Bucurii de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Sephora bafta sa iasa totul bine si sa scapati de antibiotic.

Alexutza la noi dupa baita doarme 1/4sau 1/2h apoi are program de gangureala si tipete pana la 0-1 noaptea.

Cri eu stiu ca dupa diversificare pipi are un miros amoniacal.Daca papa Hipp de aici poate fi.Si la noi dupa ce am introdus cerealele s-a intamplat la fel.Am incercat sa-i dau apa/ceai dar nu vrea.Daca papa san la cerere cred ca este foarte bine.Iar la capitolul greutate este super bine mai ales dupa stilul alert in care le-a pus.(kg-mele)

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ramomar, da, s-a grasunit Adelina, ce fain suna!

Usorlili, ma bucur ca Tudor e bine acum.

Lilina, multa sanatate iti doresc. Ai scris despre problema ta de sanatate sau nu am citit eu atent?

Mexxa, si mie mi-a zis pediatra sa pun putin unt in pireul de legume ca bb-ii au nevoi si de lipide.

Ignatica, felicitari lui David pentru statul in fundulet!

Eloise, si eu folosesc pompa aproape dupa fiecare masa ca Adelina papa putin si vreau sa mai stimulez lactatia. A avut o perioada nasoala cand manca putin si atunci ma mulgeam "la greu".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Multumesc Cristina, Cora este in Gheorghieni cumva sau unde?

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

In Grigorescu capat, pe drumul spre Oradea din Grigorescu.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Ignatica ,felicitari pt stat in fundulet,o sa-i ajunga din urma david pe toti ,stai linistita.
Tanima,nu are nimic daca intra apa in urechi,trebuie stersi dupa si atat.Eu de cateva ori dupa baie am uitat sa l sterg si cand i-mi aminteam era uscat...nu mai zic ca aveam noaptea cosmaruri ca face otita dar e ok,si la fata tot la fel am facut si nu a facut nici o otita pana acum.Oricum otita are multe alte cauze.
Dia pe ce site sunt recipientele ca e reclama la link?
Eloise multumesc.Pozele sunt destul de vechi ca nu am reusit sa le incarc.poate saptamana viitoare o sa pun poze noi.
Sephorae bine ca l culci in patul lui,dar nu e mai greu?pt mine era usor in pat cu noi dar nu sunt pt asta si de aceea am trecut la patut.
mirabela merci,nu merit laude ca si eu mai mereu fac greseli,dar asa invat si incet trecem peste toate.
Cosmin e bine,sper.Am 2 probleme oarecum,am mai zis dar nu a bagat nimeni de seama....
are fontanela deja inchisa si am fost la neuro cu el cica nu e probl dar eu tot am fixuri
si sa i fac o echo la inima ca asa a zis anestezista de la operatie.cu funduletul e bine si inima i-mi spune ca e bine tot dar nu pot sa nu ma ingrijorez cateodata.
mexxa se pune ulei sau unt la supa,grasimile ajuta la dezvoltarea nourologica.La copii nu se recomanda laptele degresat si altele fara grasimi,iar parerea mea e ca ccc copii grasi,vb de varste mari> 4 ani sunt din cauza de snack,cips,suc,fast-food,dulciuri,etc mancare nesanatoasa,nu din cauza de lapte gras,sau ulei la supe,sau pielea de la pui sau alte chestii care le am citit pe forum.Eu sunt putin obsedata cu mancarea sanatoasa si naturala,fata mea in 2 ani inca nu a mancat din chestiile ce am scris ....gata ca m-am lungit,mai revin diseara!
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

CristinaGoji - uie multiici de la mine ca esti foarte saritoare si sa stii ca nu ma bati la cap, chiar voi incerca toate cate mi-ai zis, desi la inceput poate voi fi mai stangace sau lui nu prea o sa-i convina.

Roxanae - am vazut atunci ca mi-ai raspuns , si mie mi-a placut ca am mai vazut o ploiesteanca de a mea, acum am inceput sa mai scriu si la pitici de Ploiesti, si poate mai vb si acolo.

Vauva - poze voi incerca sa mai pun in we, desi nu ma pricep prea bine, pe alea le-a pus sotu' , care acum din pacate e plecat, dar o sa mai pun, ca doar avem de recuperat,nu?

Intr-advar acum parca simt o alta atmosfera, mai detasata si o atmosfera canalizata pe bebei, si nu atata pe persoana mamicii....

Cat despre unt in piure...eu stiu ca poate provoca alergii, eu cand eram mica am facut o asemenea alergie, si de abia pe la 7-8 ani am scapat de ea, imi ieseau punctulete mici albe sub piele insesizabile cu ochiul liber dar se simteau la pipait.

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Cristina

Acum sa va spun si despre noi.De cateva zile i-am introdus bebelinei H2 si se pare ca papa. Diversificarea ii face bine dupa lupte seculare papa in jur de 600ml pe zi si o masa de cereale.Astazi am introdus in cereale si mar -ii place.In sfarsit a rasarit soarele si pe strada mea.Pt. mine greva foamei la bebe a fost cea mai buna cura de slabire am dat jos 4kg in 2 saptamani.

O zi buna!

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Roxanae - nu te duci tot la Dr Adam??? ca noua ne-a zis sa incepem cu supa, nu ne-a zis nimic de cereale..poate pt ca suntem cam grasuni!!!Voua cum v-a facut schema?

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Roxane,felicitari!

vreau sa va zic ca nu va panicati daca nu papa mult bb.Ei au perioade ca si noi.Si foamea e singura arma.Daca ne stresam ei simt si facem mai rau....mai ales dupa diversificare e bine sa lasam bb sa pape cat vrea,nu mai zic cand e mai mare si deja vrea numai unele lucuri.Atat timp cat mananca ceva,e vioi si nu sunt semne de boala e bine sa nu-i fortam,ca fiecare bb are metabolismul sau si e pacat sa intrevenim.Acum nu vreau sa va suparati pe mine,dar asa am citit in multe carti si am patit pe pielea mea la fata.o fortam si nu mai manca nimic,ajunsesem intr-un cerc vicios,umblam dupa ea prin casa cu mancarea in mana....atunci am schimbat atitudinea,nu vrei? asta e.Si f repede a revenit la normal,chiar daca uneori muream cand vedeam ca nu manca nimic cu zilele....acum mananca f bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Fetelor multumim pentru felicitari.

Alipiticot ii face eco la inimioara sa vedeti daca a avut anestezia vreun efect secundar? Off. Macar bine ca s-a rezolvat problema cu funduletzul. Despre fontanela nu stiu aproape nimic, la noi e prea mare deocamdata, am luat calciu, am marit doza de Vigantol. Sa vedem luna asta ce ni se va spune. Problema noastra e ca la 4 luni a avut capuztul foarte moale din cauza lipsei de Calciu si s-a turtit pe-o parte iar acum ma chinui sa repar ce s-a stricat atunci. Mie imi e teama ca va ramane asa deformat. . Il culc numai pe o parte, il intorc toto timpul, il fac sa se uite la mine numai pe partea nebusita, ca sa se repare. Doamne ajuta.
Cristina eu ma simt bine, am mai uitat si de peripetiile din spital cu toate activitatile astea de zi cu zi.
eloise bine ca a papat Vladut cat de cat, eu mentin galeria in continuare. . Pana la urma o perioada cred ca apelezi la pompa ca sa mai stimulezi. La mine functioneaza si bebe nu mai papa deloc la san de 6 saptamani.

La multi ani bucuriilor de astazi.
Astazi fetitza lui Chantal ar fi implinit 6 luni. Doamne Doamne sa aiba grija de tine ingeras mic.
La multi ani Alexia,Armand, Antonia, Alexia si Grace pentru 5 lunisoare.
La multi ani Iulia pentru 4 lunisoare.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput