Colectia de toamna-iarna 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 27
Bic spune:
quote:
CristinaH, Bic si mai cine?
Io nu! Ieri seara am culcat-o prima oara fara sa-i dau sa suga. A protestat un pic, dar a adormit in bratele mele, leganata. Din pacate, bucuria mi-a fost stricata la 2 a.m. cind s-a trezit, a urlat, semnalizat "lapte" cu toata puterea si pina nu i-am dat nu s-a lasat. Eram frinta de oboseala, barbata-miu trebuia sa se trezeasca cu noaptea-n cap, asa ca n-am stat sa ma lupt cu ea. Sa vedem ce va fi in noaptea asta. In seara asta a fost mai greu sa o adorm.
Eu nu folosesc nici un fel de pastile. De vreo trei saptamini nu o mai alaptez decit seara la culcare, iar de citeva luni eram la doar de doua ori pe zi, astfel incit productia a scazut treptat de la sine. Unele mamici opteaza pentru metoda la rece, dar mie personal mi s-a parut mai putin agresiv si mai firesc pentru amindoua sa reducem treptat.
Sa vedem daca treptatul asta da rezultate.
Oricum, pot sa va marturisesc ca acum vreo 3 saptamini dupa ce luasem hotarirea ferma sa nu-i mai dau de dimineata asa m-a luat un drag de ea, ca i-am dat. Si taaare bine a fost, ca a stat cu mine in pat, lungita linga mine, ca atunci cind era bebelus mic si eram numai noi doua si mini-universul nostru caldut si comod.
Alexandrina, o sa se obisnuiasca, dar e taaare dureros. Dar se vede treaba ca stai bine cu nervii.
AH, Simona, voiam sa-ti spun ca din ce am citit eu bubite pe obraj pot fi alergie la lapte de vaca.
Smaranda, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Noki_Lara spune:
Guten morgen!!! Adica era morgen la mine pe la 5 dimineatza cand m-am sculat in scop de toceala..ca acuma e deja pranz!![]()
Canutza- cum sa aiba FEBRA la 37.2??????? Temperatura la bebelaci luata in fundic incepe de la 38 de grade!!!!! Fii-mea are constant in jur de 37! Are copilul atle simptome? Mucisori, tuseste, nu papa etc? Ca daca nu...lasa-l in pace!
Anda77-
1. Nic- offf..nici nu stiu dace sa zic ca bine ca nu are giardia...Dar io stiu ca nu iese mereu din prima analiza. Stiu persoane care aveau viermisori si si-au repetat de muuulte ori analizele pana sa iasa. Cu Peritoul s-ar putea sa ai dreptate. S-ar putea ca si ala sa fie de vina. desi io i-am dat lui Titi acum o sapt cand mi-a facut mini-urticaria si i-am dat 5 ml si nu a avut nimik gen ameteli. Dar acuma stii cum e ca fiecare corp e diferit. Sanatate multa poetului, oricum!
2. Mama ta - of...nasoala situatie. Cat ai de gand sa pastrezi supararea? Ati mai fost asa cerate? Ea-si da seama ca te-a suparat?
3.Astept informatiile referitoare la orhidee. 

Madutza- poate-o fi vreun pardanic de dinte!
Ela- spor la birocratie si alrgatura dupa acte!
De ce sa dam cu rosii? Ca tu spui pentru ca STII!Asa ca iacata un
!
Melk-cotobelc- in primul rand de mult n-ai mai intrat! [emoticon care te cearta!!!]Apoi si Titi a facut o miiica reactie. pe la 5-6 zile parca de la Priorix i-au aparut tot asa..cateva bibitze mici si rosii, fara cap, fara nimik si au trecut de la sine. Febra nu mi-a facut, nimik altceva. de trecut i-au trecut repede, in 2-3 zile parca. Dar a avut putine si alea cautate cu lupa de mine.
Bubitzele NU sunt contagioase!!!!! De scos afara io am scos-o zilnic, fara niciun impediment la niciun vaccin! dar daca vrei sa fii precauta, fa cum itit zice doctorul, ca vorba aia daca pateste copilul ceva, el te trage de urechi!
Amu vad..la petrecere io as merge clar. Plus ca si io-s fana impachetat cadouri. Chiar stiu si ceva meserie.
Alexandrina- spor la intarcat! Tinem pumnii sa fie bine pana la urma.
Cu intarcatul si mie mi se pare mai ok treptat decat brusc. La noi a fost suuper ok ca Titi a renuntat singura treptat la tzitzi. Dar nu la toate mamicile merge treaba asa de usor...
Gata, va las ca ma duc la facut scheme la economie mondiala. Dupa-amiaza am decretat frecarea mentei, mergem in vizita la nasa Titilicei si inainte la Unirea, ca poate da bunul Dumnezeu si termin si io de cumparat cadourile pentru ziua lui mama. Atata noroc ca e sambata si nu mai pot pierde vremea mult timp de acum inainte cu ele. Am un stil de coiala la cumparat cadouri ceva de speriat.
Dar e drept ca si mama mea e atat de dificilaaaaaaa....

Apropo de asta.Ieri mi-a zis mama delicat ca ea nu mai e in stare sa aiba grija de Sarah de la 11-21, ca e prea mult, ca o epuizeaza. Adevarul e ca Titi face numai ce vrea afara si e ff greu de iesit in 2 ture pe zi - dimineatza si seara cu ea in parc. Apoi e extrem de enervanto-solicitant psihic sa-i dea de mancare la pranz. Plus ca din pacate la pranz ca o regula generala mai nou nu mai doarme la mama mai mult de 40 de minute - acasa face nani cam o oara jumate. Asa ca e obosita catre seara si face numai prostioare...
Amu chiar ca fug la lectii!
EDIT: 1. Cristina_Negara - de ieri am tot zis ca-ti spun. Si noi am avut vara trecuta bubitze asa..grupate. Dar sigur la noi a fost de la tantari. I-am dat cu Fenistil Gel si a trecut. La voi o fi de la vreun purice. Dar poti sa-i dai si ceva Peritol. Io i-am dat acum cateva zile la mini-urticarie si a fost ok a doua zi. 5 ml de Peritol seara. plus ca da si pofta de mancare, deci ai efect 2 in 1, ca la sampon!
![]()
2. Indurati-va de habaucenia mea si bagati inca odata reteta de omleta a la Lavi, aia de a avut succes la Elise!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ioana_77 spune:
Hello!
Repede sa bag vreo doua raspunsuri, ca dupa aia fug la joaca.
DOrdia, am urmarit eu o emisiune pe B1 despre concedii si spunea tanti ministra ca perioada in care esti in CIC se considera ca perioada in care platesti asigurarile sociale, deci poti intra lejer in urmatorul CIC. SI chiar daca nasti dupa ce se termina primul CIC, cred ca poti intra in prenatal si mai departe in al doilea CIC.
Ma, io m-am impacat cu brocriptinul, adica am ametit prima seara, dar dupa aia nu am avut nimic, nimic. SI e si mai ieftin, e vreo 100.000 toata doza de 14 zile. Pe de alta parrte Dostinexul ala zicea Maria-alexia e mai de gasca cu organismul si iei si mai putine zile.
SI vreau sa precizez ca nu am intarcat-o brusc pe Maria, noi eram demult la o singura tzitzilenie seara, inainte de culcare, ca o trecusem deja pe lapte praf. NU A PROTESTAT DELOC, adica nu mi-a cerut niciodata sa suga ulterior, ba mai mult, cand ma vede dezbracata imi arata TZITZI fericita, dar niciodata nu a marait dupa ele.
va pup si revin
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
madau spune:
Neata
Inamica publica e in pat isi bea lapticul..profit de ocaziune sa postez si eu ceva, pe urma fug la spalat bibe si facut mancare, ca aseara am "prestat" junk food

Noki sora mea de postare, despre orhidee nu-ti pot spune nimic ptr ca n-am avut decat din alea in eprubeta
. Vad ca esti pusa pe fapte mari, de la 5 dim pe toceala...io n-am reusit performanta asta niciodata..tot respectul. Neuronul meu "invie" mai pe la 8 asa..
. Nasol treaba cu Saralina si mama ta, adevarul e ca si noi am lasat-o ieri cam toata ziua pe Miruna cu mama, iar aseara la 10 cand am ajuns acasa era destul de "terminata"..mama, ca Miruna a mai alergat vreo ora prin casa. E greu, ca-s si in varsta, mama e de felul ei foarte rabdatoare, dar mai are si tabieturi...deh
. Las ca gasiti voi o solutie, eventual o duci mai pe dupa amiaza, dupa ce papa si o iei seara.
si bafta la lectii!
Melku Miruna n-a facut nici o reactie la vaccin, insa noi am facut Trimovaxul (tot ROR dar varianta de la stat). Insa mi-a zis dr ca e ok sa iesim afara, nu a avut nici un fel de restrictii. Iar bubitele nu-s contagioase, asta sigur! Asa ca petrecere frumoasa, si sper sa fie apreciat cadoul..si ambalarea
Alaptatul si io-s de parere ca daca se poate e de preferat varianta facuta treptat, e mult mai putin traumatizanta. Tinem pumnii celor ce se afla in plin proces de intarcare
Dordia CIC-ul se considera stagiu de cotizare, deci atat timp cat intre data de iesire din CIC 1 si data de intrare in CIC 2 nu exista nici macar 1 zi..nu mai ai nevoie de nimic. Dar atentie la zile...e foarte important sa nu fie nici o intrerupere. Sa inteleg ca v-ati apucat de bb2?![]()
Cuscra sa-ti fie de bine vopsitul..acu' suntem amandoua blonde din nou...ca si io mai aveam nitel si ajungeam satena
.
Apropo de blonde...cand lucram la Gauloises Blondes (acolo era obligatoriu ca tot personalul feminin sa fie blond)...in momentul in care ne mai "razvrateam" si mai faceam scandal de niste bani, sau alte nemultumiri, intemeiate sau nu, seful nostru ne spunea mereu in gluma.."bai tu ar trebui sa te vopsesti ca deja ai inceput sa gandesti...ia uite cat ti-a crescut parul"

. Si acum imi mai amintesc cateodata de treaba asta si rad cu Marius..era super haios
Ela spor la facut acte si sa va bucurati de masinuta!
A terminat laptele si tipa..revin mai incolo
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ela27oana spune:
melku- la noi reactia a fost la 5 zile dar cu o febra usoara care a trecut intr-o zi cu panadol,se poate ca bubitele sa fie reactie de la ror,totusi nu o scoate afara,intradevara re sist imunitar scazut,ca de altfel dupa orce fel de vaccin
noki-multumesc de urare cu alergatura,in mare am cam terminat,azi ii pune alarma si maine depunem actele pt inmatriculare si gata cu problema asta
eu vroiam sa ma apuc de renovat bucataria,va mai spuneam eu,dar am amanat de frica ca vine vreme rece,dar vad ac e cald insa imi este groaza de ec va fii in casa,praf zgomot,cum voi culca fata daca va fii zgomot rau,apoi unde o sa-i fac papica,tot caut o solutie dar nu gasesc
,dar nici nu vreaus amai amna mult.Zugravul sta pe langa noi si a zis ca atunci cand doarme daria el se duce acasa,ca sa nu faca zgomot,dar atunci va termina in 3 saptamani ,ca la acte ore doarme grasa pe zi el nu lucreaza mai deloc
apropo de asta de cateva zile de cand ii dau legumele la 16 nu la 19,se trez la 8
si cu o foameeeeeee ,ca trebuie sa sar direct la bibe,pe cand inainte se trez la 9-9.30 si ami statea pana manca ,insa recupereaza ziua somnul
de ex ieri s-a trez la 8 ,apoi de la 10-11.40 a dormit,am iesit afara la 1.15 si la 2 jumate dormea in carut,am intrat in casa si a dormit pana la 17.30 si atunci ca am tezit-o eu,baga somn la greu,si ce credeti la 22.00 cine dormea-daria
Ela si Oana-Daria
alexandrina spune:
quote:
Originally posted by Bic
Alexandrina, o sa se obisnuiasca, dar e taaare dureros. Dar se vede treaba ca stai bine cu nervii.Cind nu mai poti, mai scrie aici si te tinem departe, daca asta vrei.
Nu stiu cat de bine stau cu nervii dar pana la urma m-am dus la el. Si a fost pana la urma spre bine. Tare s-a bucurat ca m-a vazut. Ma cauta pe la bluza dar i-am explicat ca nu este si am reusit sa-i dau si eu lapte din canuta.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Hildegard spune:
Buna,
Fetelor sunt asa de ocupata cu meniul pentru sambata....mai ales cu tortul.
Asa ca nu va suparati pe mine ca nu scriu asa des.
Cu alaptatul, mie dr. mi-a zis ca se face dintr-o data. Si eu ma gandesc ca asa cate un pic...si treptat lasa titi...nu stiu cum o fi
El inca suge seara si noaptea pana vine tati cu biberonul. Eu vreau ca el sa lase titi asa trepatat. Ar fi ideal asa, nu?
Ela, cu renovatul, mai bine faci primavara ca nu e asa de frig. 
L-am cantarit aseara si avea 13800 g si 86 cm
va pup si iarasi va pup
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
Hildegard spune:
Am uitat sa va zic ca vreau sa ma vopsesc, aseara mi-am luat vopsea, ca nu se mai poate , mi-a crescut parul de la radacina si nu-mi place...stiti ca sunt blonda??????![]()
Si mai vreau sa fac o gramada de treburi prin casa. De azi ma pun sa-mi fac blaturile, si florile de tort.De maine ma pun la facut rulade la cuptor. Si tot asa.....
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
felicia74 spune:
Help: a facut vreun copil cosuri pe fundulet cu varf cu puroi?
Am zis prima data ca e iritatie de la clementina, dar par ca niste furuncule, par ca niste cosuri infectate, daca o fi si altceva?
In alte parti nu sunt...
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
ela27oana spune:
feli- iritatie nu pare a fi,mai degraba o infectie,incerca baneocin daca nu regreseaza si se accentueaza mergi sa o vada dr
hilde-spor la treaba
mada- sa stii ca si mie mi se facuse dor de anii de faculta,cand citeam cum invata fetele pe aici,dar nu cred ca as mai lua-o de la capat.Am avut si inca am o reactie ciudata cand merg la conducere,cand instructorul imi explica si de multe ori repeta imi vine sa i-o retez ,ca nu e nevoie sa-mi zica acelasi lucru mii de ori,dar incerc sa ma abtin,si deja ma gandesc cu groaza la examen si traseu,e greu sa fii examinat,cand ai fost atata timp examinator![]()
![]()
ma duc sa culc mandra si sa prestez o supa si pui cu ciuperci
Ela si Oana-Daria