Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata dragelor.
Am absentat cu scrisul, dar nu si cu cititul. Sunt la curent cu toate noutatile, din pacate nu toate placute, a se intelege copilasii bolnaviori, carora le urez pe acesta cale sananate multa.
La serviciu la mine este naspa, si am avut momente cand ma gandeam sa ma intorc in CIC sau sa imi dau demisia... Mi-a trecut faza asta numai gandindu-ma la partea financiara ca na acum am si un copil de intretinut si nu mai pot sa imi pun coada pe spinare asa usor. Aseara a fost apogeul depresiei mele cauzata exclusiv de problemele de la munca, dar m-a trecut si acum sunt la birou cu o zi de tot c... in fata. Dar gata nu ma mai plang ca iar ma loveste damblaua.
Titi este in plina eruptie de masele si canini, dar nu prea se trezeste noaptea ci doar adoarme greu si cam agitat dar sa traiasca nurofenul...
Sa ma inveselesc ca ma asteapta VACANTA.... Pe 16 plec la ski, in Austria, 7 zile.
Va pup si mai revin pe la sfarsitul programului.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ionikka, sa stii ca nu esti singura mamica de copil rasfatat ! Si la noi se intampla la fel ! Nu mai pot! Cum tipa pitik, eu hop la ea si dansa "m-a cumparat deja" stie ca eu sunt la comnada! In plus, stie ca eu nu prea ii refuz nimik! Sper sa reusesc sa o dezvat, sa dau militaria jos din pod! Stii ce mi-a fact aseara - ea nu avea chef sa doarma si se plimba prin toata casa la ora 22:00, se baga prin toate cotloanele - cand m-am enervat si i-am zis "treci in camera ta imediat, ca trebuie sa facem nani"! , ea se uita shtrengareste la mine si-mi zice "teci!" si-mi arata directia! Ei na, mai spune ceva! Taica-su radea infundat in patura ....
Referitor la intarcat, sa stii ca si eu vreau sa fac pasul asta ! E o chestiune de zile, maxim sfarsitul lunii ! In martie nu mai alaptez ... gata !
Aron dragalash!

Miha, sa stii ca te inteleg perfect ! Exact asa si eu ! Am vrut de "n" ori sa ma reintorc in CIC dar din aceleasi motive ca si tine m-am resemnat ! Asta e ... mergem inainte! Doamne ajuta!
Te invidiez pentru vacanta la schi ... Te odihnesti si te relaxezi atunci !!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza si de la noi!

Ionikka, nu-ti fie frica (iaca ce versuri trag) de pastile. Daca e brocriptin e ok, am luat si eu si a fost super. Poate ti-a spus dr ca se iau treptat, intai jumatate de pastila, dupa doua zile, maresti cu inca o jumatate si tot asa pana ajungi la 2 pastile pe zi. Eu le-am luat seara pt inceput si a fost super. Curaj cu intarcarea, ai sa vezi ca e mai usor decat te gandesti.

Mimi, suuuper dulce fetita ta si ce mai vorbeste, Doamne, Doamne! Sa fie sanatoasa si tie bafta la scoala!

Meems. Eu m-am gandit la un cadou simbolic, adica ceva care nu i-as lua zi de zi si care sa aiba semnificatie pt el.

Bic, George e nascut pe 13. Saru' mana pt aprecierile legate de poza din concurs!

Noki, spor la invatat, tot REI am terminat si io si nu am facut nimic cu el aici in Iasi:( Dar sunt cu totul in asentimentul tau legat de statul acasa.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze

Mergi la inceput

Mihaelutat si Cami de l amine pt efortul vostru de a merge la servici in defavoare atimpului petrecut cu iticii. asta-i viata, bine ca ati avut taria sa faceti pasul asta.

Cristina H, ca tare le mai spui bine si la obiect.

Ola, Bulucel, ca am vazut ca ai intrat pe mess, da-ne vesti bune!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki mie-mi spui cu statul acasa?
M-ai distrat cum ai zis ca te asta te asteapta si pe tine: buze sparte, genunchi juliti... daca astea-s habaucele noastre.. n-aui ce sa le faci! Sa le dea Doamne-doamne sanatate si sa le pazeasca, pe cat posibil!

Laptele in concediu: exista de la Fulga niste cutiute de lapte UHT de 250g, cu pai. Costa vreo 13-14.000 in Carrefour, e drept ca iti iese mai scump dar in concediu merge! Pt cei care beau cu biberonul se pot turna bine merci in bibe.

In Bulgaria si la Herculane am luat numai cate o cutie pt seara, pt ca dimineata ii dadeam de la restaurant, ca aveam micul dejun inclus.

Ce o fi facut Silvia la interviu?
Dordia bafta la servici!

Eu sunt de groaza, nu mi-am facut nici un act, nada de nada! Parca plutesc.
Iar acum ma simt excelent, ca in vacanta , fetele se simt bine, eu la fel, pe bona n-am mai vazut-o de mai bine de o saptamana..... dar de luni o chem iar. Ca diseara vine soacra-mea si sta totusi pana duminica.

Mandy poate se repara repede! Tine-l totusi pe regim cateva zile, sa-si revina burtica complet. Sanatate!

ionikka spor la intarcat!

ioana si meems si al meu face 30 de ani in aprilie!

Bic Silviuca e pe 18
sa stii ca si eu ma gandeam la voi zilele trecute, oare cand ne mai vedem?! Si ce frumoasa a fost intalnirea in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Venita cu posta de dimineata :

Facui fala sa vleau o constatale
La gladinitza ieli, când am picat,
(Cu toate ca-s de-un an în glupa male)
Sa mol daca glumesc, pe omoplat ;
Ne-a esplicat doamna educatoale
Amanuntzit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns sa ezigstam sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,
Elam ochi si ulechi de culios
Sa aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si istetz, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit
C-al fi o balza, cale-n noptitzica,
Ne-adutze-n pliscu' ei, împachetatzi,
Când scapa si mamica de bultica
Facuta de la oua si câlnatzi,
Cum zboala balza asta-ntzet, agale,
Vleo noua luni, sa iasa luclu bun
Si cum agiungem în patutz si-n tzoale
Pe cosul casei, ca si Mos Claciun….
Sa vezi mai flate, tze educatoale (!)
Fala misto, chial m-a lasat pelplex,
La vâlsta ei, (tze pept si tze pitzioale !)
Sa nu stie nimica desple sex !?

Eu sunt happy ca am incheiat luna asta tot cu un singur copil pe bilantz, si inca mai cuminte noptile

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si poezioara asta e dedicatie pentru mamicile norocoase care au incheiat luna fara un plus la nr de copii?
Si pentru cele, si mai norocoase, la care barza si-a inceput rondul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata mamicute harnicute si care mai dormiti la ora asta sau care ati dormit pana haaaattt...
sntem in picioare de la 04:40. ce ziceti??? din ce in ce mai devreme. dar eu sunt fresh si nu o sa va vina sa credeti de ce!!!! pai am dormit 5 ore legate!!!! SAMPANIE, va dati seama.

am citit si eu dar nu pot sta sa raspund ca piticu nu a vrut sa adoarma decat ;la 10:40 si am treaba multa.

azi ma duc la dr P (a lui lavi). am niste emotii...ce nu-mi vine sa cred.
cand oi ajunge acasa si culc plodu, intru sa va zic concluzii. ca cu el treaz nu pot sta nici cu monitorul deschis

va muuuult

Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Malia, bestiala poezia!!!!!
Joy, te asteptam cu vesti bune!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
Azi am inceput si eu ziua cu emotii: Ilinca a gasit pe masa o cutie de chibrituri, dar nu a fost problema, i-am luat-o repede din mana. Insa a cazut un bat pe care nu l-am vazut. Cateva minute mai incolo cine ii lingea cu pofta fosforul? Chiti! Mi s-au taiat picioarele instantaneu, l-a sunat pe Doru imediat. Raspuns: "ok, azi sa nu stea aproape de foc!" Se vede ca e omul (aproape bine), are chef de glume.
(Nu are hepatita, ficatul si-a revenit, exista sanse ca pietrele de la bila sa fie f.mici sau doar noroi si tratate medicamentos. Daca nu dispar intr-o luna, harsti!)

Pe de alta parte, Ilinca e in greva de lactate: lapte bea maxim 300 ml pe zi (bibele de dimineata il bea tot daca e legata in balansoar, altfel se plictiseste, iar la cel de seara dupa 100 ml adoarme), nu-i mai place nici iaurt nici branza de niciun fel. Mai ramane varianta cea mai sinistra - sa amestec branza cu ceva dulceata... sa speram ca vrea.
Azi dimineata insa dupa 60 ml s-a saturat si se juca cu el Am zis ca e doar o faza dar e asa de 2-3 saptamani...

Insa am facut-o sa manance clementine: ne le voia suc, erau mult mai interesante taiate bucati mici! Nu mai trebuie s-o duc pe chiti la circ, ca fac eu destule scamatorii

Acum raspunsuri:
Roxi esti cea mai de comitet fata! Ti-am zis de data trecuta ca m-ai impresionat cu grija ta fata de noi, dar ma dai gata! Sa stii ca si lui Doru tot cele de la Canpol i s-au parut cele mai trainice si am si gasit un magazin virtual de unde sa iau. Mersic! Ce mai face Alexia? Mai e maraici?
Bafta in sesiune!
Dordia ce repede ai inceput serviciul! Urmaresc atent evolutia ta...
Bic la pantofi purtam 22-23.
Mai tineti minte ca Doru remarcase talpoaiele Ilincai cand a vazut-o prima data? Ei bine, nu s-a schimbat, traiaeste fata mea pe picior mare!

Urmeaza!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput