Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Feli acuma am vizionat Nanny mcphee dragutel si relaxant, un pic cam prea basm pt mine . Colinelul e ok, nu prea macho dar merge...
Acu e randul lui fii-mea, s-a trezit si i-am pus Tchupi, sta cocotata pe canapea si nu sufla

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare si de la noi

Acum ne-am intors acasica ,sint obosita rau ,am facut km buni azi cu piticu ,tare frumos a fost afara ,apoi m-am dus sa ma vopsesc ,am lasat baiatu' la mama,cuscra ,vaz ca si tu te-ai vopsit azi ,sa-ti fie de bine!!
Acu face nani pui iar eu vreau sa fac un pic de ordine ca am plecat dimineata si am lasat dezastru in casa ,vase ne spalate etc.,n-am avut timp sa citesc ,de fapt eu niciodata n-am ,scuze:((,am vazut doar ca Joy merge la dr . azi ,tinem pumnii sa fie bine Vladutzu!!

Fi'miu e iar in greva foamei ,dupa 2 luni in care a mincat fosrte mult ,acum pauza ,vrea doar lactate si nimic altceva ,mai are cineva probleme in perioada asta cu mincarea??

Va pup si urez sanatate multa la copilasii bolnaviori!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Multumesc de urarile pentru vacanta, dar mai sunt vreo 10 zile pana la plecare, care mie mi se par o eternitate....
Exact cum prefiguram a fost o zi de c...la munca, dar slava cerului se termina curand. Din pacate maine e o noua zi...
Asta este...Poate ma voi hatari sa redeschid cabinetul meu de consultanta si sa o las balta cu munca pentru "poporul roman" asa cum bine spunea Noki...
In acest ton "vesel" ma tarasc spre casa sa vad ce traznai a mai facut copilul meu.
Pa
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna !

Ionikka, multumim de aprecieri ... Cred ca incercam sa ne educam reciproc!!! Sa-mi spui si mie, te rog, cum e cu pastilutele alea!

Madau, bravo ca te-ai facut "mai-mai", cum zice Dariuca, nu ca nu erai inainte (sa nu intelegi gresit) !!! Ce-i drept am fost si eu ieri de m-am tuns ... iar azi m-am innoit cu doua "perechi" de margele ... rosii!!!

Ioana, bafta cu organizarea petrecerii pentru sotul tau si ! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Apoi mah fetelor...Mimi_ dumi: daca asa scumpe sunt, apoi n/am bani acuma de ele...No! Trebuie sa astept CIC/ul...

Ei, las ca fac eu cumva...acum iar sa dau inapoi! NU NU NU!
Hmmmm!

Mersi la toate pt. ca v/ati impartasit experientele tzitzicoase cu mine. POate imi mai zic si restul fetelor...cu dostinexul. Ma bucur ca nu o sa ma ia lesinul!!!
Pupici lipiciosi!

Mergem la cina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Repejor si eu, sa nu pierd firul povestilor...

Alinush, da mai, am lucrat mai mult in ultimul timp, dar e si maica-mea la mine si stau cu ea, iesim prin oras, nu mai petrec asa mult timp pe net.

Lavi, si-al tau implineste 30? Pe cat aprilie? Mircea e pe 10.

Feli, pai pasiunile lui Mircea sunt... motocicletele si tenisul. De aniversarea a 5 ani de casnicie i-am luat bilete la Roland Garros ca ne-am nimerit in Paris. Dar acu' nu sunt turnee de tennis

Gata, ca tre' sa plec la lucru... Pupici dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

M-am intors de la pediatra unde m-am intalnit cu Joy - veseli si draguti amandoi.

O las pe ea sa va povesteasca.

Vladone e un scump, nu stiu unde incape atata nazdravanie in pielea lui.

meems tot pe 10!!!!

Revin

Mergi la inceput

mimy-dummy ce facultate termini acum?

pitic Silvia a dormit singura in camera de la 2-3 luni.
Natalia la fel. Dormea singura in sufragerie.
De la 1 ianuarie (deci Nati 1 an si 2 luni) le-am mutat impreuna in camera Silviei/a lor. Functioneaza foarte bine treaba, daca se mai trezeste Nati noaptea eu ma duc si o linistesc, Silvia n-are nici o treaba, eventual se foieste putin. Dar adoarme imediat la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Lavi, Fac. de Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, la IDD.

Mimi & Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pitic-03
LAVI: eu credeam ca numai baietii sunt ca niste ieduti!credeam ca fetitele stau si se piaptana toata ziua!

Siiiguuuur ca daaaaa!!!

Mergi la inceput