Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

mihaela_p, investeste intr-o pompa electrica de la avent ... si o sa te mulgi in max 10 min si nu o sa ai problemele astea cu sfarcurile ... eu zic ca important e ca ii dai laptele tau, nu mai conteaza in ce ambalaj vine

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Asiza, Yagmur, incercati cu Biotics Baby, eu asa am rezolvat problema Anei si acum face fara probleme si normal. A mea cand era constipata, cand avea diaree. Nu mai stiam ce sa-i fac, asa ca am citit de Biotics de la Ozone, i-am dat dimineata in biberonul cu lapte cate un pliculet/zi si acum e ok. Cu supozitorul se obisnuise si il bagam degeaba, innebuneam de nervi.
Raluca nu sunt cam multe 6 picaturi de vigantol? Are semne ceva de rahitism? Si a mea a crescut destul de mult, are 7 kg si 65 cm dar pediatra a zis ca atata timp cat nu e suspecta de rahitism sa-i dau tot 2 picaturi.
Folositi vreuna Immunobaby? Mi-e teama sa nu-mi raceasca iar si vreau sa-i dau preventiv ceva.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

mai fetelor, ma dispera inelul de la suzeta! trage de el si o azvarle cat colo ... dupa care plange dupa ea si eu evident ca tb sa o iau, sa o spal si sa i-o dau din nou ... intre noi fie vorba acum am aliniate langa mine 4 suzete

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

De ce nu ii iei snur special si las-o sa o ma arunce...,sa vezi ce-o sa te mai distrezi atunciHai ca la asta nu se asteapta...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

m-am intors ca doarme. o mai las putin si apoi o sa o trezesc pentru baita.

Mayaione a zis ceva de osul stern si de burtica si de aceea i-a dat tratamentul asta intensiv.

Leon Roberto, Calin Constantin si David, sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii.

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna felelor
nu am mai intrat de cateva zile,dar cele doua comori imi ocupa tot timpul. marti m-am intalnit in parc cu Adinuta si cu Raluca,doua fete tare dulci,sper sa mai repetam experienta.oricum data viitoare o trimit pe fimea cu tata ca sa putem vorbii in liniste.
raluca,eu zic sa nu-i dai biscuite sau piscot,din doua motive:-este bine sa nu se introduca pana la 8luni graul datorita glutenului,pt a evita aparitaia intolerantei la gluten
-fainosul nu se recomanda la copii care au luat prea "bine in greutate".ramane la latitudinea ta marul,dar eu stiu ca atata timp cat papa dor san nu exista bb-lus prea mare.
tema zilei,am sa stau pana in martie 2008,deci un an si ceva.cu teo am stat 2 si au fost cei mai frumosi ani,imi pare rau ca lui seba nu-i pot oferii tot atat,dar trebuie sa imi termin specialitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Mai fetelor, ma faceti sa plang cu intorsul la munca. Cu toate ca eu cred ca D-zeu mi-a pus mana in cap cand am ramas insarcinata si cred ca e o minune ca am putut sa duc la capat sarcina si sa-l mai si nasc sanatos,...eu tre' sa ma intorc la munca pe 1 aprilie. Si am cautat disperata bona pana cand soacra mea s-a oferit sa se mute in Bucuresti si sa stea ea cu bebe.
Yagmur, bonele pe care le-am vazut aveau care mai de care pretentii, ba financiare (cu toate ca noi am zis din start ca oferim 800Ron pt 10.30-11 ore de stat cu bebe), ba ca e prea mic, ba ca ele nu fac nici un fel de menaj, ba ca tre sa le las eu mancarea pt bebe gata facuta, ba ca nu le conveneau regulile mele...
La agentii ai apelat? Eu am incercat si acolo, din 5 pretendente una singura mi-a placut, dar care nu putea sta decat 8 ore cu bebe, 11 sunt prea multe!!!
Fug ca e ora de baita!!!

Danutz, mamica de bebic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

am lacrimi in ochi dupa postarea lui dia.. pentru ca la fel o sa ma simt si eu .. ca sotul ei.. ma doare sufletul ca trebuie sa-l las pe luca pe mana unei dadace sau la cresa... ma gandesc intruna la asta de cateva zile....
ma "simte" luca si plange.. dar si eu sint cam deprimata

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Nu te mai supara ,ca Luca te simte asa cum spui si tu...si nu este bine deloc...Sint sigura ca vei fi o mama la fel de minunata pentru Luchita ,chiar si in conditiile date...Ce poti face ,cind viata nu-ti prea da de ales?!?Doar sa te uiti la el...sa te incarci cu energie si sa realizezi ca pentru el,faci acest sacrificiu si ca altfel...v-ar fi mai greu...Scriind,mi-a venit o idee ...,doar ca nu stiu sigur de te intorci la serviciu...,probabil unul din aceste motive de mai jos...,poate te ajuta cu ceva...
1.Pentru ca ti-ai pierde jobul sau pentru ca asa ai convenit cu seful,ca este mare nevoie de tine si ca nu te poate inlocui nimeni...si atunci...,tu stii mai bine cum sa faci...probabil ca ai un job bun,daca faci acest sacrificiu...
2.Pentru bani ,dar asta ar insemna sa-ti gasesti dadaca si deci sa-i dai si salariu ,pentru munca prestata.Acum,ma gindesc ca salariul pe care i-l vei da dadacai ,este exact diferenta de bani pe care o iei de la serviciu si practic tu nu cistigi nimic,din contra pierzi...,pentru ca stai departe de puiutul tau.
Si atunci...,daca esti in post natal si iei cei 6 mil + alocatia...si nu trebuie sa te intorci la serviciu din cauza punctului 1.,cred ca mai bine stai acasa cu Luchita si traiti din acesti bani...,decit sa iti iei dadaca si...,cred ca ai inteles ce am vrut sa spun...Ce iei de la munca ii dai iei si n-ar avea sens...Imi imaginez ca cere un salariu mare ,dat fiind faptul ca sta mult cu Luca...Offf,sper ca nu te-am suparat ,incerc sa te ajut sa scapi de stres...,sper ca am reusit...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Yagmur, nu mai fii trista ca ma intristezi si pe mine.....bucura-te de timpul cat mai puteti fii impreuna 24/24...si poate ca nu trebuie sa stati asa mult despartiti..poate e de acord boss-ul sa faca nursery there...hai ca luchita poate de aia plangea mai devreme ca te simtea...-ici muuuultiiii sa treaca supararea...
Mayaione, da, Biotics Baby mi-a recomandat si mie pediatra, insa nu am considerat ca avem asa probleme incat sa luam...dar daca continuam cand cu diaree, cand cu constipatie, probabil ca vom incerca...intre timp incerc sa las natura cat mai mult sa-si faca treaba...

Acuma sunt cu vopseaua in cap si bb Denis e cu tati...nu le aud gura la niciunul...ceea ce inseamna ca e de bine...fug sa ma spal pe cap si apoi sa facem baie la bb mic...Pupici la mamici si bb-i...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Leon Roberto de Mio75
Calin Constantin de Roxanac
David de Simo29

Am incercat si noi. Sa vedem ce a iesit. Va prezentam printesa noastra

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1

varsta Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by dianocica

propun tema: cand va intoarceti la serviciu? eu in secunda in care am nascut am zis ca doi ani sunt prea putin...sii se pare ca nimic nu ma poate face sa ma razgandesc. nu sunt aceiasi bani dar...postarea cristinei m a facut sa ma intreb...dar nici gand...chiar ca e full time job ce facem noi aici...

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

si eu zic la fel, ca 2 ani nu-s destul... sper sa castige in continuare sotul la fel de bine, ca sa-mi permit sa stau 2 ani ... si poate ca intre timp mai fac un bb si mai stau 2 ani ... oricum n-as da pe toti banii din lume timpul asta petrecut cu fata mea ... si sa stiti ca sotzul ma invidiaza... cand vine seara acasa ma intreaba ce a mai facut fetita, dar sa-i zic mai in amanunt... si apoi imi spune ca nici nu stiu ce aiurea e sa stea departe de Oana toata ziua ... ne suna de 10 ori in timpul zilei sa vada ce facem, daca a ras, a gangurit sau a facut kk .... savureaza ziua de duminica din plin... of... chiar mi-e mila de el ca nu-si vede copilul toata ziua, ca nu-i vede toate chestiile pe care le face pentru prima data ... eu n-as putea indura asta!
la servici cand am anuntat ca sunt insarcinata seful m-a si intrebat cand vreau sa ma intorc la servici... m-am uitat la el ca la felul 3 si i-am zis ca bineinteles ca peste 2 ani ... am stiut din momentul ala ca vreau sa stau cu copilul meu cat mai mult ... eu si acum regret ca nu s-a votat legea aia cu cic-ul de 3 ani

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

DIA investiti mama intr-o memorie mai mare la aparatul foto si filmeaza fata non stop - ceva ceva tot mai prinde si tati.
Sa-l vezi pe Dani ce topit e cand vine acasa si ma intreba daca am mai filmat-o pe Kara - si sta ore intregi si vizioneaza filmuletzele. Desi nu le postam pe toate pe net - avem o droaie - la fel si poze. Am impresia ca pierde cele mai frumoase momente - asa ca eu stau in permanenta cu aparatul langa noi si cand vad ceva haios/frumos/demn de pastrat in amintire ... ma execut. As vrea sa pastrez in amintire si cum casca si cum papa si cum se intinde ... fiecare mutritza si fiecare gangurit.
La servici as vrea sa ma intorc pentru partea financiara - in schimb cand ma gandesc unde tre sa ma intorc ... VOTEZ pentru legea cu cei 3 ani.
quote:
Originally posted by mayaione
Folositi vreuna Immunobaby? Mi-e teama sa nu-mi raceasca iar si vreau sa-i dau preventiv ceva.

am auzit de asta - insa cica e pre devreme pt ei. Asa ca eu ii dau cam un capacel de oscillo la 3-4 zile - diluat in putin ceai.
Yagmur jos palaria in fat ta. si nu mai te stresa. Nu mai plange ca-i faci rau micutzului.
Ralumat felicitari pentru decizia luata. Imi aduc aminte de marea explozie - Doamne ajuta ca sunteti teferi toti trei.

MAINE VINE DANI!!!

Per ansamblu aceasta saptamana fu OK. Soacra cat de cat ok. De cat sa stau cu ea - imi gaseam de lucru, apoi a inceput sa vina cand era ora de iesit la plimbare - asa ca o lasam in parc cu Kara si eu fugeam la o cumparatura. Deci - SUPER.
Asa scapam si eu de ea si ea se bucura sa stea u nepotika. De raceala am discutat cu ea- ii trecuse oricum din a doua zi ... dar preventiv nu a mai pupacit-o pe Kara.

v-am pupacit si noapte frumoasa.

P.S. avem poze noi ( una haioasa rau - ia uitati aici)

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput