Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Am lasat piticania la mama pana diseara ca sa invatz..dar am un chef...

Asa ca repede cateva raspunsuri:

Cristina_Negara- dap! am reusit s-o dezvatz de jucarii. DAR, nu si de diverse obiecte...adica invariabil trebuie s amestereasca ceva cand papa - cum domne' sa pierdem atat bunatate de timp cat mancam????Adica dupa ce-i dau Vigantolul, ii dau ei cutiuta cu sticluta si ea o tot mosmondeste - o scoate, o baga la loc si tot asa...idem cu fiolele de ca cand ii dadeam. Dar nu jucarii in sensul clasic al cuvantului si nu multe. Mai nou ii dau si ei o lingurita si tot imprastie din mancare. Ce sa-i fac? important e ca papa!Si neblenderuit!

Camelia- ehehe...cu dat peste maine nu face-inca! urmeaza, probabil. dar nici nu vreau sa ma gandesc la asta, ca eu nu sunt deloc-deloc de acordcu datul plodului in parinte, deci cand se va inatmpla, cred ca o sa fiu neagra de suparare si nu stiu zau ce motode voi aplica. DAR, ce-mi place de mama mea e ca a inceput sistemul de crestere folosit si la mine: cand o supara sarah -in parc mai ales, cu tavalit pe jos si crize daca nu vrea ceva, pur si simplu nu mai vorbeste cu ea. Deloc. E tare amarata apoi pitica si sa vezi cum incearca s-o imbuneze...La mine insa e mai greu de respectat. Io ridic mai repede tonul la ea si nu pot tine supararea.

Dar cu luatul imediat in brate la prans - la noi nu e asa si-s tare ibcantata de mine ca de la inceput am invatat-o asa. Adica de exemplu cand face urat, poate sa se dea si cu capul de peretzi, de la mine nu obtine nimik altceva decat un maaare ignore. o las pur si simplu pe jos sau unde se imprastie pana se calmeaza. slava cerului ca pana la urma mai nou cedeaza ea. Sa vedem cat va tine minunea!

.......

Gata, fug la tocit!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Noki, sa stii ca exact asa fac si eu ! Adica ma supar tare pe ea si nu o mai bag in seama ... ce-i drept nu-mi iese mereu, insa exersez!!!

Lavi, tin pumnii sa gasesti un job ok!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ripley, Anda, Lavi pt raspuns.
Anda, Lavi, bubitele sunt localizate doar pe picior. Doar alea pe care le-ati vazut. Si arata asa cum le-a descris Anda. Nu cred ca e varicela. Din cate stiu, la varicele intai apar in cap, pe fata, corp si la urma pe picioare si maini. Ar putea fi urticarie (oare de la omleta de duminica?) dar si piscatura de purice (ca avem un pechinez care-si face veacul pe hol.
Noki, faine jucarii si-a gasit Sarah. Bine ca nu ti le cere si la masa.
joy, tinem pumnii sa fie bine.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola mamici,

Azi Amalia a fost pt prima data la piscina, la babygym si i-a placut la nebunie! In primele 5 min a urlat si s-a agatat de mine de ziceai ca o mananca cineva, s-a speriat de decor, ca era un bazin de inceput cu tot felul de jeturi de apa animate, cu topogan si jucarii plus apa care facea valuri, ce mai a impresionat-o profund.
Dar cand a inceput cursul propriu zis, ne-am pus in cerc mamici si bebei si am inceput sa cantam ( eu doar olalaiam) si copiii sa bata apa cu manutzele si tot felul de activitati cu mingi si jucarele, missa era in extaz, la sfarsit nu mai puteam sa o scot din apa, iar acuma - dupa ce a balotat 2 farfurii de ciorbita de perisoare - doarme la greu. Iar io am balotat 3 farfurii ca e epuizant sa te tii dupa a mea fata

Va mai amintiti ce va povesteam ieri, zapada, ninsoare, bulgareala, alea, alea...pai sa vedeti acuma ce soare avem, de zici ca nu e adevarat!

Pt fetele carora le-a placut "view"-ul meu de la fereastra, le zic ca intr-adevar este o zona tare faina, cu case tipice olandeze, construite la inceputul secolului ( dar renovate si intretinute), este unul din cartierele mele preferate pt atmosfera de epoca pe care o degaja. Lipsesc rochiile cu crinolina ca sa fie decorul perfect...
Feli intr-adevar e spatios, adica sufrageria, sala de mese si bucataria ( care e deschisa) sunt ca o camera mare de aprox 50 mpatrati, insa impresia de mare o da inaltimea tavanului care e la 3 m si ceva. De asta si ferestrele sunt mari.

Canuta citesc bine 1,5 L de lapte pe zi????? Si mai si mananca?? Ma intreb unde poate sa intre atata!

Bic daca ai sti ce amintiri si ce emotii am avut ieri cand dupa atatia ani am vazut o ninsoare ca in povesti! Chiar ca imi lipsea:)
Sma e manechin de-a binelea, ei dar eu zic ca atata vreme cat e sanatoasa si voioasa asta conteaza.

Meems da ce rar mai intri si tu! Ocupata cu munca? Pup Rianna!

Noki mama chiar la statul acasa ma gandeam si eu, ca asa de bine m-am obisnuit cu el - io care ziceam ca mai mult de 2 luni nu as putea sa stau acasa dupa nastere-incat nu prea am tragere de inima cu cautatul, invatatul si tot tacamul...
LMA mamicii ca deduc din postari ca e ziua ei!

Mihaelutat curaj cu serviciul, stiu ce nasol e sa nu iti mai placa atmosfera, sper insa sa poti sa cauti altceva. Dar pana una alta vacanta placuta la ski.

Joy hai ca ne gandim la voi azi, asteptam vestile de la dr!!!

Feli dar a reusit Ili sa manance fosforul ala sau doar la lins un pic....ca asa incep si eu sa zic ce gura mare de apa cu clor a luat missa la bazin, atata se hlizea pe acolo de mi-a stat inima in loc!
Cu laptele ne inscriem si noi in club - la cat de bine il bea ea inainte acumabea 220 max dimineata si 150 seara max si cand am noroc, la iaurt vad ca face fitze - si nu spun cat am cumparat din FR- insa ii place la nebunie branza sub toate formele, iar eu ii mai adaug lapte si smantana in piureuri...asa ne mai scoatem un pic.

Vai cat m-am intins! Hai ca trimit!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Da bb_alinus ai citit bine. Dimitrie bea dimineata 300 ml, la pranz inca 300, cand adoarme, apoi seara mai cere si ii fac inca 300, apoi ultima masa de 300. Dupa ce adoarme la vreo 2/3 ore mai cere o tura. Si de mancat mananca bine, bea si ceai...

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fresh, coafata, vopsita...plina de buna dispozitie!!!

Mama e afara cu pitica, iar eu in loc sa-i fac de mancare, ce fac??. Acu' vin sus si sa vezi scandalul cat casa la fundul meu

Noki acelasi feeling il am si eu cu statul acasa, deja nu concep sa nu fiu langa Miruna cand se trezeste, sa ies cu ea in parc si sa haladuim cu orele pe strazi. Asta am si spus ieri ca din iunie trebuie sa merg la birou pana pe la 12.30, si nu ma indur, ca magandesc ca ratez exact orele de plimbare dimineata...dar degeaba am spus ca nu m-a auzit nimeni....

Las' ca ne-om descurca noi cu toate..norocul meu e ca macar imi pot face programul cum am chef..avantajul business-ului propriu, dar si dezavantajul ca trebuie sa tragi tare ptr fiecare banut, nu-ti permiti sa freci manganul degeaba.

Ionikka spor la intarcat, sper sa nu se lase cu prea multe lacrimi, din partea niciunuia dintre voi. Ma intrebi si de shopping cand oi avea chef, iti raspuns cu mare placere.

Joy io ti-am mai spus si repet...te admir sincer ptr puterea de care dai dovada...eu daca ma trezesc la 6 intr-o zi nu sunt om toata ziua...nu stiu cum rezisti. Dar asa cum spunea o vorba Dumnezeu da la fiecare cat poate duce, clar esti mai puternica decat mine.. Bafta multa azi la dr, sa-i dea de cap si sa doarma si Vladone cum trebuie.

Mihaelutat sa aveti vacanta placuta si relaxare maxima, sa va umpleti bateriile si sa va distrati cat se poate de mult!

Negara eu votez ptr urticarie, nu e musai sa apara peste tot, mie imi ies de "tz-shpe" ori pe an si nu ies peste tot, odata am numai pe maini, odata pe picior...important e daca o mananca...daca nu, nu e urticarie...la asta te scarpini de mori. Da-i cu niste Fenistil gel, ar trebui sa treaca. Si Peritol seara, ceva antihistaminic Zyrtec de ex. Sanatate!

capitolul rasfat e si la noi in floare..mai nou se aseaza pe jos daca nu fac ce vrea ea, se arunca pe spate...avem un intreg arsenal in dotare..insa nu o bag in seama. O las sa se tavaleasca nitel, ii spun ca daca vrea ceva sa ceara, altfel nu o inteleg si ma intorc cu spatele. In secunda urmatoare e in picioare, ma ia de mana si imi arata ce vrea. Deci se poate. Numai ca nu ma lasa sufletul sa fac asa mereu, mai am momente cand cedez, si asta nu e bine, ca ma ia de fraiera

Lavi faza cu laptele la cutie, ala cu pai, mi s-a parut si mie cea mai buna varianta ptr concediu. Mirunei oricum nu-i dau lapte UHT decat dimineata, seara ramanem pe formula ca-i tine mai bine de foame.

A venit inamica acasa...fug la papa ca e vai de c*** meu. Revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Salut!

Cami: ce m/am distrat de Dariuca. Vezi, te pune la punct! Dar pana cand?
Da' auzi: Daria voastra e foarte agera. Cofarita mare. Asa de bine repeta cuvintele...Bravo voua!

Ioana: mie dr. mi/a dat DOSTINEX. Nici nu stiu, 4 tablete parca in cateva zile. Trebuie sa ma uit.
Stie careva ceva de ele? Provoaca rau...de mare?

Negaracristina: si Aron manaca cu jucarii. Dar el nu e mancacios deloc, si daca nu ii povestesc si dau te miri ce...ciuciu papa!

Canuta-om-sucit: super numele voastre: Aura si Dimitrie. Foarte foarte frumoase! Le iubesc!

Felicia: EOS/ul e Canon. Un model de canon adica!

Noki: si acuma rad de Saralina. Cu tzatzele. Sti? Al meu cand vede: tzitzi, buric, piele goala...zice 'titi'. Apoi ce sa mai cred de aici?

Hai ca va pup! Fug sa incerc sa fur un somnuletz scurt. Ca a adormit si fi/miu si cu programul nostru de noaptea...

Puss la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ionikka, dostinexul parca e mai bun decat bromcriptinul. al doilea era cu dureri de cap...ioana77 stie mai bine, ea a luat.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ionika, multumim!

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna mamici!
Am citit aproape pe diagonala, si:
JOY:BAFTA!la doc.
IONIKKA:eu am luat bricriptin la 4 luni de la intarcat pt ca facusem niste noduli si daca apasam tisnea laptele...mi-a dat niste senzatii de somn, moleseala, stari de voma dar dupa 10 zile eram gataMi-e bine si numai am nici noduli.
TEO:Felicitari!
CRISTINA NEGARA:ajuta mult peritolul(mie mi l-a dat pt pitic in vara cind l-au muscat 25 de tintari numai de o talpita=era saracul o buba rosie mare toata talpa)
LAVI: eu credeam ca numai baietii sunt ca niste ieduti!credeam ca fetitele stau si se piaptana toata ziua!
Am si eu 2 buc intrebari:
1.Mamicile care au 2 buc copii(LAVI,CRISTINAMH,..!!!) spuneti-mi si mie :cind(daca) ati culcat copilul cel mare separat(de la ce virsta singur), scuze daca ati mai spus si eu dormeam!
2.Ce ma fac cu d-l Tudor ca vrea numaiin brate!nu in carut, nu in bicicleta!daca nu-l iau in 30 de sec de cind ridica minutele in sus, m-am nenorocit!: tipa de ma stie tot poporul!Ii spun:" n-ai voie!"Se intoarce spre mine, ride si isi continua treaba de-i ziceam eu ca n-are voie!
LEEA:unde esti?

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,

Ioana, multumim pt aprecieri, asa e Dariuca nostra stie o multime de cuvinte, in fiecare zi mai invata 1-2 cuvinte, le repeta dupa noi ca un papagal.

Ionikka, eu am luat acum 2 sapt Dostinex (2 pastile, 1 la 12 h), eu am intarcat in iunie anul trecut, dar tot mai ieseau cateva picaturi bune de lapte. Nu am avut nimic de la ele, doar gaura in buzunar ca sunt cam scumpe (2 pastile vreo 460.000), iar la o sapt a disparut si lapticul. Succes cu intarcatul.

Lavi, ma aflu in aceasi situatie ca si tine, nici eu nu stiu ce sa fac dupa ce se termina cic-ul. Si eu lucrez in invatamant ca analist programator la un liceu. Acum pun in balanta avantajele si dezavantajele schimbarii locului de munca, care sunt cam la egalitate din pacate si sper ca pana in nov sa ma decid.

Noki, spor la invatat si bafta la examene. Legat de titi, Daria mea cand le vede e asa fericita si incepe titi-titi, vine si le pupa sau pune usor manuta pe ele si le face mai-mai.

Intrebare : voi ati dat oua de prepelita la pitici, cum si cate pe zi.multam

Sanatate la piticii bolnaviori.

Fug la toceala pana nu se trezeste pitica. Va pupam.

Mimi & Daria (4 nov 2005) www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

Mergi la inceput