Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
lullabay spune:
Multumesc Ignatica :)) astept ora de plans si incerc si eu.
Eloise felicitari pt dintisor..chiar ca e emotionant...pana la urma ai vazut ca ai gasit singura raspunsul la intrebari...fara alti doctori :))
Sa va spun cat de cascata sunt..de cand ne-a spus Sephora de Nutrinatal si am auzit cat a scos la muls...am zis ca vreau si eu..si caut in Iasi si caut...numai ca eu cascata cautam Naturinal..si toata lumea bineniteles ca imi spunea ca nu are..si eu tot cautam pana azi cand s-a dumirit o vanzatoare de la Plafar ce vreau...si eu caut de vreo 2 luni:)))))))
Revin ca vreau sa citesc din urma.
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
MamiLili spune:
Fetelooooooor!!!! Lipseste omu' o zi si are de recuperat un capitol intreg
! V-ati facut de cap, albinutelor
, ca-n vremurile bune! Ma apuc acum sa recuperez.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
mexxa spune:
Fetele multumesc ca v'ati facut griji pentru mine...dar din pacate eu nu am apucat sa intru azi pe net...
Ma simt mai bine...cu analgezice bine inteles...
Merg sa citesc din urma si revin cu completari...insa am observat ceva....![]()
Marina bine ai venit...te-am remarcat imediat pe forum...
era tare trist fara tine...
Fetele din Iasi ne intalnim maine....sper sa fie la fel de frumoasa vremea.
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

Sephora spune:
M-a duc sa citesc ultimele doua pagini.
Acum pun link-ul cu rochiile rochite care sunteti interesate trimite-ti PM cu masura.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
mexxa spune:
Mai Ioana...da cine are asa o taliutza...mi-am facut rau k mi-am adus aminte de perioada in care eram betisor...
frumoase modele..si preturile chiar dragute.
Vazut poze..frumoase foc!
Andra felicitari pentru dintzuc...pupam iepurasu.
Eu sunt putin suparici...ca Sebi azi dupa ce a mancat supica a vomat-o si ii era greata continuu...am vorbit cu medicu si a zis sa ramana o saptamana numai pe fructe apoi dam din nou supica...![]()
Si Sebi e mofturos..azi nu a mancar decat 380ml de laptic..nu a vrut nimic in schimb...
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

sympa spune:
Lakioana.....eu sapt.asta vreau sa incep sa-i dau si apa in loc de suc sau ceai..Andrea nici acum la 3 ani nu prea bea suc, deci ocazional si eu ma declar multumita.Mananca destule fructe si e mai bine sa bea apa.Zic eu..nu dati cu rosii.Am auzit de multi copii care la varsta ei beau multe sucuri acidulate, cola, 7up, sprite etc..si nu stiu cat de sanantoase sunt.N-am nimic impotriva sucurilor naturale...dar asta ar inseamna sa le fac eu acasa(si sunt cam puturoasa) sa fiu sigura ca sunt naturale fara alte adaosuri.O sa creasca ea si are timp si de alte sucuri.
Am plecat la bebitu....asa ii zice Andrea
Revin..inca n-am terminat de citit tot ce-ati scris
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
mexxa spune:
Lili sper ca nu te-am deranjat azi cu telefonu....
..daca da uite un
si o
de la noi.

sympa spune:
Lakioana...am uitat sa-ti raspund de fapt ....nu stiu daca e cazul sa incepi cu apa, aici pediatrii zic ccc ca daca copilul e alaptat exclusiv la san nu au nevoie de apa...ca-si iau din laptele tau.Daca chiar vrei sa incepi..poate sa incepi sa-i dai cate putin, ca daca-i pui din prima in sticluta nu o sa-i placa sigur...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
mexxa spune:
Ignatica si eu fac la fel...gura mare ..rotunda .. de la plans
si numar picaturile linistita...si mai ales ca sunt 15
Insa avem o problema...nu prea vrea calciul...uff mie asa de ciuda cand vad ca inchide gurita si nu mai am nici o sansa...![]()
Am uitat sa va povestesc ceva..
Azi l-am pus pe Sebi in fundulet rezemat de perna in patut..si m-am dus pana la baie...cand am venit el era in genunghi se tine de patut
am crezut ca imi fuge pamantul de sub picioare...

GETY spune:
MamiLiliiiii, pe unde ai fost?
Mexxa, bine ai revenit si tu. Eu cat timp ii dau Ca gluconat, o mai tin de vorba, ii mai cant si ii distrag atentia, ca-i amar, am gustat si eu.
Pe maine se anunta cald. Eu zic ca vin, dar am impresia ca nu ma mai credeti, asa ca voi sa-mi spuneti daca o sa fiti pe la 13,30 in parcul din spatele blocului Guliver.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA