la inceput

Moama cat am scris!!!

Despre noi ce sa va mai spun...Noelia are sub ochiul stang o vanataie tarre frumoasa. Azi intr-o secunda se urca pe un scaunel si cazu si se lovi(cred eu ) de mobila. E cataratoare infocata. O secunda ma intorsai cu spatele si cazu. e si un pic unflat obrajorul dar nu e grav. Poate o sa ii fie invatatura de minte cu cataratul. Am prins-o incercand sa escaladeze rafturile mobilei din sufragerie. Alta data a reusit sa se urce pe masa din bucatarie de pe canapea.

Dar despre Ina mama budincii nu mai stiti nimic? Ioana inteleg ca e tare ocupata. Dar pana cand???

Cred ca we asta ne facem fete de capitala si mergem noi la tati sa nu mai vina el. asa ca dati-ne idei de plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Innaa pai acum zici? Am googalit si pare tare frumos acolo, dar din pacate e cam departe de Bucuresti pentru un WE . Insa zapada de juma' de metru e fooarte tentata .

Casiana asa e... Vladut a vazut totusi zapada .

Vreau sa spun ca eu am admirat toate pozele pe care le-ati pus, dar n-am apucat sa laud pe nimeni. Oricum as fi zis ceea ce stiati toate deja: copii nostrii sunt cei mai cei si parintii pe langa ei !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Intrucat am lipsit motivat vreo 3 zile pe la munte sa raspund pe masura ce recuperez cititul.

Alina hehehe ca sa ma vezi ce "dragutza" sunt, te invit la Galati la prajituri si eu plek la munte .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Irina e dragut la Ranca,...daca ai sti si cum ningea....mie-mi venea sa dorm acolo pe partie insa cei cu care am fost aveau cu ei copilul de 5 ani asa ca nu ne-am aventurat. Imi place ca e statiune micuta si nu stiu prea multi de ea. Partia e super buna din cate am inteles ...aa si e la o altitudine muult mai mare decat Predealul.

Alina si cum a fost la munte? MMM nu mai vorbi de prajituri ca eu am ceata in stomac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Un weekend plin de distractie, pe partie, la Predeal impreuna cu colegii de serviciu. Adica in "construirea echipei" aka teambuilding. Am stat de vineri pana duminica, fara copil, fara barbat si ce bine a fost, mmm, mai vreau!
Acum incerc sa ma reobisnuiesc. Alex e lipita de mine ca timbrul de scrisoare, nici la buda nu ma mai duc fara ea

Am vazut poze cu copiii frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

neata pe seara,raportez si eu un weekend super agitat, vineri -cu copil bolnavior(rosu in gat dupa doctor), sambata -examen dimineata, ziua -shopping pe ultima suta de metri pt tzoale de nunta, noaptea -nunta, duminica-somn si apoi recuperat copil de la parinti. Un weekend asa full si obositor nu am mai avut de muult, bine ca s-a terminat Nu am avut timp nici sa va citesc, dar sper sa recuperez ca doar am terminat cu sesiunea Alinam, vad ca te tii de plimbari, bravo cuscra, asa te vreau Am vazut pe pagina asta ca va vaitati de copii maraici, nasol...eu de cand ma stiu nu am suportat copchii razgaiati, le zic eu, dar se vede treaba ca nu e dupa cum suportam noi ci dupa cum e aluatul. Eu cred ca tine si de firea copilului, dar unele le mai putem face si cu mana noastra, e greu de dat sfaturi, mai ales ca nu se pot aplica de la un copil la altul.Eu, de exemplu cand urla de-an boulea (adica mofturi si talente) ii dau ignore si ma uit la ea si rad, nici macar nu o iau in brate, se calmeaza in maxim un minut. Nu stiu daca e din firea ei, sau din atitudinea mea, dar chiar merge. Uneori ma doare ca fac asa, dar recunosc ca sunt cu capul si mai ales cu nervii si decat sa facem crize mai tarziu amandoua, mai bine le facem acum , recunosc ca urlu cand sunt nervoasa ca un leu in cusca, dar nu sunt de acord cu bataia, dar si cand urlu pt multi cred ca sunt de dus la sectia agitati Asta sunt, buna rea, alta mama nu mai face....Apropos de nebunii ale cupiilor, ce credeti ca a facut dimineata? Dimineata a prins punga cu cafea, ca eu ca o desteapta am lasat-o pe chiuveta, doar o desigilasem si a imprastiat-o pe toata in sufragerie, pe covor, in pat, in cutiile cu jucarii , era numai cafea peste tot Am urlat cand am vazut si m-a privit pe urma jumatate de ora cum aspiram eu toate alea fara sa zica nik, hehe, sa mai zica cineva ca nu stiu ca sunt mici, hmmm , statea ca un mielusel si imi arata pe unde mai varsase cafea si nu vedeam eu, avea o fatzaaa, cu greu ma abtineam sa nu rad Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput