Bucurii de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by DiaB

quote:
Originally posted by alexutza_26

Legat de crescut in lungime - Cristina- (tu te plangi ca u creste si al meu mi se pare ca a crescut prea repede...a crescut 15 cm in 4 luni...oare o fi normal?????? - (are cu cine sa semene - cu tac'su care are 1,90m),dar totusi.......mie mi se pare enorm.....iar hainute ii vin deja de pe la 8-9 luni...stau mai lalai pe el...dar trebuie sa ii incapa picioarele,ce sa-i fac!!!!

Si Maia a luat 15 cm in 3 luni juma, numai ca ea nu are cu cine sa semene asa inalta . Acum are 67 cm. Dar cred ca au etape si poate nu mai creste de acum incolo asa mult.

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

No, inseamna ca nu degeaba ma ingrijorez eu. Prea putin a crescut...Of, oare de la ce?
Scumpik - cunoastem, cunoastem asa debuteaza si la noi, doar ca (,) continuarea a mult mai galagioasa

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Mirabela

MamiLili to vreau sa te mai intreb ceva de catut si uit... neuronul Am vazut ca este exact ca al meu si stii de ce vreau sa-mi iau altul? Pentru ca Luca creste si nu mai incape acolo cu capusorul. Iar atunci cand va sta numai in fundulet nici atat. Si asta din cauza ca acolo la capusor carutul are o chestie asa parca ar fi "cutiuta". Tu nu te-ai gandit la asta?

Am fugit ca s-a trezit Luca plangand. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el.

V-am at pe toate.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Originally posted by flavia ramona
Itzy, intalnirea aradencelor a fost de data asta la mine acasa. Sa vezi tu 12 mamici cu 10 copii mai mari si 6 mai mici. Ce mai, gradinita. Da a fost tare fain.

Moooamaaaaaa Flavia ce de-a lume a incaput in casa ta! Mi se pare minunat cum va organizati voi sa va vedeti. Asteptam poze si de la Gabitzica!

[b][font=Georgia][teal]**************************************************

Asa ochi a facut si sotzu cand a intrat in casa, desi stia de intalnire, da atatia prunci la un loc nu a vazut in viata lui. Toate peste toate da copii au fost cuminti, nu au spart nimic, nu au mutat nimic de la loc, asa ca mi-a placut sa am casa asa plina.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety,daca ti-e greu sa mergi pe jos poti cobori din autobuz la Sf. Spiridon.

Fetele din Iasi sunt asteptate maine la 13:30 in parcul din spatele blocului Gulliver.

Sa va spun despre noi? Ieri am avut musafiri iar azi au venit la noi sa ne vada tati + parintii mei. Deci am absentat motivat. Sa va spun si ce spaima am tras aseara? L-am pus pe Mathias pe burtica ccc ca sa-i fac poze si o clipa cat m-am dus dupa aparat si-a facut vant si s-a rostogolit de era sa cada de pe pat, noroc ca l-am prins de-un piciorus. Vorba lui Eloise:"s-a dus linistea mea".

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Scumpik, te referi la carucior ca nu stiu daca am inteles bine ce m-ai intrebat. Al meu are loc berechet la capusor si-o sa aiba si cand creste.

Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Cristina si la noi continuarea se lasa cu plansete, dar nu l-am mai filmat

Va spun noapte buna si linistita.

Sa nu uitati sa stingeti lumina...

_

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Scumpik, te referi la carucior ca nu stiu daca am inteles bine ce m-ai intrebat. Al meu are loc berechet la capusor si-o sa aiba si cand creste.

Varsta lui Mathias

da la carucior ma refer. Las ca fac maine o poza si ai sa intelegi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji
No, inseamna ca nu degeaba ma ingrijorez eu. Prea putin a crescut...Of, oare de la ce?

Cristina, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. O sa vezi cand o sa inceapa sa creasca si nu se mai opreste. Vine ea si perioada lui de crestere...

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Mergi la inceput

Uite Scumpik poze!

Noapte buna, BUCURII!

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Dia B - astept cu neradare. Totusi o sa intreb joi cand mergem la vaccin la doctorita, ca de vreo luna ma tot gandesc la asta. Uite luna asta n-a vrescut nici un cm.
Flavia Ramona
- referitor la copii care au colici si pana la 6 luni - eu am fost un astfel de copil si din cate se pare, fiu meu ma mosteneste, desi sper din tot sufletul sa nu fie asa, dar din pacate intuitia nu ma prea inseala.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput