Bucurii de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mexxa - de aia am si spus-o in mod public, ca sa va fac curioase, nu sa va satisfac ccc curiozitatea Cand o fi sa fie, dau quote la mesajul danseia
Tanima - n-are nimic daca-i intra apa in urechi, dar e necesar ca dupa baita sa-i tii un pic in urechiusa (nu adanc, cam cum sunt betisoarele cu aparatori) un betisor ca vata de pe acesta sa absoarba apa ramasa.
Vauva - la Cora gesesti sigur Nan si Humana, cereale, borcanase, etc. dar cateodata (de regula duminica seara) se epuizeaza stocul. Tot in Cora este si farmacie HelpNet, unde poti gasi formula, mai mute tipuri. Sau in orice farmacie.
Susa - oare nu l-ai pierdut prin casa pe neuronul asta? si memoria mea dupa nastere e afectata. Eu ma gandesc - oare n-ar putea fi ceva din cauza hormonala? Ca mai am niste semnale ca nu e chiar ok?
Lullabay - ce bine ca au intelegere sefii tai, macar pentru perioada de inceput. Eu daca m-as intoarce la servici cred ca m-ar exploata la maxim.Gandeste-te ca atunci cand eram gravida lucram cate 12-13 ore pe zi, si aveam si o munca stresanta. Faceam traduceri simultane la tot felul de sedinte interminabile (3-4 ore continuu). Ti-am trimis PM, nu stiu de ce nu apare ca ar fi activat la mine, ca-i activat. Imi poti da reply la PMul meu.
Ramomar - chiar ca nesuferiti is colicii astia. Sper ca macar dupa 4 luni sa nu mai avem, sa am si eu un pic de pauza pana ii dau dintisorii.
Ignatica - felicitari pentru statul in fundic. Tu cum te simti?
Cucuoancea - poate intri si tu pe la noi? hai, te rugam. Uite cate fete au revenit? hai ca e loc pentru fiecare.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Acum m-am uitat si la niste pozici.

Alexutza admirat printzul mic si scump da pune-ne si niste poze mai recente

Elenia l-am vazut pe bebe miscaret si zambaret!

Alinache si Xandrutza asteptam poze cu puisorii vostri!

Lexi daca tot iesti pe aici spune-ne cum mai mananca Maria. Tot asa plange cand papa?

LA MULTI ANI BUCURII NASCUTE INTR-O ZI DE 7!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Dragi BUCURII,

Iata ca indraznesc si eu sa scriu, dupa o pauza foarte mare. Ma scuz fetelor care sunt aici pe baricade, eu sunt cam lenesa in ultimul timp. si nici nu prea am lucruri interesante de spus. Imi pare rau ca s-a produs scindarea si as vrea ca listuta sa ramana cum este, dar parerea mea mai putin conteaza, avand in vedere postarile mele mai rare.

dar sa va dau vesti si despre noi: Daria a implinit ieri 5 luni, este un copil extrem de cuminte, nu stiu zau ce am facut sa o merit. nu i-a iesit inca nici un dintisor si nu se rostogoleste inca, dar este un copil vioi, cu un program foarte previzibil. Mananca exclusiv san, din 4 in 4 ore si de la 23.30 pana la 6. 30 doarme noapte, fara sa se trezeasca (ok, orele sunt aproximative).

eu incerc sa imi revin la forma initiala, dar am ramas cu 9 kg in plus si inca nu pot tine regim pt ca alaptez. merg la aerobic de 2-3 ori pe saptamana si ma simt extraordinar, am inceput sa nu mai fiu asa anchilozata. Inca nu ma gandesc sa ma intorc la serviciu, dar imi este putin dor sa imbrac si altceva decat hainele de casa si de parc. azi am fost la medic si eram asa fericita ca m-am machiat! Pacat ca nu m-a incaput nici o fusta de la costumele mele, ca intentionam sa imi ridic moralul cu o imbracaminte mai business. Oricum, am mers cu masina, mi-am dat radioul tare, cantam si eram incantata de mine, zici ca eram cea mai sexy femeie in viata! asta pt ca m-am machiat si eu putin, mi-am dat cu parfum si am iesit din cotidian. O veste buna si una proasta de la medic: nu am nimic jos, durerile la contact sexual nu sunt din cauza medicala. vestea proasta: este ceva subconstient, asa ca trebuie sa ma tratez singura. va trebui sa avem rabdare si prin exercitiu vom rezolva si problema subconstientului.

va pupic,

roxana, mama de Daria Elena (06.09.06)

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Roxana & cocutzel Daria

Mergi la inceput

Anangel Lexi - hai ca nu-i chiar cum a fost odata, ii dai tu de capat pana la urma cu cititul Te-ai obisnuit deja cu dorul de micuta cand esti la servici?
Alexutza - hai sa te mai bat un pic la cap, ca-mi place sa termin orice treaba inceputa - 1. e importanta rutina cand pui copilul la somn, adica faci aceleasi lucruri in fiecare seara inainte sa-l culci, de ex. asa cum ti-am descris eu.
2. Pentru ca (,) copilul sa oboseasca masajul cu gimnastica sa nu dureze mai putin de 20 minute (la inceput si 15 e ok),iar baita nu mai putin de 15(10 pentru inceput).
3. Daca te hotarasti sa-i faci baie in cada mare si vrei s-o cureti cu ceva - apa cu bicarbonat e ok. Eu mai folosesc si dezinfectant de la Chicco.
4. tot pentru cada mare - pentru inceput, pana te obisnuiesti sa-l tii, va trebui sa stai aplecata si-i destul de greu, dar pe viitor, cand n-o sa-ti mai para asa greu sa-l tii, iti poti pune un scaun langa cada si sa stai asezata. Gata, promit sa nu te mai bat la cap. Si nici macar nu-i musai sa faci cum ti-am zis Doar ca am vrut sa-ti usurez un pic viata si ti-am descris etapele prin care am trecut si eu.
P.S. S-ar putea sa-ti ia ceva timp pana-l obisnuiesi cu toate astea, dar cu rabdare vei reusi (daca vrei). Acum chiar ca e gata. Promit!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

mamici si bebici!

Alexutza eu ti-am raspuns atunci l-a probleme,dar tu nu ai citit sau nu ai vazut -nu stiu.Chiar ii spusesem sotului ca a aparut si o ploiesteanca de-a noastra.Apoi am lipsit o perioada, nu mai vroiam sa scriu motivul fiind acelasi ca si la tine.Dar nu m-am putut abtine- mi-a trecut supararea.

Adriana -felicitari pt. urocultura negativa.Cand era mica Diana facea infectie foarte des,dar nu recoltam in timpul tratamentului ci numai la 7 zile dupa pt. a iesi bine.
Nu este tarziu diversificarea la 4,5 luni.Si noi tot cereale doar - la masa de 10.Si asta de o saptamana.

Eloise, Sarah nu papa cu pofta dimineata.Abia dupa ora 14 papa mai cu bine.A avut perioade cand nu manca mai nimic pana la ora 13.Si atunci nu lua in greutate,dar apoi isi revenea.Eu i-am bagat cereale la masa de 10 si asa papa -ii place cu lingurita.Daca ii dadeam san nu cred ca papa altceva pana la sase luni.Eu zic sa nu te grabesti- poate isi revine.Ce iti mai face operatia?

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Roxana 01 ma bucur ca sunteti bine. Sa stii ca si eu simt exact la fel ca tine cu machiatul, parfumatul etc.

Hazul, Simoky,Ramo, Mirabela, Skumpic. M-ati facut sa plang de emotie si stiti de ce, ca aveti mare dreptate cu ceea ce ati zis. Intr-adevar sunt asa de mandra de Bianca si de fericita ca o am incat pur si simplu nu pot sa exprim tot ce simt. Bianca a venit in viata mea dupa multi ani de asteptare si speranta. A venit dupa 2 interventii laparoscopice si o sarcina extrauterina. A venit exact cu o luna inainte de o interventie FIV. Eu zic ca a venit ca un miracol de la DD sa-mi implinesca viata si sa imi umple golurile sufletului. Va multumim pt cuvintele frumoase si promitem sa ne facem si noi timp sa va vizitam paginutzele.

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Roxana - tot la concluzia asta am ajuns si eu - este ceva legat de subconstientul meu.Si pe mine ma ajuta mult, psihic vorbind, mersul la bazin si la sala, iesirile rare, dar productive in oras, machiata, aranjata (tot din pacate cu 10 kg in plus), dar mi-am luat o tinuta business pe marimea mea de-acum si numai cu aia ies in oras

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Usorlili eu ti-am citit povestea atunci si m-a impresionat mult.Dar nu am scris pt. ca nu mai vroiam sa scriu aici.Povestisem de fapt ce se intamplase la nasterea Dianei.Se tot cereau sfaturi despre nasterea prematura dar cand am scris se pare ca nu a fost destul de interesant. Bine ca acum este totul ok si a trecut.

lilina sanatate.

Se pare ca ultimele divergente ne-au facut sa strangem randurile si sa fim mai unite.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Iar am ramas singura,mama iar a plecat,ufa imi venea sa plang,asa bine a fost,dar oricum o am o mare realizare ca Zuzu doarme in patut.

Elena asa e cum au zis fetele,noi cand am plecat in Italia (am facut pasaport copilului in Ambasada in o ora,ca daca il punea la mine pe pasaport le trebuiau 30 zile),am plecat amandoi,dar daca plecam numai unul ni s-a spus ca celalalt parinte trebuie sa dea o declaratie notariala ca nu-i nici o problema ca celalalt pleaca ca copilul peste hotare.Dar ce faza au facut aia de la ambasada cand i-au dat pasaportul lui Ste i-au spus pe sestache "ai grija sa nu tii pasaportul acasa,pune-l in seif undeva" M-am simtit de tot rahatu,dar bietii oameni au trecut si au vazut multe.

Ignatica felicitari ptr prima noastra Bucurie

Eloise eu am folosit pompa la greu si acum o folosesc.Nu se invata bebe la biberon stai tu fara grija,Matti manca din sticulta si dupa si din san (cica)numai sa-l simta si sa se joace cu el.
Apropo el ai face niste cantari lui titi,o prinde in gurita si apoi canta,e ca-mi vine sa-l mananc.

Roxana bine ai revenit.

Revin ca s-a sculat copilul.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanae

Se pare ca ultimele divergente ne-au facut sa strangem randurile si sa fim mai unite.[/font=Courier New]

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)[/purple]
poze[/b]

Ca bine mai zici.'in fiecare dimineata sunt nerabdatoare sa vad ce s-a mai scris, ca s-a mai intamplat. Ma bucur ca s-a detensionat atmosfera pe aici

Poze

Mergi la inceput