Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirabelac spune:
Marina multi ani fericiti impreuna! Frumoase fetele tale!
Maruca grasunica.
Eloise eu am uneori sanii cam fleasca, insa David nu plange intre mese, probabil e mai concentrat si mai putin lapticul, apoi fara sa fac nimic mi se umplu sanii de ma dor si se intaresc, eu nu mai beau nik pt. lactatie, chestia asta n-o inteleg, de ce o fi depinzand lactatia...
Scumpik vazut Luca frumusel.
roxanae nu te mai supara singura cu alaptatul, asta e, fiecare mama regreta cate ceva, cresc copiii f. bine si cu laptic de la vacutza Nan sau Humana.![]()
Lakioana n-am facut proba suptului si nici nu cred c-o fac, lapte am destul, el papa bine, la 3-4 ore, problema este ca nu doarme noaptea cum trebuie si mama mi-a bagat in cap ca de foame.
Eloise felicitari pt.
, se pare ca si scaunele alea dese erau tot de la
. Parca asa stiam ca se poate diaree si febra chiar.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by RO ANA
Intrebare intrebatoare: voi ce fel de ceai dati la bebei?
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
Eu ii dau Laricol si Babycip, dar foarte rar ii dau ceiut.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
eloise spune:
Am vazut-o si pe Maruca la 4 luni, tare-i scumpa, are o fetisoara nostima!
Marina LA MULTI ANI pentru aniversarea de maine! 14 ani...wow... felicitari!
Ce frumos!
Nici eu n-am serbat ziua indragostitilor in viata mea. N-am serbat-o pe 14feb adica... De sarbatorit e bine sa sarbatorim spontan, zi de zi daca se poate! Sa ne amintim emotiile si frumusetea inceputului si sa pretuim fiecare zi langa omul drag!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
sympa spune:
Am aparut si eu la cafeluta???Mai aveti?????Intru sa citesc daca ma lasa copiii si revin mai tarziu...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
sympa spune:
Gety, condoleante pentru matusica....
Hazul....si noua ni se mai intampla sa se trezeasca urland de mama-mama.Ultima oara a fost de vreo 4 zile cand i-am dat cateva lingurite de suc de morcov si pe la 1 noaptea a inceput sa planga mai bine zis sa urle vreo 5 minute de se ineca si nu stiam ce sa-i fac.Nu stiu daca a fost de la suculet, dar am renuntat deocamdata la el.Poate sa fi fost doar o coincidenta...
Si lui Teo ii transpira piciorusele....dar asta numai daca are ciorapei sau botosei..Recunosc ca i le puneam destul de rar si poate cand mai statea in balansoar..dar am renuntat si nu mai transpira daca sta golas.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Roxana01 spune:
Buna... era sa zic Burtici!!!! Vai, a trecut ceva timp de cand spuneam asta. Ok, revin, buna Mamici!
va scriu doar sa le multumesc fetelor care mi-au raspuns si care nu m-au uitat, chiar daca postez mai rar. De fiecare data daca am vreo intrebare cam gasesc raspunsul in discutiile voastre, iar sfaturi nu prea sunt buna sa dau. Dar va urmaresc, pt ca ceea ce simtiti si scrieti voi imi este atat de aproape.
nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul! acum un an ma luptam cu greturile si imi doream sa aflu ce sex va avea copilul (am aflat pe 7 martie), dupa abia asteptam sa miste in burtica, dupa sa se nasca, sa imi zambeasca, sa-si tina capul, sa rada. Toate astea le-am trait si nu-mi vine sa cred. Acum asteptam primul dintisor, primul "mama"... sunt clipe infinit de frumoase pe care fiecare mama le traieste si le adora. devin melancolica, dar cum nu prea am multe altele de spus...
Itzy, va ducem dorul in parc. Sper ca Papusica sa isi revina repede, a fost o caldura azi, pacat ca nu puteti iesi.
Va pup,
Roxana, mama de Daria Elena (06.09.06)
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Roxana & cocutzel Daria
Ignatica spune:
sympa mai avem, cum nu. elenia face bardace mari de dimineatza.
Marina multi ani inainte alaturi de sotior. Frumoasa varsta a casatoriei aveti, e adolescenta
. Am admirat-o pe Maruca, e un copil asa deschis, asa imi pare, vesel si bun si dodoloata.
Lakioana imi pare rau ca suntem colege de suferinta la refuzat sa nul. 
roxanae eu nu i-am bagat deocamdata carnitza. O sa astept pana la 7 luni. Deocamdata supica si piure de fructe. Nici cerealele nu le introduc deocamdata, astept ok-ul pediatrei. Nu ma grabesc, am timp. Si asa ne-am nascut mai devreme.
Eu ii dau lui David ceiutz Babycalm sau Babycip sau mustel ( daca e constipat), nu prea ii place.
eloise ce ma bucur, primul iepuras al lui Vladutz. Asta era cauza lipsei de pofta de mancare. Felicitari. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
Ignatica spune:
Lullabay eu ii dau Vigantolul direct in guritza, cand plange de foame seara. Tine guritza deschisa
si e usor sa nimeresc.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
CristinaGoji spune:
Eloise - felicitari!!! Pupici lui Vladut pe dintzuc. Se pare ca totusi nu-i un bb puturos
, e chiar f.curajos si rabdator daca nu a plans (nu tin minte sa fi zis ca a plans in peroada asta).
Anangel lexi - ziceam ca o sa-l las pe vladut cu sotul toata ziua de 14 februarie, si fac in asa mod cadou si lui, si mie
Dar mai ziceam ca la tine nu e cazul, ca si asa lucrezi si n-o vezi pe puiuta in acest timp.
Scumpika - aceeasi situatie - in brate inseamna plimbat, aratat in oglinda, avionul e obligatoriu![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
sympa spune:
Mirabelac...ciudat era ca statea si sugea insa nu se satura.Si incepuse sa maraie si el de cate ori il puneam in pozitie de supt.Si nu mai vroia deloc sa suga.In disperare i-am facut lapte praf....si curios ca nu ma dureau nici sanii, nu se umflau..asa ca am renuntat.Am mai incercat sa ma mulg si iesea foarte putin lapte.Am avut si o perioada mai nasoala cu stres mult care probabil m-a facut sa pierd laptele.
Fetelor..eu tot citesc cate putin si raspund...ca nu stiu cat pot sta la calc.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo