Bucurii de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ignatica - am Davidutzu..ce baiat mare are mama!!!!

Ioana(Pufymic) - te asteptam cat mai repede, sa iti revii repede dupa zilele astea obositoare....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mai fetelor ....acum am aparut si eu la o cafelutza...daca nu mai aveti va dau eu.
Ignatica nu nu a facut Sebicu temperatura..sau alt efect advers...sau ba ar fi unu...a dormit de la 10 la 3.30 dimineata.. apoi in continuare pana la ora 7.... ceva neobisnuit la el.

Fetele sper ca nu sunteti suparate pe mine cu listuta...ma bucur sa vad ca fetele au devenit mai active.Va asteptam pe toate sa ne povestiti ce fac dragii vostri bb'ii...sa ne aratati poze...ca doar de asta suntem un grup mare de bucurii.

revin k plangeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ptr cine este interesat: Cotidianul Evenimentul Zilei va edita Joi 8 februarie 2007 un "Ghid de calatorie in UE".
Suplimentul va avea 48 de pagini, difuzarea fiind gratuita, impreuna
cu Evenimentul Zilei. cuprinde mai multe capitole dintre care si Capitolul IV - Cum iesiti din tara cu copiii?
Cu baita in cada mare nu a fost curaj ci necesitate. In cadita nu mai statea, urla si se agata de marginea ei si mi-o varsa cu totul si imi era greu sa ii fac singura baita iar suporTUL NU PREA AVEA LOC IN CADITA ASA CA AM TRECUT LA CEVA MAI MARE SI CAND TREC LA CLATIT PUN DUSUL PE EL.
offf, bebe imi apasa pe taste.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Ignatica, felicitarile nostre lui David pentru statul in fundic

Alina, multumim de info legate de Ioana. Adelina, care s-a grasunit (asta e vorba sotului la adresa puiului nostru, i-am imprumutat-o acuma)

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neatza!
Inca mai am vreo 5 pagini necitite dar raspund acum ca sa nu uit... Oricum o sa mai uit ce aveam de scris si cui intentionam sa raspund

Usorlili si mie imi pare tare rau ca ai avut sperietura aceea cu Tudor, dar bine ca totul este in regula de fapt si baiatul e sanatos! Ma tot intreb, cum am putut sa trecem toate cu vederea postarea ta, mai ales cand era vba de ceva atat de serios... Nu cumva erai moderata si-ti apareau postarile mai tarziu, dupa ce noi depasisem pagina respectiva? Ca era o vreme cand paginile se scriam intr-o clipita... Altfel pur si simplu nu-mi explic cum sa ignoram asa ceva...Nici eu nu retin sa fi citit si ma simt rusinata. Oricum, repet, bine ca e bine puisorul si multa sanatate in continuare!

Lilina imi pare rau ca ai fost internata de curand...sper ca nu e o problema grava, sanatate iti doresc! Sa nu mai ai de-a face cu spitalele!

Danidani ma bucur ca ai revenit. Pupici Emmei! Chiar daca nu a fost nominalizata cand a implinit 3 lunisoare, noi tot ii dorim tot binele din lume celei mai micutza bucurii din grup!

Alipiticot felicitari pentru apartamentul cel nou, sa-l locuiti sanatosi! Ma uit acusi la pozele voastre sa-ti vad ingerasii dragalasi! Multumesc pentru ca m-ai linistit in privinta somnului pe burtica. Asta noapte l-am pazit, trezindu-ma din ora in ora sa-l intorc la loc...si pan' la urma am cedat si l-am lasat sa doarma cum vrea el (adica pe burticutza, normal). Poate la primavara o sa ne intalnim toate. Poate si Carmen va veni...(presimt cumva ca e foarte dezamagita de noi de nu mai scrie...)

Ma duc sa recuperez din urma!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

alexutza, ramomar multumim.

mexxa super ca nu a facut febra.

Fetele din Iasi sa faceti poze la intalneala, dar mai multe, ca data trecuta ne-ati pacalit cu 2-3.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

[Eloise], hai ca imi aduc si eu amintre la spartul targului. Parca tu spuneai sa te jena operatia. Aceeasi senzatie am avut-o si eu cand mi s-a deschis operatia a 2-a oara. Si acum ma mai jeneaza la un capat, dar sper sa nu se mai deschida iar. Mie mi-a zis dr ca tot ce pot face e sa dau cu spirt si sa pansez...
Si parca tot tu spuneai de recipiente de stocat laptele la congelator. Uite aici http://reclama/detalii.php?cod=AV71. Sunt super ok. ZSi se gasesc si separat, doar recipiente sau doar capace.

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Moama da ce zi plina la Bucurii Ce de-a multe mamici de Bucurii si-au facut aparitia. No, Mexxa, se pare ca ai facut o treaba faina cu propunerea de azi dimineata - uite pe cate ne-ai readus in sanul familiei Bucuroase
Mai fetelor, si eu tot inactiva am fost, iar cand imi mai scoteam capul, tot nimeni nu raspundea si nu-mi pomenea numele, dar eu am insistat. Bine ca mai am de insistat un pic la unele mamici care continua sa ma ignore, dar nu ma dau batuta Sa vedeto ca pana la urma li se inmoaie si lor inima

Cristina eu am admirat intotdeauna postarile tale, care mi s-au parut de mult bun simt si intelepte! Chiar daca am uitat mereu sa ti-o spun...

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am vazut ca a inceput bufniteala pe aici, n-aveti somn fetelor?

elenia buna cafeaua, eu am baut 2: una cu cofeina si una fara, am vazut ca e de ajuns pt. toata lumea.

usorlili nu e o solutie sa iesi cat mai putin cu bb afara, el trebuie sa ia aer in fiecare zi. Trixera mi-a dat si mie dar n-am gasit-o inca. Eu cand ies afara il dau cu crema de galbenele care e grasa. Cu hidrocortizon l-am dat o data 3 zile, apoi cu Locoid Lipocream, e tot un steroid ceva, atunci a trecut de tot dar a reaparut.

Alipiticot nu stiu cum te descurci cu 2 copii ca eu abia cu unul. Parca Cosmin avea ceva probleme de sanatate, e bine acum?

Sephora ce i-a iesit in urina lui Matti? Ma bucur mult ca ai reusit sa-l culci in patutul lui.

alexutza_26 pe unii bebei baia ii energizeaza, fa-i mai devreme cu 2 ore fata de ora de culcare. David nu se constipa de la morcov, nici de la mar.

Cri ce inseamna pipi mirositor, ca si lui David ii miroase a amoniac parca. O analiza de urina de ce nu-i faci?

Susa ai fost simpatica la faza cu neuronul, si eu mai patesc uneori sa uit, cica de la anestezie se poate...

Alinache te asteptam mai des de o luna.

Gety succes la morcovel, cum ii dai cerealele, cu lapticul tau? Eu sucurile le-am dat asa ca sa simta el gustul.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Multumesc pentru grija voastra si pt galerie! Vladut a papat seara si asta noapte, dar tot asa, stand putin la san. Se pare ca trebuie sa stau cu pompa dupa mine dupa fiecare masa, altfel pierd laptele. Din cauza fitzelor pe care le face printisorul la masa de 2, 3 saptamani, lactatia s-a diminuat, cel putin asa mi se pare. Sper sa revina la normal in curand daca insist cu pompa.

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput