Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ioana, super tare poezia !!!

Joy, tin pumnii, sa vii cu vesti bune!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Catutza, Cristina o voi trezi mai devreme, ca socrul meu e in stare sa-l repauce toate durerile daca il facem sa vina la noi la 7. Pana sa o nasc pe Ilinca, avea ameteli, spondiloza, il durea un picior... Acum nu mai are nimic, ba i-a si revenit vederea miraculos, spre distractia mea si a lui Doru!

Meems zi-mi ca pasiuni are sotul tau, ca sa-ti dau idei.

Noki si mie imi place acasa, am timp si pentru gatit, pentru curatenie, nu foarte mult, dar infinit mai mult ca "inainte". Plus ideea de a ma intoarce obosita de la serviciu, fara chef de joaca cu Ilinca, ma deprima complet.

Mandy dar lapte fara lactoza ii dai? Sa ne mai dai vesti.

Ionikka bafta cu intarcatul! Ce e EOS?

Camelia se vede treaba ca si Daria e in perioada imitatului. Si Ilinca tipa mai tare cand ridic tonul la ea. Acum o ignor, dar cand se va face mai mare, mama, ce pedespse o asteapta, daca mai face asa.

Ioana idee de cadou simbol - un lucru pentru birou (cana de cafea, pad etc.) cu imaginea Dariei pe el?!

Lavi Silvia imi aduce de mine cand eram mica. Partea proasta: nici cand te faci mare nu trece Partea buna: mai ales cand esti copil, "boemia" asta iti da un farmec aparte

Joy tinem pumnii!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Aveti idee a ce seamana bubitele astea?

Felicia, ca nu-i nik grav la Doru.
Noki, ai reusit sa o dezveti pe Sarah sa stea la masa cu jucarii ?

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by felicia74
...si mie imi place acasa, am timp si pentru gatit, pentru curatenie, nu foarte mult, dar infinit mai mult ca "inainte". Plus ideea de a ma intoarce obosita de la serviciu, fara chef de joaca cu Ilinca, ma deprima complet.

Feli, nu e chiar asa, o sa vezi cum o sa vina si cheful de joaca cand ajungi acasa! Mie mi-e cel mai greu pe drumul de intoarcere de la serviciu, cand vad bebelaci in carucior imi sfaraie calcaiele sa ajung mai repede sa-l scot si eu pe pui la plimbare si sa ma joc cu el .
Iar cu treaba... o mai lasam si pe weekend. Sau pe weekend-ul urmator / concediu samd...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

negara, asa au aratat 20 de ani urticariile mele. eu8 am avut urticarii aproape lunar, de cand m-am nascut. s-au oprit cand am terminat facultatea, dar deja de la inceputul facultatii incepusera sa arate altfel. eu faceam urticarii alimentare. dk untul avea mai mult de o saptamana de la data fabricarii, ma umpleam de bube. ca alea. si ma mancau. foarte tare. nu mai povestesc cate teste am facut si degeaba ca nu e relevant in speta.
este adevarat ca eu nu stiu cum arata bubele de pojaruri si alte boli copilaresti, deci ar putea foarte bine sa fie si de-alea, dioar vroiam sa zic ca asa arata si unele forme de urticarii alimentare. initial e totul rosu (buba), apoi se face rosu si umflat fata de restul epidermeu, apoi (cam 2 zile, 2 zile jumatate) buba rosi face pustula de apa deasupra. peste alte 2 zile, pata rosie se restrange incet incet si ramane doar bubita cu apa in ea. peste alte 2 zile, se retrage complet apa. asa am avut io 20 de ani.
am auzit totusi ca varsatul de vant arata asemnator, cu rosu si apa deasupra

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli ce bine ca nu e grav la Doru! Spor la tratament, sa nu ajunga la harsti! Desi se face laparoscopic, nu-i mare branza.

Asta cu revenitul vederii e normal, se intampla la batrani. Bunica-mea cand eram mici, citea cu ochelari+lupa. (Ochelarii ii ramasesera mici). Cand am mai crescut - citea fara!

Joy bafta la drita! Sunt tare curioasa ce-ti spune! Ne-am programat si noi, la control, la 15.30. Sa vad ce zice si de buza Silviei ca nu arata prea bine. [:-(]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Modele de management

CAPITALISM TRADITIONAL
Ai doua vaci.
Vinzi una si cumperi un taur.
Cireada se inmulteste iar economia prospera.
Le vinzi si iesi la pensie cu castigul.

COMPANIE AMERICANA
Ai doua vaci.
Vinzi una si o fortezi pe cealalta sa produca lapte cit pentru patru.
Esti surprins cand vaca moare.

COMPANIE FRANCEZA
Ai doua vaci.
Faci greva pentru ca doresti sa ai trei vaci.

COMPANIE JAPONEZA
Ai doua vaci. Le reproiectezi astfel incat sa fie de zece ori mai mici decat o vaca obisnuita si sa produca de douazeci de ori mai mult lapte.
Apoi creezi imagini animate inteligente ale vacii, numite Cowkemon, si le promovezi la scara globala.

COMPANIE GERMANA
Ai doua vaci. Le reproiectezi astfel incat sa traiasca 100 de ani, sa manance o data pe luna si sa se mulga singure.

COMPANIE BRITANICA
Ai doua vaci.
Amandoua sunt nebune.

COMPANIE ITALIANA
Ai doua vaci, dar nu stii unde sunt.
Pleci in pauza de pranz.

COMPANIE RUSEASCA
Ai doua vaci.
Le numeri si afli ca ai 5 vaci.
Le numeri din nou si afli ca ai 42 de vaci.
Le numeri din nou si afli ca ai 12 vaci.
Te opresti din numarat vaci si deschizi alta sticla de vodca.

COMPANIE ELVETIANA
Ai 5000 de vaci, dintre care nici una nu-ti apartine. Facturezi celorlalti cheltuieli de depozitare.

COMPANIE INDIANA
Ai doua vaci.
Te inchini la ele.

COMPANIE CHINEZA
Ai doua vaci. Ai 300 de oameni care le mulg.
Declari somaj zero, productivitate bovina inalta si arestezi reporterul care a publicat cifrele.

COMPANIE ROMANEASCA
Ai 6 vaci, costuri cat de 10, mulgi doar 3, alergi bezmetic printre ele, mai aduci personal pentru alte 5, dai faliment si dai vina pe bou.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Editez, sa devin mai coerenta:

Bubite negaracristina: Pai daca numai pe alea le are, pe piciorus, eu zic ca sunt muscaturi de purice. Puricele pisca localizat, una langa alta.

Urticariile nu apar generalizat? Sau in principal pe burtica?

(Da, la varicela se fac asa, cu lichid. La pojar sunt pete oarecum neregulate si usor reliefate care in timp se fac cafenii apoi dispar.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am lasat piticania la mama pana diseara ca sa invatz..dar am un chef...

Asa ca repede cateva raspunsuri:

Cristina_Negara- dap! am reusit s-o dezvatz de jucarii. DAR, nu si de diverse obiecte...adica invariabil trebuie s amestereasca ceva cand papa - cum domne' sa pierdem atat bunatate de timp cat mancam????Adica dupa ce-i dau Vigantolul, ii dau ei cutiuta cu sticluta si ea o tot mosmondeste - o scoate, o baga la loc si tot asa...idem cu fiolele de ca cand ii dadeam. Dar nu jucarii in sensul clasic al cuvantului si nu multe. Mai nou ii dau si ei o lingurita si tot imprastie din mancare. Ce sa-i fac? important e ca papa!Si neblenderuit!

Camelia- ehehe...cu dat peste maine nu face-inca! urmeaza, probabil. dar nici nu vreau sa ma gandesc la asta, ca eu nu sunt deloc-deloc de acordcu datul plodului in parinte, deci cand se va inatmpla, cred ca o sa fiu neagra de suparare si nu stiu zau ce motode voi aplica. DAR, ce-mi place de mama mea e ca a inceput sistemul de crestere folosit si la mine: cand o supara sarah -in parc mai ales, cu tavalit pe jos si crize daca nu vrea ceva, pur si simplu nu mai vorbeste cu ea. Deloc. E tare amarata apoi pitica si sa vezi cum incearca s-o imbuneze...La mine insa e mai greu de respectat. Io ridic mai repede tonul la ea si nu pot tine supararea.

Dar cu luatul imediat in brate la prans - la noi nu e asa si-s tare ibcantata de mine ca de la inceput am invatat-o asa. Adica de exemplu cand face urat, poate sa se dea si cu capul de peretzi, de la mine nu obtine nimik altceva decat un maaare ignore. o las pur si simplu pe jos sau unde se imprastie pana se calmeaza. slava cerului ca pana la urma mai nou cedeaza ea. Sa vedem cat va tine minunea!

Joy- tinem pumnii la doctoritza! Of, doamne, cand te aud ca esti fericita ca te-ai sculat la ora 4 dar ca totusi ai dormit 5 ore legat...imi vine sa-mi iau campii. Dar ma bucur pentru tine ca ai mina asta optimista Fara ea ce te-ai face? Pupici muuuuulti!

Feli- lasa draga, ca face bine putin fosfor! Uite, si la noi a facut bine un pic de oxid de zinc!

Lavi02- hai ca pun si io paie pe foc: da' nu pot sa nu zic. Zau daca pricep de ce te intorci la serviciu. Adica io pentru bani mai putini nu m-as intoarce nici moarta asta e clar. Pe de alta parte stiu ca ti-era dor de ceva activitate intelectuala si cred ca la data la care ai acceptat intoarcerea nu aveai inca perspectiva proiectului care oricum iti asigura hrana intelectuala. Amu...vorba aia..asta este, daca zici ca nu ai scapare, trebuie sa te duci. dar daca ai lasa-o pentru din octombrie? Se supara profa?
Cu laptele in concediu suuuper buna ideea aia cu paiul! De retinut!

Ionikka+ Cami- spor la intarcat ventuzele de tzitzi!

Apropo de asta: io in timp ce ma schimbam. Vine Titi si vede Urmeaza clasica intrebare: "ta?=ce-i aia???"Io: "tzatze, de aici ai papat tu cand erai mica". La care ea rade de numa' si le tot motroseste. Apoi a retinut manevra, astfel incat acuma imi ridica bluza si le cauta sa se joace...

Gata, fug la tocit!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki - raspunsul "ie" complex, atat de complex ca nici eu nu-l pricep prea bine

In linii mari -> am promis. In momentul asta chiar nu mai pot da inapoi. La inceputul lui ianuarie mai puteam, daca voiam, dar din pacate n-am stat prea mult sa analizez daca da sau nu. Si am primit un telefon in car eram intrebata da sau nu si am zis repede da.

Acum e mult prea tarziu sa revin asupra hortararii. Asa ca tre' sa ma impac cu ideea si sa ma bucur de ex ca mai ies si eu din casaaa, ma mai imbraaaaaaaaccc...

Plus ca acum stau si ma gandesc foarte serios daca de la toamna sa raman in facultate sau sa ma mut programator la o firma privata cu 1/2 sau 3/4 de norma (cred ca gasesc, eu sunt optimista de felul meu ). Trebuie sa ma gandesc bine pt ca e o hotarare definitiva. Si o sa ma gandesc pt ca sunt mai multe aspecte de luat in calcul. O sa vad si cum ma simt la facultate semestrul asta, care e miscarea pe acolo.

Caz in care e total useless sa ma intorc acuma, da' nah!

Asa fac eu: uneori ma gandesc mult sa iau o hotarare, alteori o iau brusc si la noroc! Ce-o fi o fi!

Oricum, programator norma intreaga insemna sa vii acasa pe la 19-20 ceea ce e inacceptabil cand ai copii din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput