Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
sympa spune:
Mersi mult Lili..ma mai gandesc...poate ceva de pe la farmacii...dar inca nu stiu....
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
lakioana spune:
quote:
Originally posted by sympa
Lakioana....vizionat si pozele voastre..superba printesa Rebeca....mama-mama ce gatita e!!Mi-u placut si pozele din albumul by Dani...de unde sunt?Vreo expozitie..sau?
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mii de multumiri!!!!!!!!!pentru Reby si pupici la amandoi
Pozele din albumul by Dani...sunt de fapt picturi si desene facute de mine (am facut Liceul de arte plastice). Multumesc frumos inca o data.

_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
Vauva spune:
Buna seara mamici!
Am trecut si peste vaccinul asta cu plansete bineinteles dar noi pana la 1 an nu mai avem alt vaccin, yupiii
! Dar la noi incep plansetele de cand o dezbrac si o pun pe cantar apoi urmeaza puntea suspinelor, rigla aceea unde trebuie sa stea cu capul fix la un capat si piciorul bine intins sa poata misca aparatul ala. Multumim tuturor care ne-au incurajat
Cu parametrii stam binisor, avem 6700 grame si 67cm (500 gr intr-o luna). Dr a zis ca sta foarte bine in fund, isi tine capul drept in acceasi linie cu spatele dar a zis sa nu o fortez , trebuie sa invete singura sa se ridice in funduletz. In rest cred ca o sa mai vizitam si un nutritionist sa vedem ce ne mai zice cu dermatita asta nenorocita.
Eloise te cred ca te-ai emotionat si eu o sa ma emotionez sigur cand o sa vad un dintzuc mic la Bianca in guritza. Puici lui Vladutz![]()
Marina tare dulce e Maruca. La fel patesc si eu cu ea noaptea. E dependenta de suzi si sar din ora in ora sa i-o pun in gura, off. Inca n-am cedat sa o iau cu noi in pat desi nu mai am mult
. daca gasesti vreun remediu sa ma anunti si pe mine.
Mai am de vizionat niste poze...
Pupici,
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
GETY spune:
Vauva, ai scapat ieftin. Eu trebuie sa-mi sun dr. sa ne programeze la vaccin si am un spor, ca inca nu l-am sunat. 
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
sympa spune:
Lakioana.....super talentata esti....pai poti face linistita o expozitie....ai continuat tot pe linia artelor plastice sau te-ai reorientat in alt domeniu?
Vauva...pupam Bianca frumoasa ....bine ca ati scapat pana la un an!Numai un vaccin i-a facut acum?Noi mai avem unul la 6 luni....si i-a facut 2 la 2 luni si 2 la 4 luni.In Romania cate se fac?
hai sa va zic ce-a facut al meu bebeu la ultimul vaccin....A strigat 2 secunde pana i-a bagat acul in manuta si pe urma se uita la asistenta cum ii baga serul si ii radea.La fel a facut si in cealalta manutza..Nu mi-a venit sa cred ....Asta sigur e la meu ca si eu eram inebunita dupa injectii si medicamente cand eram mica...Totul s-a oprit pe cand aveam 10 ani si cainele vecinului meu...(adica vecinul meu e sotul meu
)m-a muscat exact de fund....si m-a internat in spital si mi-a dat vreo saptamana tetanosuri in burta de mi-a trecut cu totul de injectii...sa nu mai vad ace ca mi se face rau.
Am plecat sa desenez cu Andrea ca nu mai scap...am de desenat sirene...
...sa vedem ce iese
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
CristinaGoji spune:
Eu am sunat azi si ne-am programat pe joia viitoare la vaccin.
Vauva - hai sa-ti zic cum fac eu cu suzeta - cand vad ca a adormit, adica dupa vreo 10 minute dupa ce a inchis ochii, ii scot suzeta, si doarme linistit dupa aia. La inceput faceam si eu ca voi, cum ii cadea din gurita si maraia, saream sa i-o bag la loc. Si am facut in felul urmator, adormea, i-o scoteam, se trezea iar i-o puneam, iar i-o scoteam, pana nu se mai trezea cand i-o scoteam. A durat un pic pana s-a obisnuit, dar a meritat. Acum nu se mai trezeste cand i-o scot.
Am venit acum de la bazin si afara sunt 9 grade!!! mama ce cald e!
?
Sympa si Alipiticot - multumim de aprecieri. Sympa nu are semn pe mana, imediat ma uit ce se vede in poza. Cainele nostru e foarte bland, iar pe copii ii adora. Nu cred sa avem probleme. Vladut nici nu se mai sperie sau nu se trezeste cand latra catelul.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
lakioana spune:
quote:
Originally posted by sympa
Lakioana.....super talentata esti....pai poti face linistita o expozitie....ai continuat tot pe linia artelor plastice sau te-ai reorientat in alt domeniu?
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
M-am lasat de meserie
...nu l-am mai terminat.Am facut Facultatea de Litere...Romana Franceza. Sunt de meserie profesor de romana si franceza
In fine...asta e...
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
Sephora spune:
Mexxa doar primele 3 sunt 42 restul rochiile le comanzi ce nr vrei,eu mi-am luat una maro si una gri nr 46 asa ca nu te impacienta,e normal ca pe reclama sa fie una slaba.
Eloise felicitari ptr dintuc.
Usorlili drum bun si sa aveti un bebic cuminte axact cu a fost Matti (a dormit tot drumul) stiu ca la voi distanta e mai mare,dar asa sa fie.
Lakioana intradevar super tablourile,dar am mai spus-o.Si mie mi-ar fi placut sa am talent la desen,din cauza asta nu am putut face design vestimentar (am ajutat-o doar pe mama,lucrand,fara a face schite)
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
MamiLili spune:
BUCURII!
Mi-am facut un update, iar acum poftim raspunsurile:
Alipiticot, sa-i faceti o petrecere frumoasa Raisei. La multi anisori!
Ce m-ai distrat cu replica “asa-i cand ii faci la bautura”, referindu-te la faptul ca ai doi copii atat de mici. Te asteptam la intalnirile noastre din parculet, cand poti.
Alexutza, lui Mathias ii dau sa pape imediat dupa baita si doarme cateva ore bune, uneori pana dimineata. Precizez ca eu ii fac baita tarziu, pe la ora 23, iar dupa ce-l pun pe el in patut la somn ma culc si eu.
Despre Elocom a zis Vauva foarte bine, contine un cortizon foarte puternic (mometason) si trebuie aplicat cu masura, numai in caz de maxima necessitate.
Alexutza, Cri19, multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat!
Susa, ce m-am distrat cand am citit ca-l sarbatoreai pe tata cu o luna mai devreme. Si-l faceai si cu 10 ani mai tanar
!
CristinaGoji, cred ca in curand o sa-i faci puiului baie la copca, daca s-a obisnuit asa de bine cu temperatura mica a apei.
Legat de urechiusile lui bebe, eu nu i le feresc de apa cand face baita, iar dupa baie sterg numai partea externa cu un prosop foarte absorbant si in urechi il curat o data la 4-5 zile pentru ca ccc curatarea in exces stimuleaza producerea de ceara si pentru ca, folosind frecvent betisoarele, ceara este mai mult impinsa in ureche decat scoasa afara.
Alina Morostes, multumim pentru vestile despre Pufy. Galerie pentru Pufy sa-si puna net mai repede!

Ignatica, felicitari pentru statul in fundic! N-are numai mama baiat mare, ci si toata gasca
de bucurii.
Roxana01, astept sa postezi mai des. Incearca sa nu te gandesti prea frecvent la problemuta ta si-o sa se rezolve totul de la sine.
Alipiticot, multa sanatate lui Cosmin! Mai intreaba un neurolog in legatura cu fontanela inchisa. Dr de familie il asculta la inimioara? N-a auzit nimic suspect? Fa-i o eco sau ekg si da-ne de veste repede.
Alexutza, 100% de accord cu “intr-adevar acum simt parca o alta atmosfera, mai detasata si-o atmosfera canalizata pe bebei, si nu atata pe persoana mamicii…” Ai zis foarte bine.
Roxanae, pupici
fetitei cuminti care papa Humana 2!
Adriana mica, eu nu vreau sa-ti dau vreun sfat ci vreau sa-ti povestesc ceva. Cand eram mica aveam o gasca de prieteni la bloc. Ne-a invatat cineva intr-o zi cum sa-i ridici cuiva mainile prin bioenergie, atunci cand si le tine pe langa corp. A facut chestia asta o prietena de-a mea unui baiat din gasca si i-a absorbit toata energia, de n-a putut ala sa se ridice din pat 3 zile…doar sustinut pana la baie. Atunci mi-am dat seama ca-i o chestie serioasa bioenergia asta.
Oooooooooooo lume noua…a aparut Marina! Bine-ai revenit la noi
!!
Vauva,
, suntem ok, multumim de intrebare!
Tanima, off m-ai ingrozit cu povestirea ta! Si mie mi s-a intamplat odata sa intre unu-n scara dupa mine. Noroc c-am facut galagie si-am reusit sa apas cateva sonerii.
Sephora,
, multumesc c-ai intrebat de noi. Suntem bine, eu am fost putin ocupata.
Mirabelac, noi nu sarbatorim in nici un fel Valentine’s day fiindca sotul meu zice ca pentru noi fiecare zi e “ziua indragostitilor” (a propos anul asta implinim 10 ani de cand suntem impreuna...eram un copil de 15 ani pe-atunci). Ehh ne mai alintam de Dragobete, pe 24 februarie, macar asta-i sarbatoare romaneasca…noua nu ne plac sarbatorile de import gen V’s day sau Haloween. Dar sa fiu sincera as adopta “Thanksgiving”, mi se pare minunat sa existe o zi in an in care se strange toata familia si-si arata recunostinta ptr ce are.
Alina Morostes, n-am mai aparut ieri (asta daca la mine te refereai cand ai zis: “Lili, n-ai mai aparut ieri” - ca suntem muuuulte Lili pe-aici). Iata-ma inapoi. Vroiai sa ma intrebi ceva?
Alexutza, multumesc c-ai remarcat disparitia mea! Ma bucur mult sa vad, citind din urma, ca ai fost foarte activa. Asa-i ca n-a fost grea integrarea?
Danidani, eu cand am stat in Anglia (am facut niste studii acolo, in Cambridge) am prins si-o zi cu ninsoare de 2 cm…si toata lumea s-a panicat, autobuzul scolii a avut intarziere, totul era dat peste cap. Si eu cand le povesteam ce zapezi sunt pe la noi nu le venea a crede.
Roxanae, CristinaGoji, sunt aici! Am lipsit un pic dar ma bucur sa constat ca s-a simtit lipsa mea.
Hooooopa ce iepuras
se-anunta printre noi! Bravo Vladut
, sa iasa dintisorul repede si fara dureri!
Mai Mexxo, pai cum sa ma fi deranjat cu telefonu’? Dimpotriva, m-am bucurat ca te-ai gandit la mine.
Gety, merci ca mi-ai remarcat lipsa. Deci vii maine in parc? Fetelor, stabilim tot asa, la 13:30?
Usorlili, sper c-a trecut cu bine vaccinul. Hai spune-ne si noua parametrii puiului. Drum bun in Ro
, dar pana luni poate mai scrii un pic, nu?
Vauva, pupam Biencuta! Ce bine c-ati scapat de vaccin pana la 1 an, ce usurare!
Gata, am terminat de citit din urma. Dupa cum vedeti, raspunsurile mele sunt scrise pe masura ce am citit, de aceea unele mamici sunt nominalizate de mai multe ori. Ca o concluzie, m-am bucurat tare mult sa constat ca atmosfera e din nou frumoasa si ca muuuulte mamici s-au mobilizat sa posteze mai des.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Cred c-am scris cel mai lung mesaj de muuuuuuuuult timp incoace. Nah m-am razbunat ca si voi ati scris un capitol intreg, si-am avut ce citi
3 ore.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus