Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
propun tema: cand va intoarceti la serviciu? eu in secunda in care am nascut am zis ca doi ani sunt prea putin...sii se pare ca nimic nu ma poate face sa ma razgandesc. nu sunt aceiasi bani dar...postarea cristinei m a facut sa ma intreb...dar nici gand...chiar ca e full time job ce facem noi aici...
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
si eu zic la fel, ca 2 ani nu-s destul... sper sa castige in continuare sotul la fel de bine, ca sa-mi permit sa stau 2 ani ... si poate ca intre timp mai fac un bb si mai stau 2 ani ... oricum n-as da pe toti banii din lume timpul asta petrecut cu fata mea ... si sa stiti ca sotzul ma invidiaza... cand vine seara acasa ma intreaba ce a mai facut fetita, dar sa-i zic mai in amanunt... si apoi imi spune ca nici nu stiu ce aiurea e sa stea departe de Oana toata ziua ... ne suna de 10 ori in timpul zilei sa vada ce facem, daca a ras, a gangurit sau a facut kk .... savureaza ziua de duminica din plin... of... chiar mi-e mila de el ca nu-si vede copilul toata ziua, ca nu-i vede toate chestiile pe care le face pentru prima data ... eu n-as putea indura asta!
la servici cand am anuntat ca sunt insarcinata seful m-a si intrebat cand vreau sa ma intorc la servici... m-am uitat la el ca la felul 3 si i-am zis ca bineinteles ca peste 2 ani ... am stiut din momentul ala ca vreau sa stau cu copilul meu cat mai mult ... eu si acum regret ca nu s-a votat legea aia cu cic-ul de 3 ani
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by desiree
asiza, ai incercat cu termometrul sa il stimulezi sa iasa? nu se intampla nimic!!!
hmmm, vad ca bb Octavian are concurenta! Acceptam lupta, pentru asa o fata merita sa te lupti! Sa hotarasca printesica ! Ah ce bine e sa fii fata sa se dueleze baietii pentru tine!
Am fost si noi afara cu carutzu si am stat 3 ore !!! E o super vreme !!!
Fetelor de pe langa I.O.R. va provoc la o plimbare zilele ce vin !!!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu
varsta Octavian
Si noi ne facem veacul in IOR, si am tot strigat sa ne intalnim. noi astazi am stat de la 9:30 la 14:00 in parc. a luat Adina si prima masa in aer liber. trimit PM cu nr de telefon si da de veste cand iesiti si ne vedem. noi intram pe la potcoava.
Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Ralumat spune:
Buna, intru pe fuga, ca mi-e somn si sper sa mai prind macar un sfert de ora alaturi de David.....
Dianocica, cum se simte Dmic? Offf, reactiile astea de la vaccin....pe mine m-a speriat tare ca i se umflase piciorusul a doua zi, dar am rezolvat cu comprese reci si Lioton. Sper ca sunteti bine si v-ati revenit
Tema zilei: inainte de marea explozie (si fetele mai vechi stiu la ce ma refer), eram convinsa ca ma intorc la serviciu pe la 4 luni, motivele fiind evident materiale. In ziua in care am realizat ca nu sunt nemuritoare am hotarat ca acel copil din burta este mai important decat orice. Iar acum, desi am poate zile in care ma vait ca ma prostesc acasa, sunt sigura ca voi sta pana la doi ani alaturi de el, pentru a ma bucura din plin de ce am "creat".
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
mihaela-p spune:
buna fetelor!
n-am mai scris de tare mult timp,v-am tot citit ,dar n-am avut timp sa scriu. Maria,fetita mea de 5 ani, a inceput sa se obisnuiasca cu Maia ,e mai bine acum. am avut colici,n-am dormit noptile mult timp, am si facut gripa eu, tatal si Maria,numai Maia a scapat, in fine,balamuc tottal.o data la cateva zile mai apucam sa mai citesc si asta era momentul de relaxare al zilei,sa vad ce mai faceti, ce mai fac bebitzii vostrii. am trecut si de vaccinul de 2 luni, a fost destul de greu ca s-a rosit si a durut-o,dar a trecut.
de cateva zile a inceput sa mai doarma noaptea, are colici in timpul zilei. si seara daca nu poate sa doarma si e tot agitata dupa gripe water si babydrink,ii pune sotul juma de supozitor si face kk si baita si papa apoi,apoi adoarme.
dar avem o mare problema. noi ne-am chinuit cu suptul, a fost cumplit,cand am vazut ca nhu ia ingreutate si nu mananca bine, am inceput sa ma mulg cu pompa si sa ii dau din biberon. asta a fost pe la 2 sapt. acum are 10 sapt jumate si ,desi am mai incercat sa o pun la san, cand o pun plange si se zbate,oricat as incerca. deschide guritza, ia sanul,apoi se trage de la san. ce sa fac? sacontinui sa ma chinui sa o pun la san? sa ii dau cu bibe? e alimentata exclusiv cu lapte de la tzitzi,am mult lapte,chiar am fost nevoita sa arunc. eu nu aveam sfarcuri formate si de la pompa s-au facut mari,poate prea mari,daca o sa continui asa cred ca se fac imense. ati mai auzit de cineva in situatia mea? mi-e asa frica sa nu fac mastita... am niste zone care sunt cam tari,tot incerc sa le masez...dar ...mi-ar dori f mult sa o fac sa suga, ma chinui tare asa,pompatul imi ia o ora,o ora jumate chiar cateodata,si e f obositor,apoi trebuie sa-i dau si ei sa mance..e f greu si nu-mi ramane deloc timp pt altceva.
felicitari pt bebei,sa creasca tot asa frumosi si sanatosi
bamboletta spune:
Sper ca nu sau intors colicii mi-a plans Antonia 30 min ca din gura de sarpe imi era asa mila de ea nu a plans niciodata asa i-am dat Gripe si in 10 min s-a linistit a adormit dar suspina prin somn
Donia-inca nu papa singura il tine asa cateva secunde si apoi il scapa daca nu il tin
Tema zilei-inainte de a ramane insarcinata nu lucram deci nu stiu cand voi merge la servici
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Raluca_u spune:
Buna fetelor
noi nu am avut net 2 zile si am ratat intalnirea din Herastrau (cea care nu s-a mai tinut). data viitoare raspund la apel.
ieri am fost la controlul de 3 luni. avem 7.400 g, 62 cm si suntem bine. trebuie sa luam timp de 3 saptamani cate 6 picaturi de Vigantol pentru ca a crescut foarte mult si apoi trecem pe 3 picaturi pe zi. desi initial ne spuse-se ca diversificarea o sa o incepem dupa 5 luni si jumatate acum pentru ca e asa maricica ne recomanda ca peste 4 saptamani sa ii dam mar ras cu putin biscuite sau piscot.
noi am inceput sa stam foarte mult pe afara. am renuntat la costumul de fas de vreo saptamana si foloseam o gecuta dar astazi am renuntat si la asta si am trecut la hanorac. si a fost asa de bine. a si inca ceva noi am schimbat landoul cu carutul sport si e mult mai usor pentru mine.
vad ca pe aici se peteste la greu. Adinutza are ceva pretendenti?
pupici fug sa ii fac baita.
poze Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Yagmur spune:
dandusa, atat am cheltuit luna trecuta cu luca, dar am uitat sa trec si remediile ptr colici in suma asta; taticul nu are bani.. nici nu ma agit sa obtin pensie.. as lua vreo 100 RON
am lacrimi in ochi dupa postarea lui dia.. pentru ca la fel o sa ma simt si eu .. ca sotul ei.. ma doare sufletul ca trebuie sa-l las pe luca pe mana unei dadace sau la cresa... ma gandesc intruna la asta de cateva zile....
ma "simte" luca si plange.. dar si eu sint cam deprimata
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Raluca_u spune:
[quote]Originally posted by dianocica
propun tema: cand va intoarceti la serviciu? eu in secunda in care am nascut am zis ca doi ani sunt prea putin...sii se pare ca nimic nu ma poate face sa ma razgandesc. nu sunt aceiasi bani dar...postarea cristinei m a facut sa ma intreb...dar nici gand...chiar ca e full time job ce facem noi aici...
nu stiu cand voi incepe sa lucrez la maxim ca inainte de nastere - probabil niciodata. dar de lucrat lucrez si acum, doar ca jobul meu e mai altfel. fetele mai vechi stiu ca eu lucrez de acasa - pentru mine insemnand mai mult raspuns la mail-uri si multe, multe telefoane.
poze Adina
Dia1609 spune:
yagmur, pupam noi mama muncitoare ... mare pacat ca nu poti alege
dianocica, e mai bine ginerele meu? mai are febra? oana piciorusul dureros ... mie mi s-a rupt sufletul cand a intepat-o pe Oana, nu am vrut s-o tin, a tinut-o pediatra si a intepat-o asistenta
mai fetelor, ma dispera inelul de la suzeta! trage de el si o azvarle cat colo ... dupa care plange dupa ea si eu evident ca tb sa o iau, sa o spal si sa i-o dau din nou ... intre noi fie vorba acum am aliniate langa mine 4 suzete
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Raluca_u spune:
mihaela-p nu stiu ce sa iti raspund. ei ii face foarte bine lapticul tau dar daca as fi in locul tau imi inchipui ce greu mi-ar fi. noi nu avem probleme de astea. Adina refuza cu desavarsire biberonul. de 3 saptamani am gasit unul pe care il acceepta si cu asta isi bea ceaiul.pupici si mai intra sa ne mai scrii.
Yagmur sa stii ca si Ionut se ofera sa si pe barbatul asta care numai tata nu e. multi pupici de la noi si putere multa.
poze Adina