Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Asiza-eu nu i-am pus nimic cand s-a spart vaccinul,doar am tamponat cu pansament steril

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by asiza

Fetelor,i s-a spart lui Denis vaccinul ala facut in maternitate si i-a ramas gaura si a curs sange...nu i-am facut nimic, am pansat doar cu compresa sterila...oare ce sa-i fac, sa pun ceva, ce ziceti???? Precizez ca arata ca naiba...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc sa pui acolo...,eu zi sa suni pediatra,ca dupa cum descrii tu...,pare ceva foarte serios...La Crinutza nu s-a inrosit,nu s-a facut in nici un fel...,este doar un semn mic si nu prea sint in masura.Sun-o si intreab-o ,ca doar ea stie cel mai bine...Hai, sa ne spui ce a zis...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by asiza

Fetelor,i s-a spart lui Denis vaccinul ala facut in maternitate si i-a ramas gaura si a curs sange...nu i-am facut nimic, am pansat doar cu compresa sterila...oare ce sa-i fac, sa pun ceva, ce ziceti???? Precizez ca arata ca naiba...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Oana - si eu stiu ca nu tre facut nika. Tamponeaza cu conpresa sterila si atat. Nu te stresa - trece. pupam si noi Denisu.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Propun o tema: Ce faceti cu jucariile bebicilor? Ma refer la cele de plus, la cele de plastic , la inelele gingivale.
Rianna a inceput sa le bage in guritza si nu stiu ce sa fac. Sa le sterilizez pe cele de plastic si inelele? Sa folosesc solutie din aia rece de sterilizat? Voi cum faceti?

LoryCatrinel Rianna
poze lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Lorym

Propun o tema: Ce faceti cu jucariile bebicilor? Ma refer la cele de plus, la cele de plastic , la inelele gingivale.
Rianna a inceput sa le bage in guritza si nu stiu ce sa fac. Sa le sterilizez pe cele de plastic si inelele? Sa folosesc solutie din aia rece de sterilizat? Voi cum faceti?

LoryCatrinel Rianna
poze lory

Uff, ca voiam sa ma duc la nani - la cat sunt de obosita ... dar nu pot sa nu o pupez pe lory - ca de mult nu ai mai intrat.

nu te stresa mami - cand o s-o vezi pe mica printesa ca papa de pe jos ce ai sa faci? sau se mai intampla sa o vezi ca umbla in gunoi/noroi/nisip ... etc.
Eu zic ca o simpla spalatura sub jet de apa merge.

Eu le-am sterilizat prima data si acum le tot clatesc din cand in cand.
la fel si suzeta si biberoanele - o singura dat pe zi - si in rest - fac papa in ele de 2-3 ori pe zi.

Nu uitati - cu cat ii feriti mai mult - cu atat mai repede capata sensibilitate, racoleaza vre-o alergie, buba, boala, etc.
Imunizatii cat mai mult posibil.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Raspund la tema si fug la somnic

Deocamdata jucariile de plus nu i le-am dat,pe cele din plastic si inele gingivale le spal cu sapun protex si le clatesc bine bine

noapte buna

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu le spal pe cele din plus si le sterilizez la rece pe celelalte inainte prima folosire, apoi doar cand imi mai amintesc. inel gingival nu utilizam inca, dar pe ala parca - parca l-as steriliza, macar pana la 6 luni.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sugerez sterilizare la rece, ca sunt unele facute din material care nu rezista la temperatura asa de mare si mi s-a strambat plasticul. era atat de contorsionat, ca am aruncat respectivul obiect

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Trebuie sa se sparga vaccinul ala sau asa s-a intamplat? Eu aud prima oara de asa ceva.
Tema zilei: eu ma intorc la servici pe 5 martie. Cu Iulia va sta Mircea, care de-abia asteapta sa aiba grija de ea. Va intra el in CIC, iar eu, pentru ca am un program flexibil, pot sa vin acasa sa ii dau sa suga. Initial ma gandisem sa incep sa ii dau hrana diversificata (sucuri de fructe, piureuri, etc.), dar ne-am gandit ca e mai bine sa continui cu alaptatul atat cat se poate.
Yagmur, imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea. Sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie pentru tine si pentru Luca. Si mie imi place ce fac la servici si ma duc cu drag acolo. Daca programul tau este si flexibil asa cum este al meu este super. Pupici multi
Noua tema a zilei: Noi inca nu apucam jucarii cu mainile. Deocamdata se joaca mami cu ele prin fatza ei si ea rade. Ea e foarte ocupata sa isi bage manutzele in gura si sa le suga. Si eu tot asa stiam cum zise Chris mai sus: cele de plus se spala, iar cele de plastic se sterilizeasa la rece. Eu nu stiu ce trebuie facut cu jucariile care au si plus si inel gingival.

Dupa mai bine de o saptamana, Iulia a dormit azi-noapte 8 ore . Si drept rasplata (pentru mine), astazi a facut de 3 ori kk de s-a umplut pana la gat. Si a trebuit sa o schimb de 3 ori astazi. Si de fiecare data cand o schimbam, radea la mine. Vad ca ii cam place.
Azi am aranjat si cu mamaie si statu cu Iulia 2 ore ca sa pot merge eu cu tati la hypermarket sa refacem proviziile ca eram pe zero cu toate. Si mami avu grija sa o adoarma pe Iulia inainte de a pleca de acasa, si Iulia, ca sa nu o supere pe mamaie, nu se misca si dormi pana veni mami de la cumparaturi.
Maine e sambata si iesim impreuna cu tati la plimbare
Pupam toti bb-ii si toate mamicile
I-auzi, ca pupa si tati, dar doar mamicile.
Sa aveti o noapte linistita si fara colici.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor maine o botezam pe bblina si am niste emotiii cat casa poporului
La serviciu peste 4 ani ( ne-am propus sa mai facem un bebel cand implineste Alex un an) desi ma dezavantajeaza indemnizatia asta amarata nu as lasa bblul singur!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput