Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetele, maine pleaca mama . cand nu era aici ma obisnuisem singura dar acum...de o luna cu noi...m am cam invatat...si mi e asa frica...
d iar doarme pe taica-su in niste pozitii...poate pun poze mai tarziu...acum ne pregatim de baitza. pupici

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Aka e frumusica foc Cristina si i-a facut mama asa un slideshow...

Miro e haioasa rau Kara cu baticut. multi pupici de la Adinutza

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by RUXMAX

La serviciu? In momentul asta cred ca niciodata. Si asa, cele 10 mil cit aveam salariu...Plus ca n-am cu cine sa-l las, cu soacra ..m-am lamurit

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

doamne, ce bine ai descris si situatia mea, punct cu punct!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Si eu cu intarziere

Leon Roberto de Mio75
Calin Constantin de Roxanac
David de Simo29

Aka-vazut slideshowl

Mirona-daca era baiat Antonia sigur candida pt cucerirea inimii printesei tale f faine pozele poza cu batic nici nu mai zic

Dianocica-o sa va descurcati si fara mama

Asiza-ce culoare te-ai facut la par? si eu trebuie sa ma vopsesc sa ma tund dar nu stiu cand

Fetelor ce a trecut timpul,parca mai ieri eram cu burtica si asteptam sa-i simt primele miscari si acus Antonia face 4 luni nu-mi vine sa cred

I-am facut baita a mancat si acum doarme printesa lui mama

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

pe bune, ma deprima numai gandul ca nu o sa mai stau cu bebe, desi mai e ceva timp pana atunci...am citit intr-o revista despre cum sa te pregatesti din vreme pt momentul asta, dar nu mi-a placut ce am citit, si am incercat sa imi ascund bine gandul, dar ati pus voi sare pe rana! relelor! ce bine ar fi daca mi-ar da statul in continuare bani!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

mai fetelor, ma dispera inelul de la suzeta! trage de el si o azvarle cat colo ... dupa care plange dupa ea si eu evident ca tb sa o iau, sa o spal si sa i-o dau din nou ... intre noi fie vorba acum am aliniate langa mine 4 suzete
Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

poti sa legi un lantisor de suzeta si sa il prinzi de hainutele ei si daca arunca suzeta, macar nu mai cade pe jos

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor,i s-a spart lui Denis vaccinul ala facut in maternitate si i-a ramas gaura si a curs sange...nu i-am facut nimic, am pansat doar cu compresa sterila...oare ce sa-i fac, sa pun ceva, ce ziceti???? Precizez ca arata ca naiba...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

mayaione, merci mult de pont.. o sa incerc si asta...
raluca, vad ca se strange trupa mare... dar "tatal" nu merita nici macar atata atentie, chiar daca e vorba de ; el este doar un tanar imatur.... si fara responsabilitati...
dandusa, motivele sint impartite: e si vorba de pct 1 pentru ca am un job bun, care chiar imi place, unde sint apreciata etc, etc.
Chiar daca angajez dadaca si nu cere un pret astronomic, raman cu mai multi bani decat cei 8 milioane....care, nu mi-ar ajunge chiar daca as sta acasa... m-as intoarce in buc, dar pe langa luca as avea si o casa de intretinut, mancare, intretinere, medicamente etc... si cu sigurantza 8 milioane nu ajung; m-am gandit mult la aceasta varianta, dar e un risc prea mare sa ma intorc, si apoi sa vad ca nu ma descurc...oricum, merci mult de sfaturi si pentru faptul ca te gandesti la noi
asiza, pupici de la noi... o sa-mi treaca supararea...
aka, ce frumoasa e printesa ta...
mirona, karina e superba cu baticutz; si gata, nu ma mai stresez... cel putin nu in seara asta..
pup mamicile si bb-ii si fug la culcareYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Aka, vizionat slideshow cu printesa......e o dulce bb-lina ta...Pupa Denis (ca a zis Crinutza ca ne lasa sa ne facem de cap putin...)...
Miro, si pe Kara o pupacim...e frumoasa foc...
Bambo, m-am facut un rosu...dar cred ca mai trebuia sa stau putin insa n-am mai avut rabdare...a iesit ok oricum...

Nu mai e nimeni pe aici sa-mi raspunda la dilema mea????????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Tocmai am terminat papa pentru maine.
Nu mai spun niciodata ca la 5 cand vine sotul acasa - o predau pe Kara fiindca eu sunt franta. Abia acum inteleg ce inseamna oboseala.

nici eu nu am felicitat sarbatoritii. Sorry.
Leon Roberto de Mio75
Calin Constantin de Roxanac
David de Simo29

quote:
Originally posted by bamboletta
Mirona-daca era baiat Antonia sigur candida pt cucerirea inimii printesei tale f faine pozele poza cu batic nici nu mai zic

TNX. lasa ca nici cu a ta printesa nu mi-e rusine - mancau-ar mama de frumusica. Merci inca o data.

am vb cu tati si ne-acumparat salteluta de joaca pentru Kara cu 15 activitati si doua chestii pt baita - o rata cu doi puiuti si mai multe chestii din plastic - la o plasuta. Abia astept sa le vad.
Am mai dat comanda la colega mea care e acum in germania - de sterilizator, geanta bebe, jucarii pt baie, mulaj pentru manuta si piciorus, si doua sticle smechere pentru cand va fi mai marisoara.
Doamne cati bani ... dar fata mea merita tot efortul.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput