Bucurii de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hai ca ma duc si eu la culcare, ca cei 3 barbati ai mei dorm de multa vreme...
Noapte buna!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

buna seara mamici,
am intrebat si eu mai demult cum se pun filme... am aflat acum cand l-am vazut pe luca (scumpic_lui)...
noi am inceput diversificarea la 2 luni pentru ca avem un ritm prea rapid de luat in greutate, la 3 luni aveam 4-5 mese de lapte si 1 de suc+pulpa de fructe, la biberon. dr. a spus ca trebuie sa-l manance cu lingurita, asa ca am luat-o de la capat... asa mancam noi mar

Alina & Serena (18.10.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alinache, ai vazut ca noi suntem nascute in aceeasi zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

n-am reusit sa pun filmul... se blocheaza cand il incarc... se pare ca e prea mare! incerc maine de la birou, poate-i mai bun netu' acolo...
da, flavia, doar niste ani ne despart...si in weekenduri doar 50 km ;)

Alina & Serena (18.10.2006)
P.S. am pus totusi niste poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am reusit sa fac si eu intr-un final copilului site.Va invitam la citit si sa ne lasati si noua un gand bun.Avem si povestea nasterii,care m-a tot caznesc sa o scriu de ceva timp.
Mama cat de harnica am mai fost,daca vedeti ceva ce nu e ok spuneti-mi,mercic mult.

Pupici si Notte

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eloise, felicitari lui Vladut pentru dintisor!

RO ANA, Adelina nu bea ceai deloc.

Fetelor, voi le dati carnita la copilasi? Eu ii dau dupa 6 luni, asa mi-a zis pediatra. Pireul de legume il fac pentru 2 zile si il pun in frigider intr-un borcanel.
Vigantolul eu il dau direct in gurita, 2 picaturi.

Vauva, ce bine ca ati scapat de vaccinuri pana la 1 an. Noi mai avem la sfarsitul lunii vaccinul de 6 luni si apoi la 1 an.

Lakioana, frumoase tablourile, felicitari!

MamiLili, da despre tine era vorba ieri,ziceam doar asa ca n-ai mai aparut, mai ales ca ai fost activa in ultimul timp.
Noi aradencele ne-am propus sa ne intalnim la fiecare pe rand (adica unde suntem invitate), e super sa ne intalnim sa vorbim, sa schimbam pareri din experienta de mamica.

Scumpik, am vazut filmuletul cu Luca, tare scump!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ha, te-am prins si pe aici Alina. Aradencele nu au somn .

Noapte buna la toata lumea.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heiii mamicilor!

Hai ca eu intru precum cucurezul...pe intuneric...
Am citit de la 10 de cand am adormit-o pe mik.

Ramasesem datoare cu tura 3 de raspunsuri

Cristina si eu tot asa o adorm ...dupa baita sting lumina...si ii dau sa pape, apoi o ridic sa eructeze ...dar ea deja e in lumea viselor...o pun in patut si daca vrea suzy...o ia putin si apoi o scuipa...dar acum a fost mai maraita si am cam invatat-o in brate asa ca vreau si eu articolul ala...te punem la treaba...In alta ordine de idei vad ca suntem mai multe mamici care au terminat lb straine...

Flavia nu pot decat sa imi inchipui ce a fost acasa la tine...iar figura sotului tau cred ca a fost de fotografiat

Gabitzica e adevarat...asa sunt... si sotul la fel...insa la prima vedere suntm fooaaaarte seriosi

Marina bine ai revenit printre noi. Maruca este o scumpica dar mie mi se pare ca seamana leit cu tine...pe tati nu il stiu...dar eu zic ca e leita cu tine...si barbita ...tot...

Mirabelac noi sarbatorim in fiecare an ziua de 14 februarie pt ca este ziua sotului meu... dar anul asta va fi plecat din tara de pe 13 ...asa ca ne petrecem la intoarcere...ma tot gandesc si eu ce cadou sa ii iau

Eloise ...bietul Vladut a suferit in tacere...pupici pt dintuc

Sephora frumoase rochitele...cel mai mult imi place cea neagra mai eleganta...dar si celelalte mini si mai sport asa...dar deocamdata zic pass...am slabit mult dar burtik inca mai am un pic...la vara sa vad cum arat...

Scumpik am ras copios vazand cum cere Luca in brate....Bubulina noastra scanceste ca un catelus...si eu rad cu sotul meu zicandu-i : Hai mai du-te si ia-l pe milogul ala mic ca i-auzi cum scanceste ca un catelus... Cum o luam in brate e cu gura pana la urechi...tre sa o dezvat ca nu s emai poate...numai mama si soacra-mea mi-o strica cu luatul in brate de cate ori vin la noi...

Alinache ai o bomboana de fetita...dulce dulce si dolofana...cel mai mult imi place poza 3 cu salopeta roz.

Alipiticot si eu zic sa mai consulti un medic-doi...eu din cate am citit nu e nici o pb daca s einchide la 3-4 luni...

Roxanae...bravo...acum te-ai linistit cu Sarah ca papa...

Ignatica pupici lui Davidut....ai baiat mare ...deja sta in fundulet...

Mexxa...maine poimaine Seby o ia la pas prin casa....a mea incerca pe burtica sa o ia din loc insa merge inapoi precum racul...

Danidani am vazut si pozele voastre...seamana Emma leit cu tati

Mai voiam sa mai scriu ceva dar am uitat ...sunt chioara de somn...in ultima vreme ma trezesc noaptea sa o schimb de kk ca mai face si noaptea...acum daca e racita...scoatem si mucii pe la 2-3 nopatea...cu aspiratorul...si se cam duce naibii somnul meu...degeaba dormim apoi pana la 9 jumate amandoua ...Daca ne-ati vedea pe mine si sotul meu cum analizam in toiul noptii kktzul asteia mici...daca mai are sau nu diaree...si apoi cu ochii carpiti de somn huruim cu aspiratorul ala sa scoatem mucii ...iar ea tipa de ma aude tot blocul...distractie maaaxima.

Hai va pup si ma duc la culcare

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, m-ai prins, dar si eu te-am prins dincolo la aradence.

Itzy, ce nasol ca face kk si noaptea. Adoarme repede apoi dupa ce o schimbi si o aspiri?

Sephora, vazut site-ul, foarte frumos Matteo.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, se anunta o zi superba si o intalneala la Iasi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput