Piticodromul de sept-oct 2005 (167)
Raspunsuri - Pagina 16
olguta12 spune:
Am doua minute- in pauza de masa- si vreau sa-i raspund repegior lui
diplodocus![]()
Site-ul e usor de facut, dar greu de invatzat
mergi la www.piczo.com , si iti faci cont gratis.
Apoi da-mi un pm,sau cauta-ma pe Yahoo Messenger la olguta12_us si te invatza baba ce si cum
. Nu-ti face griji, o rezolvam
tot iarmarocul
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
miflore spune:
Ruxandra, ce week-end!
Eu acum as fi zacut intr-un colt.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
medica spune:
Buna seara la fete!
Uite asa imi place de voi, cu logoree
Noi am profitat de vremea frumoasa din we si am stat mai mult pe afara.
Insanatosire grabnica pt mamici si pitici.
Biumil, Slava Domnului ca ati trecut de acea cumpana.
Hilde, vreu sa-ti spun ca m-a terminat Stef cu ochisorii lui.Eu am sperat ca macar unul din baieti sa mosteneasca ochii socrului dar nu a fost sa fie.Pana pe la 4 luni pareau albastrii (in ambele cazuri)dar................
David si-a mai revenit de la masele, deja are doua.Crize de personalitate are si el, mai ales cand nu-i dam ce vrea si in momentul in care vrea
Kidd, sa-ti fie de bine plimbarea, vezi sa nu citeasca sotul sa vada ca te-ai simtit bine fara el ca altadata nu mai pupi plecat singurica.Pe 19 martie plec si eu la Brasov cu serviciul,sper sa ne distram si sa mai prindem ceva zapada.
Codruta, felicitari pt premiu, sotul tau s-a obisnuit cu podiumul din cate mai tin minte.![]()
Miflore, vreau sa te intreb ceva: Nu sunt sigura, dar acum aproximativ o luna cred ca te-am vazut la cabinetul dr. Suciu.Ai intrat si ai intrebat de cineva.Daca fac confuzie imi cer scuze.
olguta12 spune:
sper sa nu supere pe nimeni "gluma"....
pe mine m-a facut sa rid...cel putin n-am ajuns la capitolul MONGOLIA..INCA
Geografia femeii
Intre 18 si 25 de ani, femeia e precum Continentul African :
jumatate a fost deja descoperita, cealalta jumatate ascunde frumuseti inca salbatice si delte fertile.
Intre 26 si 35 de ani, femeia e precum America de Nord :
Moderna, dezvoltata, civilizata si deschisa negocierilor in schimbul banilor.
Intre 36 si 40 e precum India :
fierbinte,relaxata si constienta de propria frumusete.
Intre 41 si 50, femeia e precum Franta :
Usor imbatranita, dar inca atragatoare si interesanta.
Intre 51 si 60, e precum Iugoslavia :
A pierdut razboiul, e tulburata de fantasmele trecutului , dar se lucreaza la reconstructie.
Intre 61 si 70, ea e precum Rusia :
Spatioasa, cu frontiere fara patrula. Stratul de zapada ascunde mari bogatii.
Intre 71 si 80, femeia e precum Mongolia :
Cu un trecut glorios de victorii, dar cu putine sperante de viitor.
Dupa 81 de ani, ea e precum Afganistan :
Aproape toata lumea stie unde se afla, dar nimeni nu vrea sa mearga pana acolo.
Geografia barbatului:
Intre 15 si 80, barbatul e precum Cuba :
Guvernat de un singur membru.![]()

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
diplodocus spune:
Seara buna!
Eu uneori ma infricosez cind citesc ce fac copiii vostri...Adica ce urmeaza sa faca si Luca...
La capitolul catarat eu stau bine, in sensul ca nu atenteaza decit la coltar care e jos si de unde coboara regulamentar...Dar vai, se pare ca ma asteapta zile de cosmar si vinatai pe masura...
INNAA- miraculos n-o sa slabesc in veci
...fiindca astept miracolul de mult stind cu miinile in sin si papind cioco(dind vina pe alaptat)
Asa ca acum am luat taurul de coarne si ma tin de bicicleta de camera, si de mincare sanatoasa
OLGUTA- mersi, tinem legatura
Pupci la toata lumea, noapte buna!
innaa spune:
Chiar e de speriat cu cataratorii... fi-mea are doua scaunele micute de lemn (unul mai mare ca celalalt) si se urca intai pe cel mic si apoi se catara pe cel mai marisor dupa care sare in pat
- bine ca si le pune strategic aproape de pat. sau pe scaunelul mai mare se pune in picioare si alearga pe loc(cred ca ma intelegeti) mai ales ca papucii de casa tropaie si ei ii face maare placere.
mai nou vrea sa atenteze si la scaunele de oameni mari
olguta super tare geografia asta - mai trebuie sa fiu descoperita pe jumatate.
Mami si
Buburuza lui mami
kristinutza spune:
ce mi-a placut de dennis politzaiul! 
ma uimesc vlad si milan cu literele si cu ispravile lor
.
codruta, felicitari de rezultate! frumoasa gasca la munte! ![]()
uau, ruxandra, ce program!
![]()
innaa, si celorlalte fete, multumesc de felicitarile pt condus. pt mine e f important condusul asta... dar nu va plictisesc cu povestile mele. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
mey, dar o culoare mai kkcioasa nu puteam sa-mi aleg?! 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
diplodocus spune:
Mai bintui si eu pe aici
KRISTINUTZA- si eu mi-am ales aceeasi culoare verde
dar nu stiu cum acum e albastru cu contur verde...S-o fi copt?
andreeeea spune:
Ei bine, sigur e ceva in aer! Raportam si noi copil marait, doritor de companie in toate, mofturos la mancare, si f greu de adormit. Eu cred ca sunt fitze si incerc sa dau pe Ignore, dar nu prea reusesc (simt cum creste starea de tensiune) , dar cu distrasul atentiei pe un ton vesel, merge intotdeauna (chiar daca in creier e furtuna -si nu de idei
).
Alexutza, Maria se joaca mult cu cele 8 paharele din care construieste turn si le baga unele in altele, de lego nu e prea interesata, dar foloseste mult pixul, culorile cerate si tablita (acoarele si plastilina inca nu i-am dat- dar i-am dat aluat/coca, si voia sa inghita bucatele)
. Cu acel cub cu forme geometrice se joaca rar, si doar cu noi. Solicitarea ei e legata zilnic de "mac-mac" de la calculator (desene animate cu Donald, dar si cu Tom si Jerry, Cip si Dale, etc si BE, mai ales Neptuno -"petii"=pestii -prietenii ei cei mai buni. Milan stie de ce!
).
b_irina_c, "mai, mai" duceti copilul la "ania"!(sau la Anya mica, daca el vrea
) Sa vedem zapada macar in poze! Ne bucuram pt voi!
Cge, sanatate la 4/4 din familie (ca o patrime mica are nevoie de muulta imunitate, nu?
).
BiuMil, bine ca toata patania s-a terminat cu imbratisarile lui Milan.
Codruta, felicitari! Frumoase poze!
Jadi, bravo lui Vladut. Se pregateste sa dea la litere, nu?
Miflore, Locca, Simonique, Oana- hai ca urmeaza zile cu copii f bine dispusi, si-o sa ne odihnim si noi. Mama Omida - Kristinutza, ce zici, te concentrezi?
Innaa,
ochisorul
Buburuzei sa treaca!
Kid, frumos ca te distrezi pe zapada!
Norina, sanatate copilitzei!
Olguta, 
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)