Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
scumpik_lui spune:
Seara buna!
Am plecat mai devreme sa-i dau papa la copil si dusa am fost, ca am adormit si eu langa el pentru ca aseara m-am culcat la 2 din cauza starii de agitatie a lui. Nush ce are ma gandesc la dintzuci. Azi mi-am trimis sotu la farmacie sa ia glicerina cu anestezina, dar nu stiu cum sa-i dau. Am incercat sa-i ung gingia cu degetul dar el nu sta. Imi tot linge glicerina de pe deget ![]()
Cine stie sa-mi spuna?
Itzy multa sanatate papusicii si
ici de la Luca sa-i treaca repede tusea.
Sephora frumoase rochite si ce talie... eu as vrea sa cumpar....dar o talie din aia
nu o rochita, ca nu port.
mexxa dar cum a reusit Sebi sa se puna in genunchi? Ca tot nu inteleg oricat m-as gandi.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
flavia ramona spune:
Na am aparut si eu, da scriu repede repede ca mi s-a trezit bebicul si apoi ii dau sa mance.
Eloise, felicitari pt dintzuc.
Ramomar eu ma consider bihoreanca pt ca am copilarit in Bihor si inca am ramas cu anumite cuvinte de pe acolo de care nu pot sa scap
.
Marina, Bogdan dormea foarte agitat noaptea, asta pana cand i-am ridicat salteaua de la pat la 45 de grade. Se pare ca nu dormea bine din cauza ca mancarica ii venea inapoi in esofag si atunci se foia si maraia tot timpul.
Mirabelac, la bb meu nu numai ca-i transpira piciorusele dar si miroase. Bine, nu exagerat, da se simte daca pun nasul la el pe picioruse. Si eu ii dau calciu.
Alexutza felicitari pt adormit copilul.
Itzy, intalnirea aradencelor a fost de data asta la mine acasa. Sa vezi tu 12 mamici cu 10 copii mai mari si 6 mai mici. Ce mai, gradinita. Da a fost tare fain. Saptamana viitoare intalnirea are loc la Gabitzica.
Gety, unii copii pot sa aiba colici si la 6 luni.
Ro-ana, eu nu prea ii dau ceai la bb, da cand i-am dat (noaptea intr-o perioada - sfatuita de pediatra) i-am dat Baby Calm.
Alipiticot, te cred ca e tare fain sa ai 2 bebei asa mici in casa da eu am nascut cu cezariana asa ca mai trebuie sa astept si oricum sa vedem ce o fi ca si Bogdan s-a lasat asteptat.
Am vazut toate pozicile, un copilas mai frumos ca altul.
Ma duc sa dau la bb sa pape si revin.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
CristinaGoji spune:
MamiLili - n-am nici o sansa sa ajung la performanta cu copca. Am nervii prea slabi
Daca faceam ca la carte deja ar fi trebuit sa ajung la 28-30 grade, dar nu rezista inima mea la asa temperatura.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Flavia Ramona - si la bebe nostru ii miros picioarele
Tata-sau e cel mai fericit - zice ca seamana intru totul copilul cu el
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Itzy, intalnirea aradencelor a fost de data asta la mine acasa. Sa vezi tu 12 mamici cu 10 copii mai mari si 6 mai mici. Ce mai, gradinita. Da a fost tare fain.

Moooamaaaaaa Flavia ce de-a lume a incaput in casa ta! Mi se pare minunat cum va organizati voi sa va vedeti. Asteptam poze si de la Gabitzica!**************************************************
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
scumpik_lui spune:
Ia priviti cum face fi-miu cand vrea in brate
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
GETY spune:
Flavia, noi am avut colici cu varf si indesat din a doua saptamana pana la o luna si trei saptamani (cam asa).
MamiLili, ori ai scris, ori n-ai scris. Eu o sa vin cu autobuzul pana la Moldova "mall", si de acolo pe jos. Unde-i problemutza incuietoare? Bb_ralukutza n-a mai postat pe aici, tocmai cand voiam sa fac o poza la ratusca cantatoare care i-am luat-o Mariei, ca ea era fan jucarii pt. bebelushi.
Bb_ralukutza, tu ce mai faci?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Scumpik_lui, vrea in brate sau vrea sa povesteasca ceva? Sa stea la cioace.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
De la noi, noapte buna!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
DiaB spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Legat de crescut in lungime - Cristina- (tu te plangi ca u creste si al meu mi se pare ca a crescut prea repede...a crescut 15 cm in 4 luni...oare o fi normal?????? - (are cu cine sa semene - cu tac'su care are 1,90m),dar totusi.......mie mi se pare enorm.....iar hainute ii vin deja de pe la 8-9 luni...stau mai lalai pe el...dar trebuie sa ii incapa picioarele,ce sa-i fac!!!!
Si Maia a luat 15 cm in 3 luni juma, numai ca ea nu are cu cine sa semene asa inalta
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...