Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 23
mexxa spune:
Gata am revenit cu continuarile...
Andra
si lapticul sa vina inapoi.
Mirabela si urina lui Sebicu la fel miroase...un miros intepator...![]()
Noi am terminat supica...a iesit yami yami.Medicul mi-a zis ca atunci cand le pisesz sa adaug o lingurita de unt sau una de ulei de porumb....cica ajuta la dezvoltarea oaselor..si mai la mai multe chestii...
Eu am pus si ce fain mirose..
Mer sa citesc din urma ca mai sunt cateva pagini.
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

Mirabelac spune:
Stati ca n-am terminat... pana citesc eu se mai scriu cateva pagini... dar le dau eu gata...
Eloise s-a razgandit Vladutz in privinta mancatului? Al meu de cand ii dau sucuri parca e mai pretentios la san.
Tanima David, la cat se balaceste ii intra apa peste tot si n-are nik, slava domnului, nu-l feresc.
Ignatica felicitari pt. statul in fundic.
Noi am dormit bine azi noapte, s-a trezit doar la 2 si la 6, nu-mi venea sa cred ca am dormit o noapte dupa o luna de nesomn, dar tot obosita ma simt...
Cine vine la intalneala de gr.0 la Iasi?
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
mexxa spune:
Fetele din Iasi imi pare tare rau dar astazi nu pot veni...mi-au venit rusii si ma simt a naibii de rau...ma dor toate parca sunt batuta...
Data viitoare promit.
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

Vauva spune:
Buna!
Susa mie imi plac tare mult mesajele tale pacat ca scrii asa putin! Au asa un umor fin
! Las ca pe noi ne iarta fetele ca noi suntem mai babe printre ele si e de inteles cu neuronii
. Eu am citit ca pentru stimularea memoriei se recomanda invatarea unei limbi straine.
Mai ales la persoanele mai in varsta se recomanda. Chiar am citit un studiu cum ca persoanele care vorbesc mai multe limbi straine regulat au sanse mult mai mici sa faca Alzheimer la batranete.
Eu una simt ca gandirea mea este mult mai alerta de cand simt aici pt ca de multe ori vorbesc in 3 limbi zilnic si sunt mai mereu concentrata pe ce scot din gura
! Hai spune-ne cum stai cu exercitiile fizice ca se apropie venirea sotului. Ma bucur tare ca nu mai aveti probleme cu dermatita atopica.
Elenia ca sa iesi din tara iti trebuie acordul unuia dintre parinti daca nu iesiti amandoi cu el, facut la notar asa cum a zis si Tanima, certificatul de nastere al copilului si un pasaport consular valabil 30 de zile daca nu ti-a facut pasaport acolo si pentru bebe. Daca primesti pasaport consular cu asta ai timp la dispozitie o luna sa ii faci acasa in RO pasaport definitiv ca sa zic asa.
Cristina te rog sa imi spui de unde pot cumpara mancare de bebici din Cluj? Am inteles ca este Cora? Unde e? Eu vin la Cluj luna viitoare dar o sa fiu in trecere ca de fapt o sa merg la parintii mei care locuiesc in jud HD.
Va pup,
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by eloisequote:
Originally posted by CristinaGoji
Moama da ce zi plina la BucuriiCe de-a multe mamici de Bucurii si-au facut aparitia. No, Mexxa, se pare ca ai facut o treaba faina cu propunerea de azi dimineata - uite pe cate ne-ai readus in sanul familiei Bucuroase
Mai fetelor, si eu tot inactiva am fost, iar cand imi mai scoteam capul, tot nimeni nu raspundea si nu-mi pomenea numele, dar eu am insistat.Bine ca mai am de insistat un pic la unele mamici care continua sa ma ignore, dar nu ma dau batuta
Sa vedeto ca pana la urma li se inmoaie si lor inima
Cristina eu am admirat intotdeauna postarile tale, care mi s-au parut de mult bun simt si intelepte!Chiar daca am uitat mereu sa ti-o spun...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Uf, ca iar am dreptate
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
BUCURII!
Dar harnicute ati fost!
Am o multime de pagini de recuperat si asta ma bucura. Am vazut in schimb ca am fost pomenita de cateva ori si fiindca azi timpul meu e putin cam limitat ies acum de pe DC si-o sa recuperez mai tarziu tot, ca sa pot raspunde fiecareia in parte asa cum am promis.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by eloise
Multumesc pentru grija voastra si pt galerie!Vladut a papat seara si asta noapte, dar tot asa, stand putin la san. Se pare ca trebuie sa stau cu pompa dupa mine dupa fiecare masa, altfel pierd laptele. Din cauza fitzelor pe care le face printisorul la masa de 2, 3 saptamani, lactatia s-a diminuat, cel putin asa mi se pare. Sper sa revina la normal in curand daca insist cu pompa.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Am citit undeva ca mai eficient e sa-l pui pe tati la treaba decat cu pompa.(fara gluma) Eu m-am tot muls sa-i dau lui Vladut laptele meu in biberon, dar pana la urma n-a mai ramas nimic. Dar eu nici nu aveam inca lactatia formata, era chiar la inceput.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
mexxa spune:
Cristina...da io sunt curioasa...nu imi zici si mie la ureche..nu zic..![]()

mexxa spune:
A'si vrea sa vad si eu un tatic care papa laptic...

anangel_lexi spune:
Buna!
Off, iarasi ati scris o gramada si iarasi nu apuc sa citesc din urma. Deh, ma obisnuiesc eu!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)

Chiar daca am uitat mereu sa ti-o spun...