Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
lullabay spune:
Salutare tuturor...
Desi nu am prea multe lucruri sa va spun despre noi...am tinut neaparat sa intru sa declar ca tare mult imi place atmosfera de pe forum sa le urez fetelor care au lipsit o sedere cat mai lunga pe forum si cat mai multe postari.
Eu chiar nu mai am timp ...daca nu aveam inainte sa merg la servici acum chiar nu mai am deloc...vreau o reteta de dilatare a timpului..
Si a ba da am o problema ..stiu ca Eloise intreba la un moment dat cum dati Vigantolul ...si eu il dadeam tot direct in gurita dar de o saptamna atat de tare se frichineste incat 3 picaturi sunt pe fatza si una in gurita...am incercat sa il picur in ceai dar cateodata inghite alteori nu...aveti si alte solutii..oricum cred ca la 6 luni trecem pe injectabil dar de unde o sa o luam Vit D ca am auzit ca nu se mai produce.
va pup
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
alexutza_26 spune:
Legat de crescut in lungime - Cristina- (tu te plangi ca u creste si al meu mi se pare ca a crescut prea repede...a crescut 15 cm in 4 luni...oare o fi normal?????? - (are cu cine sa semene - cu tac'su care are 1,90m),dar totusi.......mie mi se pare enorm.....iar hainute ii vin deja de pe la 8-9 luni...stau mai lalai pe el...dar trebuie sa ii incapa picioarele,ce sa-i fac!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eloise spune:
Am sarit cateva pagini, revin sa citesc mai incolo, sa vad ce poze s-au mai anuntat... Vreau doar sa anunt vestea (cea mare...pt noi): rasare un dintzuc!
De asta era suparat puisorul si papa mai putin! E un incisiv inferior care deja a spart gingia, creasta lui se vede clar. Oare cate zile dureaza pana erupe total? Sunt emotionata....
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
alexutza_26 spune:
Vai....sarbatoare mare
am iepurasul Vladut, iti inteleg emotia Eloise...si eu astept cu nerabdare...dar deocamdata doar in gingie se vede..
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
Alipiticot, nu am scos niciodata lapte pana acum cu pompa de muls. Il papa ea cam pe tot.
Eloise, felicitari iepurasului. Harnic baietel!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Lakioana, nu stiu de ce mi se pare ca ii "chinuim" sa le dam lapticul sau cerealele cu lingurita. E cam si cum am manca noi o farfurie de ciorba cu o lingurita mica, mica. Am sa incerc sa alternez ligurita cu biberonul.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
tanima_i2002 spune:
eloise, felicitari ptr iepuras. Poate ne spui si noua mai multe:se vedea gingia umflata, era rosu, se vedea alb, cum? Si pe mine ma dispera Rares cu niste maini in gura si se enerveaza asa din senin si mai nou imi apuca mie degetul si se freaca cu gingia de el dar nu se vede nimic nimic. Offf, cat o mai dura?
Fetelor sa stiti ca v-am povestit intamplarea din cartier ca sa va fac atente si pe voi ca si eu mai am tendinta sa fiu neglijenta uneori: las cheia in usa pe dinafara sau nu inchid bine usa si se deschide de la curent. De cate ori nu m-a gasit al meu asa. Doamne, bine ca stau la ultimul etaj si sunt sanse mai mici sa ajunga cineva pana aici, desi....
Vroiam sa mai spun ceva de dimineata dar am uitat: eu stiu ca apa plata nu se fierbe ci doar se incalzeste. Contine niste saruri care prin fierbere dau nu stiu ce reactii.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
gabitzica spune:
Eloise felicitari pentru dintisor.
Si la Arad parca a venit primavara. Sunt 14 grade afara.
Poze
scumpik_lui spune:
Eloise felicitari pentru
-ul lui Vladut. Spune-ne si noua simtomele, ca piticul meu de cateva zile e tare marait si plange asa din senin. Aseara a trebuit sa-i dau 2ml de nurofen si pe la 1 jumate a adormit. iar azi e la fel.
Pana mai devreme s-a tot marait iar acum a adomit in brate.
Nush ce are.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
eloise spune:
Multumim pentru felicitari, va pup si eu!

Tanima sa stii ca mare lucru nu se vedea... erau simptomele obisnuite: salivat excesiv, manutze mai mult prin guritza(dar aceste simptome am inteles ca pot debuta si cu 2 luni inainte de eruptia dentara). Azi dimineata dupa papa il plimbam eu prin camera tinandu-l vertical si degetul meu mare a ajuns cumva in guritza lui, a inceput sa il suga si am simtit ca ma zgarie ceva. Cand ma uit, dintzucul rasarea din gingie. Inainte nu observasem sa fie extrem de rosie sau inflamata... nu stiu ce sa zic...oi fi eu mama mai denaturata...dar n-am vazut din timp vreun semn deosebit
Inca n-am recuperat paginile restante
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre