Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dordia, cu privire la astro, e greu! pt ca tu nu stii clar ora nasterii si ne ia 2 zile de mailuri s-o determinam! pe cuvant. de-aia astept sa am o perioada mai lejera k sa te abordez astrologic. am mai zis, e fte bine ca-mi spuneti ca nu stiti bine ora nasterii, macar asteptam sa am io timp s-o determinam. asta dureaza mult, nu astro in sine sau [predictiile. dk nu ati sti-o , dar m-ati kinti cu o ora fictiva doar k sa primiti astro mai repede, ar fi in van. orice eroare de 10-max.15 minute la nastere, face k predictiuile sa fie eronate complet! adik muncesc degeaba. de-aia te aman.

cu privire la celelalte intrebari, ori sunt io prea obosita, ori nu te-ai exprimat clar, ca n-am inteles nimic. ...zi mai clar ce vrei sa afli ca poate pot sa-ti raspund d.p.d.v. juridic.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda...cum as putea sa te ajut mai mult??? Adica....eu stiu ca am fost nascuta dimineatza dar...o sa mai intreb pe mama macar sa imi dea un interval mai mic si revin si iti zic! Ms mult de tot oricum!!!

Cat despre intrebare...reiau ca am obs ca nu se intelege nik!!!
Deci pe mine ma intereseaza daca dupa ce termin Cic in nov 2007 si nasc tot in nov.2007 pot intra direct in CIC fara sa trebuiasca sa mai am inca 12 luni de munca in CM. Adica daca raman gravi pana la sf. lui martie am sanse sa mai beneficiez de Cic in continuare sau...stau pe bara cu 0 venituri???
Si daca raman gravi prin vara si nasc...dupa ce termin Cic...va tb sa am tot 12 luni ca sa beneficiez din nou de CIC???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dordia din cate stiu eu, trebuie sa ai minim 4 luni pe cartea de munca, sa intri in noul CIC.

Anda dar totusi nu e posibil sa fie de la otitele repetate?
Asa ma oftic, eu nu inteleg, te duci cu copilul la medic si astia dau din umeri si clipesc, atunci cand te duci cu o problema mai serioasa. Incearca sa te duci si la neuro cu el. Poate ei observa ceva, eventual ii fac un EEG.

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna seara!

Hai ca vin si eu cu noutati ,nu prea bune :baiatu' meu de vreo 2 zile nu prea mai maninca ,are gaze la burtika ,kk cu mucus si maraiala ,chiar nu-mi explic ce e ,nu face febra ,nu are diaree ,oare ne paste ceva??Iar de citeva zile tot inghite ,,in sec'' ,parca ar avea multa saliva sau ii vin lichidele inapoi ,pleascaie non stop ,aveti idee ce poate fi ??

Anda ,am ajuns si eu la vopsit azi in sfirsit ,eram ne vopsita de vreo 2 luni si tare urat se vedea ,eu am coafeza mea ,care-i tare buna iar acum e gravi ,mai are putin si naste ,nu stiu ce ma fac dupa ca nu prea am incredere in alta ,de tuns nu mai zic ,nu m-as da pe mana unei necunoscute ...
Sanatate poetului ,sa speram ca nu e giardia !!
Canuta ,sa se faca bine puiutu'!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Madutza, vezi sa nu aibe rosu in gat.

Anda, multa sanatate poetului, tinem pumnii sa se faca mai repede bine.

Buluci,cand o sa-ti turuie toata ziua in cap nu o sa mai zici la fel. Ma bucur ca sunteti bine acum si tinem pumnii sa nu va procopsiti cu alti virusi.

Mimi & Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

salutare,

noi suntem bine

lipsa totala de timp pt mine din cauza alergaturii dupa acte pt masina
am citit f putin

cauza dezechilibrului la nihita poate fi otita care poate afecta urchea interna unde se gasesc receptorii pt echilibru,otolitii de calciu,anda multa sanatate piticului

mi-a placut f mult postarea din scutecul trecut a lui pisi,sunt de acord cu ea,o viroza la acre apare rosu in gat si febra mare trebuie tratata cu antibiotic la fel si pneumonia indiferent ca este f usoara sau nu,lavi acici nu sunt de acord cu neadminidtrarea de antib mai ales la pneumonie
vad ac tot vb ca virusii nu se trateaza cu antibiotic,corect,dar asta numai la o infectie virala simpla,faza usoara cu muci si febra nu prea mare,dar cand apar si alte semne ca rosu in gat,febra peste 38 tuse etc se administreaza antibiotic ,chiar daca este virala acesti virusi traiesc si se multiplica in interiorul unor bacterii-bacteriofagi-asa ca treb admin antibiotic

puteti da cu rosii cat vreti,dar asta stiu si asta aplic

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salut! Multumim mult celor care ne-au urat sanatate, si noi, la randul nostru uram insanatosire grabnica copilasilor bolnavi.
Albert este muuult mai bine, doar pofta de mancare revine mai greu. Incerc ceai cu lamaie si mancarurile lui preferate cu speranta ca vor da rezultat.
In legatura cu CIC-ul, pot sa va spun ca o prietena de-a mea, care a nascut primul copil in decembrie 2004, iar pe cel de-al 2-lea in septembie 2006, a intrat in cel de-al 2-lea CIC fara sa mai mearga la munca. Doar a trebuit sa refaca dosarul. A primit deja indemnizatiile pentru cel de-al 2-lea copil.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

seara buna si de la noi!

bei mamici, a facut vreun copil reactie la Priorix?

Daria mea a facut acum 8 zile vaccinul asta.
Dupa 4 zile i-au aparut niste bubite pe burta si pe spate, bubite mici ca niste intepaturi de ac.
N-o mananca, nu se scarpina, nu-i agitata, n-a facut febra, nik.
Numai bubitele astea care nu-i mai trec. Astazi e deja a 4-a zi.

Am sunat dr. s-o intreb. Mi-a spus ca e reactie normala la Priorix (ROR), ca sa n-o dau cu nimic daca n-o deranjeaza, sa nu-i fac nimic ca ii trec de la sine in 2-3 zile (io am sunat-o in prima zi cand au aparut).

DAARR, sa nu scot copila afara pentru ca are sist. imunitar slabit in perioada asta si se poate imbolnavi mai usor.M-a innebunit cu scosul afara dr. asta. E asa de precaut...

In sfarsit, nu mi-a zis nimic c-ar fi contagioase bubitele sau altceva de genul asta, ca ar fi o mini-rube-rujeola, off.

Am stat noi in casa de ne-am clocit in zilele astea asa frumoase, dar maine nu mai pot: AVEM PETRECERE DE PITICI IN LOC AMENAJAT si vreeemm si noii. Am cumparat cadou, l-am ambalat frumos (imi place foarte mult sa ambalez cadouri) si asteptam cu nerabdare ziua de maine sa verificam burtosu' daca au disparut bubitele.

Ce ziceti, risc sa ma duc cu ea la petrecere de copii daca tot mai are? Or fi contagioase? Sau se imbolnaveste ea de la altii?
Ca doar nu e bolnava! A facut un vaccin!! si asta acum 8 zile!!

In alta ordine de idei, sa stiti ca io tin aproape.
citesc tot, sunt la curent cu ce se intampla cu voi si cu bbii, dar nu prea sunt vorbareata din fire...
asa ca va pup si ma gandesc la fiecare dintre voi.

aaa, si m-ati innebunit cu laredouteul ala!! daca si tie iti place, lavi, ce-ti va veni, ma bag si io.
deocamdata asteptam niste marfa proaspata de h&m din germania. sa vedem.

pliz, spuneti-mi daca stiti ceva de bubitele alea ca nu mai putem sta in casa!!

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Sarbatorile de iarna cu Daria
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Lavi+Meems- hi hi hi..v-ati gasit amandoua cu soti fabrciati in aceeasi zi! Te pomenesti ca or fi si in aceeasi zona...

Everything matures...eventually!

Noki, da mai, sunt si din aceeasi zona! Al meu e de la Cluj, al lui Lavi e din Alba... la o aruncatura de bat!
Lavi, te pomenesti ca si noi doua 'om fi de-o varsta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Buna dimineata!
Dragi mamici, eu mi-am parasit copilul. Plange "mama ma" din 5 in 5 minute si eu nu ma duc la el. Oare cand o sa se obisnuiasca ca dimineata incepe cu cana de lapte si sa o accepte chiar de la mine?
Am inceput de luni sa-i scoatem sanul de dimineata, bunica lui il preia cand se trezeste, ii da lapte (din care bea inca destul de putin) si-l adoarme la loc si la trezire pot sa apar si eu linistita in scena. Parea ca e destul de neafectat dar astazi de o ora tot atipeste si apoi iar striga "mama ma". Nu stiu cand sa-mi fac curaj sa-l preiau eu de la trezire, sa n-o mai trezesc pe mama la 6 fara zece fix cand se trezeste Mihai.

Fetele care vreti sa intarcati cu pastile, n-aveti alternativa de intarcare treptata? Sau vreti sa puneti sugarii in fata faptului implinit?
Noi o sa mai mergem pe "tica tic"-ul de seara (de la "laptic") inca vreo luna cred eu, si apoi o sa avem supararea finala.
Cine ramane pe baricade cu alaptarea? CristinaH, Bic si mai cine?

Dordia, eu stiam ca poti trece dintr-un cic in altul fara probleme.

Lavi, aduna mult optimism pentru a gasi slujba de programator cu fractiune de norma. E drept ca Bucurestiul e mare si plaja de oportunitati si mai mare, insa programatorii sunt prin definitie "addicted". Eu sunt si mai optimista decat tine si de ceva vreme pun gand bun pentru o slujba la domiciliu. Acum sunt in teste si s-ar putea s-o si obtin. Nu e programare dar chiar nu ma deranjeaza ca cobor stacheta atata vreme cat as putea presta de-acasa. Dar probabil ca tu totusi iti doresti o slujba pentru care sa te "imbraci" si sa uiti putin de problemele casei. Cand am citit expresia imi si inchipuiam ca mergi la gradinita dezbracata. .

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput