Bucurii de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

elenia multumim de cafea, buuuuna. Nu stiu nimic de hartoagele care iti trebuie ca sa iesi din tzara cu copilul, nu am fost in situatie, dar poate dai o intrebare pe la legislative.

alexutza eu nu am observat sa se constipe bebe de la morcov, in general, inainte sa incep sa mai diversific, David a fost constipat, iar acum face si de 3 ori pe zi. Oricum se incepe cu putin cum ai si spus.

Alinache bine ai revenit, te mai asteptam sa postezi.

In continuare ii tin pumnii lui Vladutz sa pape.

Cristina da, parca tu erai cu temperatura. Ma lasa si pe mine neuronul.

Mexxa ce face Sebi? A facut temperatura de la vaccin? Va pupam.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, si eu ii mai dau ceai de tei. Deci tu zici sa i-l diluez. De ex.: 1 lingurita suc de morcov + 2 lingurite ceai? Si in a doua zi? 2 lingurite suc morcov + tot 2 lingurite ceai? Am inteles bine schema?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Saru'mana pentru cafea - Alexutza si Elenia
Hai sa va zic cum imi adorm eu odorul:
Inainte il leganam sa adoarma si era un chin, pentru ca numai il puneam in pat se trezea de cele mai multe ori si reluam procedura de adormire, asta pana in momentul in care l-am leganat 4 ore intruna si el tot nu adormise ca lumea. A doua zi nu-mi mai simteam bratele si am zis - gata copile, eu nu mai pot. Si am inceput sa fac in felul urmator. Cu 45 minute inainte de masa de seara, care la noi e in jurul orei 22.00-22.30 - incep masajul, gimnastica (25 minute), baita (15 minute), sters urechi+nas+imbracatul(5 minute), biberonul cu mancare. Dupa care astept vreo 10 minute sa eructeze etc. daca adoarme in timp ce suge nu mai astept sa eructeze, ca oricum il culc pe burtica. Daca nu a adormit, il duc la el in patut, sting lumina, il pun pe burtica de cele mai multe ori (ca asa-i place mai mult) si-l netezesc pe spate, daca vad ca maraie, pun suzeta in functiune, pe care o tin cu mana, ca o lasa jos daca nu o tin. Sugand suzeta se calmeaza si in maxim 10 minute adoarme. Cel mai bine sa nu va vada in tot acest timp, ca sa nu-si distraga atentia. Eventual, daca adoarme pe o parte sa-l intoarceti c spatele la voi, sau daca pe spate, va puneti un scaun langa patut ca sa nu va vada, il puteti tine de manuta, daca se simte mai bine asa. La inceput protesta cupilu'meu la un astfel de mod de adormire, dar cu rabdare am reusit.
Acuma cu baita - Alexutza - sa nu faci ca mine, adica sa nu faci apa de 33 grade, ca o sa-ti planga daca pana acum l-ai imbaiat la 37. Ii scazi treptat temperatura, la inceput cu un grad, si-l imbaiezi asa cam 3-4 zile, si numai dupa aia poti sa-i mai scazi cu un grad (asta daca vrei tu, normal), si tot asa. Al meu e obisnuit asa din perioada de nou-nascut, cand se adapteaza cel mai repede. Exista posibilitatea sa-ti planga la baita, daca i se va parea prea recce apa. In acest caz data viitoare poti face urmatoarea smecherie - il bagi in apa la temperatura cu care s-a obisnuit, dar dupa cateva minute dai drumul la apa rece sa curga in cada, ca sa se raceasca un pic, pana la temperatura dorita. Succes!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

alexutza, multumim! si tu esti o draguta

elania si xandrutza multumim de cafea, tare buna e!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Xandrutza, si eu ii mai dau ceai de tei. Deci tu zici sa i-l diluez. De ex.: 1 lingurita suc de morcov + 2 lingurite ceai? Si in a doua zi? 2 lingurite suc morcov + tot 2 lingurite ceai? Am inteles bine schema?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

cam asa gety, dar, sincer, eu mai pun si din ochi; ideea e ca incet incet trebuie scos ceaiul si lasat sucul asa cum este...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

CristinaGoji - am inteles sa traiti!...vad ce-o iesi in seara asta..apropos, mie mi-e cam frica s ail las sa doarma pe burtica, lui ii place sa stea foarte mult asa, ca de..trebuie sa vada cat mai multe, si oricum cand il intorc pe spate numai de tipete si marait am parte, dar la somn , noaptea mi-e firca (mai ales ca el doarme singurel la el in camera)

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Neata si de la mine. Bai fetelor sunteti de coma. Aseara am stat pana la ora 0.30 sa citesc ce ati scris ieri si ptr ca de mult poftesc la un Pepsi cu lamaie am cumparat ieri o sticla de 2 litri pe care am baut-o jumatate si nu mai aveam somn. Si cand l-am simtit pe Mos Ene pe la gene aud un fatzait in pat si un "ueau". gata somnul meu pana pe la 1.30. Dar bebe a fost cuminte si a dormit pana la 8.30 cu pauzele de rigoare de papa din 2 in 3 ore.
Apropos de nebagat in seama, si eu m-am simtit de multe ori nebagata in seama dar daca m-a ars ceva sa stiu am insistat. Recunossc ca inainte cand se scria cate 1 capitol pe zi citeam cam printre randuri si cautam numai mesajele legate strict de copii si de probleme. Acum am timp sa citesc tot, dar problema e de neuroni ca pana citesc uit ce am cictit si ce vroiam sa raspund si cui si mai ales ce vroiam sa intreb eu .
Parca ELIANA (am scris bine? ) intreba de plecatul din tara cu bebe? Eu stiu ca trebuie sa faci o procura la notariat cum ca tatal e de acord sa bebe sa iasa din tara fara el. Stiu ei acolo mai bine, deci mergi la un notar.
Cu baita eu i-am facut de la inceput cu apa mai rece (eu daca as face cu asa apa as muri de frig) si acum ca ii fac in cada mare parca e si mai rece ca nu mai fac nici caldura mare in baie ci numai in camera cand ma duc cu el la masaj fac cam 24-25 de grade.
Intrebarea mea este legata de urechiuse: are ceva daca ii intra apa in urechi la baita? Inainte de baita propriu-zisa bebe are 5 minute de balaceala in cada si mai nimereste si cu urechea in apa oricat l-as tine eu. Mai ia si o gurita de apa dar noroc ca nu ii place apa si o scuipa singur.Eu il curat dupa aceea cu betisoare si cam insist ca asa sunt eu obsedata de curatenie, desi stiu ca nu e prea bine sa stergem toata ceara aia din urechi.
in legatura cu scosul din lista, parerea mea este urmatoarea: cine deschide cap urmator sa deschida cu adresa comuna astfel incat cine vrea sa se scoata din lista sa se scoata singura. Daca nu ii place cum arata acolo sa o faca cu mana ei.
Domnule, uite ce activa am ajuns in ultima vreme de cand cu cearta asta. De bun augur ptr mine. Unde e cearta hop si eu ca deh, acasa sunt singura cu bebe toata ziua si aici mai prind si eu samanta de scandal.
Si vroiam sa mai spun cate ceva dar amuitat asa ca o las pe alta data.
Ne pregatim de papa si iesit afara, la plimbare prin gaze de esapamant ca trebuie sa aibe plamanii negri pana la 30 de ani
Aaaa, mi-am mai adus aminte, la somnic bebe al meu se culca cu vesta mea in brate pe care am purtat-o eu o saptamana prin casa si acum nu mai indraznesc sa o spal ca ii iau mirosul de praf de somn. asa ca i-am cedat-o lui pe termen nelimitat.
tot

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by Susa

vazut poze bucurii superbe...trebuie sa o mentionez pe Reby care e o dulceata de fetita ..fara suparare ca toate sunt frumoase iar flacaii unul si unul inclusiv al meu....
si eu vreau tot decaf dimineata cine se trezeste prima va rog...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
poze yahoo

Mercic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vreau si eu o cafeluta!

Ca tot vorbiti de greutate...Adelina are 6650 g acum la 5 luni si o saptamana. Ea a fost alaptata exclusiv pana la 4 luni jumate cand incet am introdus cerealele (orez),acum de la 5 luni am inceput diversificarea(la sfatul pediatrei din cauza ca nu a pus prea bine in greutate). De cand papa cereale a pus foarte bine, la 4 luni avea 5900 g.
Am avut si noi perioade cand manca doar 2-3 minute si apoi intorcea capul si nu mai vroia la san, ea in rest era vesela si nu dadea semne ca i-ar fi foame.
Eu supa nu ii dau, pasez legumele doar si subtiez apoi pireul cu apa in care au fiert, e ca o supa crema.

Eloise, cum e Vladut cu papa?

Ramomar, Ioana s-a mutat, e bine, doar putin obosita zicea cand am vorbit cu ea la telefon.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

tanima cred ca tuturor bebeilor le intra apa in urechiuse, ce sa facem, asta e. Si eu il curatz bine in urechi dupa baitza si vad ca nu are probleme.
Mai fetelor, mare curaj aveti sa bagati bebeii in cada mare. Eu nu am inca taria necesara . Astept pana la un an.

Alina multumim pentru vestile legate de Pufy. De-abia astept sa o avem din nou prin preajma.

Noi ne laudam, am inceput sa stam cateva secunde singurei in fundic. Avand in vedere ca la capitolul performante nu stam prea bine pentru ca ne-am nascut mai devreme, cu statul in fund suntem cat de cat la zi, deci...are mama baiat mare.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput