Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aha, deci nu la mine la Poli.
Bafta la examene! Si spor la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Mersi.

Mimi & Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa..am invatat la greu, amu merit si io o pauza ante-luat copilul de la mama:

Madau- e clar..ti-am zis io de dim, dar amu intaresc: vrei bataitza!!!!! Ce-i cu necititul mesajelor? Tu esti tiza mea de forum..roz la semnatura amandoua...aceeasi structura ordonata, ingrosarea numelor...ar fi culmea sa nu te citesc!

Lavi+Meems- hi hi hi..v-ati gasit amandoua cu soti fabrciati in aceeasi zi! Te pomenesti ca or fi si in aceeasi zona...

Intrebare off-topic- pentru cine are acasa ORHIDEE..cum se intretin? Greu? ca vreau sa-i iau lui mama de ziua ei si ma tot coiesc. ma refer la de-alea in ghiveci, normal. Ceva experienta in domeniu are careva?

Gata...fug dupa pitcotul turbulent care mai nou cand doarme de pranz la mama reuseste performanta de a face nani dar jumatate de ora!!!!! Imaginati-va cam cum e pe finalul serii!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ioana, mersi de intrebare,suntem bine,papam tot ce ne iese in cale si mi se pare ca a recuperat deja ce pierduse!
Bafta la organizarea petrecerii!

Feli, si noi avem probleme cu lapticul,nici macar primul biberon de dimineata nu-l termina.Ce ma oftic cind il arunc la chiuveta, dar in skimb imi papa bine iaurt iar daca-i dau lapticul cu biscuiti maninca de rupe!

Mimidumy, am vazut filmuletzele cu mica cuvintatoare!Ce se mai grabeste ea sa zica cum face pisica, ursu....!e o scumpa!Abia astept sa turuie si mutulica al meu,,,,dar toate la vremea lor.

Roxi,noki,Mimidumy si care mai studiati...felicitari, e o mare realizare sa tii si servici, sa si studiezi si sa mai ai si grija de copil!Bravos, jos palaria!

Meems, daca zici ca Rianna a inceput sa iubeasca mersul tinut de mina, mai exerseaza cu ea si sa vezi ca zilele astea o s-o ia singurica!

Catutza, s-a cumintit Bianca?Te mai trage de par?

Noi azi am fost invitati la o petrecere cu fete si copilasi,iar Simon s-a simtit foarte bine in compania copiilor!se dadea la o pustuoaica de 6 luni si tot vroia s-o traga de falcutze.Mi-a fost cam frica sa stau pina la sfirsit ca era un pusti de 3 ani ce tusea ca un magarus!Deja sunt obsedata cind stau in preajma copiilor bolnavi ca atare, am ajuns acasa si i-am dat vitamina c picaturi+zeama de la o portocala.Sper sa nu ne procopsim cu alti virusi.

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Eu sunt suparata. Acum am primit telefon de la Dan, copilul are febra, 37,2. A fost soacra-mea si l-a vazut, cica nu e asa de grav, are un usor rosu in gat. Era culmea sa rezistam si noi iarna asta fara nici o raceala.

Joy ce vesti ne dai?!

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ionika, cu dostinexul asta nu stiu cum e, dar pentru cariera ta de pictorita si artist plastic ce esti ti-as fi recomandat bromcriptinul. da niste ameteli si halucinatii mai ceva k lsd-ul!!!!! parol! scoti niste opere de arta in starea asta! jur! io am mai povestit pe forum k am luat o singura pastila de bromcriptin seara (dupa pastila aia am intrerupt tratamentul de antilactatie, am lasat natura sa-si fak singura treaba) si dupa ce am inghitit-o, am mai stat o juma de ora si am dat sa ma ridic sa ma duc in bucatarie. ce vorbiti, dom-le, ca am ajuns neintentionat in dormitor! ma tineam de pereti! n-am mai vazut asa ceva, se invartea casa cu mine!

a venit rezultatul la test, cica negativ la giardia, dar trebuie repetat peste 3 zile. nici pediatrul nu mai intelege nimik, cred ca si el spera in secret sa aiba giardia sa se explice starile de ameteala, a se citi dezechilibru.orl-istul ne daduse peritol seara 3ml. io ii dadusem timp de 2 seri cate 2 ml, speriata de doza prea mare. (a zis ca e oarecum antiinflamator peritolul asta, deci sa-l luam pt dezinflamarea trompelor lui eustachio ala...) a zis pediatrul azi sa sistam peritolul k sa vedem dk nu cumva de la el s-au accentuat starile de dezechilibru. ca sa stiti k s-au accentuat, zici k am copil handicapat. nu stiti prin ce trec, sa-ti vezi copilul k nu se poate tine pe picioare mai mult de 30 de secunde....asa e acum...

canuta, sper ca nu se agraveaza febra. sanatate!

noki, io i-am luat maica-mii orhidee in ghiveci acu' 2 ani si infloreste si azi! dar tb ingrijita! o intreb pe maica-mea cum, tot io i-am spus (de la vanzatoare citire) acu' 2 ani, dar am uit ce i-am spus, adik cum s-o ingrijeasca. adik il pun pe taica-meu s-o intrebe ca io nu vb cu ea, de cand a trebuit sa-mi iau concediu sa stau cu nic (cand a lipsit bona) in timp ce ea se uita la televizor 2 etaje mai jos....

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

madalinelor, madau si madutza, si ziceti ca va vopsirati azi, ha? io nu mai ajung sa-mi fac suvite....io am coafeza de vopsit si tuns, separata de coafezele de indreptat parul saptamanal (io mi-l indrept saptamanal ca am par semiondulat, adik nici bucle, nici drept, asa, de tzaranca...)
alea de indreptat parul sunt pe langa casa si pe langa serviciu. aia de suvitze si tuns e la mama naibii, la un coafor fte scump, dar are mana de Dumnezeu. nu ma duc la ea mai des ca e si departe si scump de-ti cad dintii. dar pt suvite nu ma pot lasa pe mana astora de coafat de cartier, ca de cartier iese...

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of Aura, si voi ?? Sanatate multa lui Dimitrie!!!

Anda, of, nu pot sa cred! Chiar speram sa vii cu vesti bune ! Te inteleg perfect, mami! Nici nu stiu ce sa zic ... ma rog la Dumnezeu ca timpul sa le rezolve si sa gasesti explicatia starii de dezechilibru a lui Nic...
Anda, cum iti faci suvite, pe parul natural, sau vopsesti si "baza"? As vrea si eu sa mai schimb ceva si nu stiu cum ... eu am par saten inchis , tu parca esti mai blondina (a se citi saten mai deschis)! Poate ma inspir!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

camelio, de cand am uitat (n-am timp adik) sa merg la suvite lumea imi spune: vai ce bine iti sta cu noua culoare! nu e nicio culoare noua, e parul meu natural, care e saten deschis. sau blond inchis, cam asa. si suvitele sunt pe la capete, dar s-au estompat, astfel ca pare ca am o noua culoare, hi, hi. nu ma deranjeaza, dar nici nu ma innebunesc dupa noua mea imagine, tot ma voi duce la suvite ca ma simt mai frumusica mai blonda decat asa satena. satena inspir mai multa incredere, dar nu asta urmaresc:)))))))
acum, k sa raspund la obiect la intrebarea ta, nu vopsesc si baza, culoarea mea naturala fiind oarecum placuta, vopsesc doar suvite de la 16 ani. baza ramane naturala. dk esti mai inchisa, poti incerca suvite de culoarea mierii de salcam, nu miere de tei, pe parul natural. asa as "opina" eu...e fte greu sa te ingrijesti maxim la 2 luni prin vopsirea si a suvitelor si a bazei. dureaza pe putin 3 ore procedura.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...in primul rand buna seara! in al doilea rand....sunt bosumflata rau...ca nu imi mai place la job...ca vreau acasa sa plimb copilul in parc si sa ma joc cu el....imi lipseste din ce in ce mai mult!!!

La servici...e aiurea, adica deocamdata nu fac mai nik si ma plictisesc si maine o sa pun niste intrebari ca...m-am saturat sa stau pe margine sa ma uit. Imi place sa ma implic si...nu mai am rabdare. Sincer...la cat e de munca acolo...eu nu stiu la ce au mai avut nevoie de un om dar...probabil ca vor veni si alte sarcini sau...nu stiu...o sa vad.

Imi este din ce in ce mai dor de Stefan si de perioada cand stateam acasa....imi vine sa plang, sunt nervoasa...si nu mai stiu ce sa fac. M-as intoarce imediat acasa dar...imi prind bine niste bani in plus asa ca...tac si inghit!!!

Feli am inceput repede serviciul ca...ma gandeam ca am de mers la muuulte interviuri pana imi gasesc ceva dar...la primul...am si gasit. Dar...deocamdata mai am de discutat cu patroana care vrea sa ma vada si sa vedem si daca imi acepta partea financiara . Dar...eu sper ca da si ca nu vin degeaba de o sapt pe la ei!!!

Si ca sa va mai spun ceva...m-am hotarat sa aman un pic momentul bb2 deoarece ...astept inca predictia astrala a Andei ca eu taaaare as dori o fetitza dar...sa vedem daca va fi sau nu!!!

Acuma intrebare intrebatoare::: Se poate trece dintr-un Cic in altul??? sau daca raman insarcinata de ex. in vara si Cic il termin in nOv dupa care bag cartea de munca....imi trebuie iar 1 an pe ea sa beneficiez de CIC??? Sau cum mai e acum???

Sa va zic de ce intreb: Ca se poate ca aici sa le convina sa nu imi bage CM si mie mi-ar conveni ca...as lua mai multi bani dar...in scurt timp vreau si bb2 si...vreau sa stiu de pe acuma ce si cum!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput