Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
mexxa spune:
Da Gety..eu vin.
Sper sa vina si fetele si vremea sa fie frumoasa!!
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

lullabay spune:
Eu fetelor sigur nu pot veni...niste treburi urgentisime de care am uitat care trebuiau rezolvate pana luni :(((
Tanima ghidul calatoriei in UE era cumva azi?ca eu am intrebat..nu mai tineam minte la ce ziar si mi-au spus ca nu au asa ceva la nici un ziar..am pierdut eu cumva si a fost ieri?
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
Ignatica spune:
Mexxa cu Calciul da e o mare problema pentru ca e tare amar. Cum a descris si Gety gasesti un moment in care e linistit, dar ii e si un pic fomitza si i-l dai incetul cu incetul, nu dintr-o data. E posibil sa fi vomat supica si de la calciu daca i l-ai dat inainte sau imediat dupa, eu patesc asa la toate medicamentele amare. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
lakioana spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Scumpika - aceeasi situatie - in brate inseamna plimbat, aratat in oglinda, avionul e obligatoriu
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Si la nooooooiiiiiii!!!!!!!!!!!!
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
usorlili spune:
Fetelor, eu voiam sa va salut si apoi fug repede, repede. Avem vaccinul de patru luni intr-o ora. Atunci aflam si parametrii. Si o sa intru mai rar zilele astea ca tot mai avem una si alta de rezolvat inainte de ziua cea mare. Luni plecam de aici si ajungem marti in Romania. Probabil ca nu o sa mai postez foarte mult, dar o sa va citesc cu siguranta.
Si mai voiam sa-i spun Marinei "bine ai revenit". Ai facut multe mamici fericite.
Sympa
.
Microbu, tu esti ok?
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
sympa spune:
Vazut poze...bucurii frumoase...gusitze finutze....
Cristina..Vlad are semn pe manutza? frumos lup aveti....cum se impaca cu bebe ?iti vine sa-l mananci pe bebe....sa va traiasca...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
sympa spune:
Pupici si voua Lili....ne mai auzim noi si de-abia astept sa facem si noi intalneala la Montreal....dupa ce va intoarceti din Romania bineinteles...mai vorbim la telefon...Bafta la vaccin si sa fie fara probleme dupa...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
usorlili spune:
Si daca te hotarasti ca vrei ceva din Ro, ne auzim la tel sau dami un PM.
pupici
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
Ignatica spune:
usorlili bafta la vaccin. Si drum bun, sa aveti o calatorie frumoasa si bebe sa fie cumintel in avion. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
sympa spune:
Lakioana....vizionat si pozele voastre..superba printesa Rebeca....mama-mama ce gatita e!!Mi-u placut si pozele din albumul by Dani...de unde sunt?Vreo expozitie..sau?
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo