Colectia de toamna-iarna 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 28
joy04 spune:
neata.
nu ma certati ca nu am postat de ieri, dar am ajuns la 18.50 acasa - LAVI, tot era frumos si piticu cuminte in carut, asa c aam luat-o pe jos, si ne-am plimbat...
super doctora. mi-a placut. sta de vorba, te intreaba, de descoase...
nici nu intrasem de 3 minute in cabinet si m-a intrebat: DE CAND ESTE ASA DE ....(vai ce lapsus am!!!) ENERGIC (nu-i asta cuvantul da-i sinonim).
nu am sta jos nici un minut. si el nu a stat linistit decat cand l-a consultat. chiar i-a placut si radea.
ii fuge usor ochiul stang si daca in 6 luni nu-i trece sa ma duc cu el la oftalmo.
are GANGLIONI OCCIPITALI -
am lasat-o sa termine ce are de zis ca gandul ca o intreb la sf ce-i cu ei. ei...am uitat. data viitoare.
herpangina asta este in remisiune.
are gingiile ff umflate si rosii.
si este copil HIPERACTIV.
totul o sa depinda de acum incolo de educatie.
trebuie sa-l atrag in tot felul de jocuri care sa-i satisfaca nevoia de trepadus.
jocuri de gandire, de construit, cuburi, forme...
mi-a zis ca s-ar putea sa fie f gelos pe piticul mai mic. ca sa-l atrag in toate activitatile piciului. chiar si la baita, cand ii dau sa manance sa-l iau si pe vlad langa noi.
sa nu-l mai las sa planga pana la disperare, sa-i caut alta activitate....
si cu somnul: pe parcurs se va potoli. NU ARE NIMIC. dar trezitul lui asa rau noaptea coincide si cu dintii, si cu racelile lui. mai ales ca pana acum vreo 2 luni el papa de 2 ori pe noapte. deci inca este obisnuinta si se poate f bine sa vrea la mine pe piept NEAPARAT si de aia sa se trezeasca.
RABDARE RABDARE RABDARE.
acum am duc sa ma intind ca mi-e un rau de numai pot. am
de ma lua cu frisoane, cu dureri de cap...ce mai sunt capie, zombi.
si ne "vedem"
Joy
7+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
ela27oana spune:
joy- ce bine ca ai postat,te sunasem de vreo 3 ori si nu raspundeai,iar nu mai merge tel????
hai sa va povestesc cat e de smecheras vladut,acum 2 zile am iesit la plimbarica si valdut mar, mar ,mar nu se mai oprea ca sa-l ia joy in brate,asa ca l-am pus in carut eu il plimbam pe el ,joy pe uka,ce credeti plangea vladut si se uita in spate daca facea o pauza si o auzea pe joy vb plangea si mai tare,daca ma puneam in fata lui si il intrebam serios de de plange el se punea pe ras cu lacrimile siroind
Ela si Oana-Daria
silvia_d spune:
Moamammaaa Ela,ce m-ai amuzat cu burticel:deci,asha,a??E super botzogas-smekerash...radea,a??Mai,mai,bataica-bataica...offf,si mami tau,Vladutule,ce rabdare are cu tine!
Eu iar nu am dormit de vreo 3 zile,sunt zombilica,l-am kemat si pe Buba azi-noapte sa mai doarma...
Azi ma duc la interviu,nu m-am dus luni ca nu m-au sunat!
Nu am citit nimik din urma,sa nu ma certati ca nu mi-am dat si eu cu pararea la nimik din ce s-a scris!
Va poop...ah,si am niste emotii,niste fluturasi in burtikaaaaa...
teo_banu spune:
buna ziua la mamici cu pitici si cu burtici!
Joy te compatimesc, cat de curand ma apuca si pe mine
. Am streaaia de greata de vre-o cateva zile dar pana acum am ocolit bideul...dar nu cred ca mai scap mult.
Aveam si eu nelamurirea cu CIC 2 si se trece direct, trebuie doar dosarul re--re--depus.
Stefania mi-a facut febra aseara si azi-noapte, i-am dat algocalmin iar de dimineata am luat-o cu eferalgan. Cred ca ii mai iese un dinte...poate avem si noi doi dinti
. Vroiam sa va intreb...voi spalati bb-ii pe dinti? sau gingiile? Cu ce periuta si ce pasta de dinti?
Teo
si Stefania Iulia 02.11.05
pisi-si-boscu spune:
Salve!
Rapid ca sunt zombi, plus ca am de recuperat 2 zile de absenta de la serviciu.
Boscosenia e mai bine, a fost cumplit, a vomat doua zile neintrerupt tot ce bea/manca, e slab ca un tzar...
Am facut o gramada de analize ( cand am vazut listoiul dat de doctoritza si cele 3 locatii in care trebuie sa le fac am deschis geanta sa vad si nu aveam decat 200 si ceva de lei la mine, sa cad jos ) apoi spre surprinderea mea cea mai mare, nu m-a costat nici un leu !!!!!
Din pacate INCA nu stim ce are copilul, de ieri de la doua nu a mai vomat pentru ca e pe inhibitori, a mancat ceva anemic ( orez fiert cu sare si piept de pui fiert separat cu sare - am zis eu ca e pilaf si mi-a zis " mami pentru pilaful asta ai nota 1 " ).
Asteptam deseara rezultatul la analize si sa se dreaga la burtica ( are saracul acum niste ... devastatoare ) sa putem face o copro.
P.S. Ieri in spital ne da doctorita un recipient si ii zice acum mergi cu asta sa vedem cum e scaunul ( ma rog, eu zic ca la varta ei se putea exprima un pic mai plastic )La care fiu-meu disperat ii replica: sa creada ea ca o sa merg eu cu scaunul !!! Ce sunt handicapat?!
Atat deocamdata. A si sa nu uit: raceala lui de saptamana trecuta pe care am ignorat-o cu indiferenta si cu strepsils ( muci fara febra dar cu greutate de inghitire ) era ceva mai serios, la radiografi ese vede cum pe plaman pleura e ... sa ia naiba pe doctori ca zic niste chestii de ne reprodus ) adica ceva de genul inflamat, etc. Asa ca antibiotic la greu, cu Biotics Baby( merci Bic pentru explicatie ), sa vedem daca are vreun efect pt ca nu il pot face in lapte ci doar in apa...
Tocmai faceam pe lupul moralist la alte fete
zicand ca la rosu in gat se da antibiotic ca altfel se agraveaza. Al de sus fuse cu ochii pe mine ...
cristinamh spune:
hai sa va povestesc cum s-a schimbat viata mea in 2 saptamani. cum, din mama casnica si vacutza alaptatoare am devenit peste noapte mama cu copil la cresa si servici.
lucram part-time, acasa... si primesc o oferta, sa ma duc full-time, acolo. financiar motivanta, mai ales pt cineva fara pic de experienta in domeniu ca mine. asa ca am batut palma, in conditii pe care nici nu indrazneam sa le visez. cum la catedra eram hotarata sa renunt, am cautat urgent cresa, gasit, si azi fata mea e in prima zi de cresa. n-a bocit, dar cred ca nici nu si-a dat seama ce se intampla... o sa vedem maine cum reactioneaza.
partea "amuzanta" era reactia asistentei sefe si a directoarei, cand au vazut la ce varsta a fost diversificata, si la ce varsta "intarcata"... au ramas tablou...
cu intarcatul(desi ele sustin s-o fac) o s-o mai lungesc cat o sa fie lapte. ea seara bea un bibe mare de iaurt, si mai suge apoi dupa chef, iar dimi suge la greu.
cresa e super ok. curata, dragute tantiile pe-acolo. hainute si tot de la ei, in afara de pampersi. nu i-am dus decat biberon si papucei.
si acum stau si mai am nitel si bocesc. nu am luat nr de tf de-acolo, ca-i stresam de-i innebuneam, ma suna daca sunt ceva probleme. si stau ca pe ghimpi pana la 5... cand ma duc dupa ea.
e la program saptamanal, asa ca, daca nu ma duc pana la 8 dupa ea, doarme acolo. n-o sa se intample asta acum, da' cine stie, mai incolo... ca pe andrei gasesc eu pe unde sa-l las, poate imi fac si eu de iesit cu tati prin oras...
in speranta ca nu v-am luat prin surprindere, astept incurajari, pana nu mor de dorul ei.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
Neata!!
Noi sintem bine ,am dormit de-am ,,rupt pamantu''' ,de la 23:30 pina la 9:30 ,ce copil model am ,tare m-am odihnit :) ,nu s-a trezit deloc .
A facut kk dimineata dar normal ,burtica nu-l mai doare vad ,deci e bine ,cine stie ce l-a deranjat pe el ...
Ma duc sa-i pregatesc papitza si revin!
Joy ,ce bine ca Vladutzu' e ok ,o sa-si revina el pina la urma ..,ma refer la nopti nedormite si maraiala ,e baiat mare asa ca in curind o sa te miri de ce copil cuminte ai:)
Cuscra ,tare faza si ex seful tau : ,ce-am mai ras
Melku ,noi n-am avut nici o reactie adversa dar dr ne-a spus ca ne putem astepta la o eruptie de genul asta dar care ttrece de la sine si nu-i grav !Pupici
Feli ,noi n-am avut cosuri pe funduletz ,nu stiu ce sa-ti zic :(
Noki ,sigur e de la dinti ,de fapt masele ,i-am iesit 4 in foarte scurt timp iar ultime mai are un colt pina iese detot!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ela27oana spune:
mamaaaaaaaaaaaaaaa cristina-chiar surpriza,eu te felicit si va doresc sa fie bine pt toti,felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
te admir mamica curajoasa

eu cred ca daca va fii sa o duc la cresa voi bocii zile intregi si chiar daca va ramane cu bona cred ca o sa sun din 5 in 5 min
Ela si Oana-Daria
ioana_77 spune:
Feli, io cand am spus cadou simbolic, ma refeream la simbolic "ad literam", adica pt George chitara reprezinta viata de dinainte de a ma cunoaste si visele neimplinite. Acum nu ca as sta eu in calea fericirii lui, dar era cam greu sa devina chitarist renumit:)
Joy, ma bucur ca ai gasit o persoana in care sa ai incredere - dr la care ai fost ieri si care te-a linistit cat de cat. Sa va treaca durerile si sa ramana numai energia, sanatos sa fie!
Meems, presupun ca sotul are racheta de tenis deja, dar daca nu are motocicleta eu as inchiria una de ziua lui :)Ca presupun ca-i scumpa de cumparat una.
Hilde - blondina, spor la treburi si bunataturi, sa va iasa si voua petrecerea de pomina!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
Noki_Lara spune:
Da...e clar...am capacitati de clarvazatoare!
Asta in sinea mea. Pai sa va zic: ieri ma gandeam asa cum am ramas chiar putine fete care mai stau pe acasa. Printre altele, mama despre care credeam ca va mai sta ceva timp home era CristinaMH, stiind ca nu prea o trage nici pe ea atza la vechiul loc de munca. Si azi cand citesc mesajul, sa-mi pice scaunul de sub mmine! Bravo mami! Abandonezi carevasazica gasca de casnice!
Felicitari pentru job! Super si cu cresa, daca zici ca esti multumita! Tinem pumnii sa fie si Iris la fel. Tot ieri ma gandeam cat esti de zgarcita la povesti despre Irisuka si ca intri meteroric si ne dai sfaturi generale - nu zic ca nu-s bune, Doamne-fereste, dar cam rar asa cu povestile despre ploduletii tai.
E mega-valabil si la Lavi - hai, ca de Silvia mai aflam cate una-alta, dar despre Natiliciul-pogoniciul, tare slaba oferta!

Buuuuunn..si acuma va prezentam serialul crema, episodul 2:

Cum va ziceam zilele trecute, am mutat toate sursele de crema sus, intr-un dulap neaccesibil. DAR, seara la baita Adila ii tine borcanasul cu ulei din care ii dau pe la fundic, apoi trebuie sa-l puna la loc! DAR, scumpul meu sotz

NU a pus aseara la loc borcanasul, ci l-a lasat pe o etajera care face parte din mobila, deci la indemana ei. Io nu am vazut, deci azi de dimineatza serialul a debutat asa: intru in camera nu vad nimik aiurea, o ridic din patutz unde se juca de zor si ma uit la parul ei proaspat spalata de aseara cat e de murdar si de uleios..ma intreb asa...retoric ce-o fi si ma apuc de procedura de dimineatza - dezbracat, spalat la fundic etc.
Cand imi cad ochii pe capacul de la sticla de ulei care era la ea in patutz. Mi s-au taiat picioarele...evident ca am descoperit apoi etajera plina d eulei, urmele de ulei d epe tot tatutul, imprastiate si pictate frumos...norocul meu totusi a fost ca mai era relativ putin ulei in sticla...si mare distrugeri nu a facut, ca l-a imprastiat pe mobila si aia s-a sters imediat...
Cam atata cu telenovelele...![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!