Colectia de toamna-iarna 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 29
camelia_daniela spune:
Hello !
Anda, mercic de raspuns referitor la shuvitzat !!!
Sanatate multa poetului! 
Joy, ma bucur ca te-a mai linistit
! Sanate sa fie si totul se rezolva in timp!
Cristina, felicitariiiiiii! Sa dea Domnu sa fie totul OK pentru tine la job si pentru Irisuka la cresa!!!
BAFTA MULTA!
Noki, nu te supara pe Sararici si nici pe tati !! Are talent artistic
si trebuie folosit ! 
Pisi, sanatate multa si lui Boscu mic!!! Tinem pumnii sa vii cu vesti bune!
Hilde, spor la treaba cu pregatirile! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
silvia_d spune:
Offf,niici nu stiu cu cine sa-ncep,atatea nouatati am citit...
Anda,m-ai impresionat cu nikitosu',cu descrierea ta-offf,doamne,ai dracului sunt polipii astia-mai ales ca si eu sunt cam in aceeasi oala-si stef are polipi-de-aia nici el n-o zice decat mama,tata si naina,si aba(la apa!),de-aia o si respira cu gura deskisa,kiar daca nu pare sa aiba muci!!Sanatate multa,multa,si o sa ma interesez si eu cu polipii astia,s-or opera asha de devreme??
Lavi,tot astept sa ma sune astia pentru interviu,au zis c-o fac joi,dupa 10 AM,iaca-ta ca e 12,si nu m-au mai sunat!!

Joy,cand ziceai de cuvintele uratele,i le adresezi lui cristi,sau lui burticel??si eu zic doamneee niste cuvinte cand sunt obosita...ma refre la ce-i zic lui stef...offf....am zis ca-l arunc pe geam,nah!!si-am mai zis ceva,dar nu pot reporduce aici,ceva de viata netraita,etc...etc...
pisi,sanatate lui bosculica,si n-o mai certa pe anda!
daca nici ea nu e-n priza la pb.lui nic,atunci,cine??
ionikkaaaaa,ce poze,inca o data,spun!ce pozeee...macar o poza de-asha vea si eu cu stef...s-o fac tablou,mareee-mareee...stie cineva in buc unde gasesc un asemenea studio!?plzzz
noki,inca o mama-eroina:si cu scoala,si cu saralina-titilina pusa pe sotii-mai oameni buni,voi va dati seama!??asha,citind printre randuri!?si mama andei,si mama lui noki au recunoscut ca bebelusii din ziua de azi au atata energie,si nu pot face fata!??asha e,va zic...eu una,cad lata la sfarsit de zi,de-aia si ma bag in pat,la 9 ,odata cu el!!
cristina,eu una stiam secretelul,dar de job full-time nu stiam:bravooo!!deci,se poate!!si-atunci eu de ce dracu'ma tot vait!?!??
alinush-vazut pozele minunate cu zapada;casele zic ca-s de poveste!!cand oare niste casute de-astea si pe langa blocul nostru amarat!?never...
mada-plina de optimissm ca-ntotdeauna!mereu citesc cu placere mesajele tale!
silvia_d spune:
dordiuta-la fel ca tine ma gandesc si eu la sv..mai ales ca vreau dirigentie,si nu pot din prima sa fac pe shefa;pe mine ma omoara perioada asta de-nceput,cand trebe sa fac pe ucenica,dupa 2 ani de shefie-boierie pe mosie,hehe-iti dai seama ce stram se vor uita astea la mine,la-nceput!?
mandy,si celelalte fete cu bebi bolnaviori-doresc toata sanatatea din lume,si nopti dormiite si liniste in casa!asta e ce-mi doresc si eu mie insami!
taniuk-te-am lasat la urma(stii tu cu ultimii...):sa ai grija de burtika,si de che,si sa-i mai acorzi o sansa bonei,ca are dreptate lavi:nu exista bona perfecta!!ele vin la job,ei nu au dragoste pentru copilasii astia mici si nevinovati!!cat despre zgaltaiala aleia din parc,cateva cuvinte ar tb sa-i zic,s-o-ntrebi daca la nepotelul ei ar face-asha!saracutii!!
aaaaaaaaaaaa,TEOOO-felicitari pentru bebe 2,sa fiti sanatosi!!!
Madutza10 spune:
Mai fetelor ,a venit nepotica mea acum o ora la noi ,s-a jucat cu piticu' ,s-au alergat p'aici si abia acum mi-am dat seama ca e infundata in nas ,..ieri n-avea nimic dar s-a trezit cu nasucu' curgind .Am sunat-o pe sormea care-i la serv si mi-a zis sa-i pun niste picaturi si sa-i dau Nurofen ,..acu' mi-e tare frica sa nu fi luat si Orlando raceala de la ea

Doamnee asta ne lipsea ,chiar ma bucuram ca n-a mai racit de vreo 2 luni ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ela27oana spune:
silvia-tinem pumnii,cat despre polipi intradevar dorm cu gurita deschis,asa si daria de cand s-a nascut,noua orl-ista ne-a spus ca operatia dupa 2,5-3 ani,numai devreme pt ca daca se face mai devreme s regenereaza mult mai repede,asa ca nu scapam de ei,noi o sa mergem la control i martie si am stabil cu ea ca in fc de cum se prezinte vegetatiile sa ne recomande sa mergem la bai
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
noki--si uka e la fel numai boroboate toata ziua,ieri a prestat 2
-dimineata dupa ce a papat am lasat-o in pat si am plecat in bucatarie sa beau cafeaua cu tati,si o auzim chitaind si razand,atunci mi-am amintit ca uitasem bolul cu apa pe scaunul de masa,asa ca d-ra l-a luat l-a varsat in pat si apoi s-a urcat si batea cu palmele in apa,plus ca era uda toata
-aseara pe la 19 scot fata la plimbare si ma duc la masina sa iau ceva din ea,cand sa scot capul din masina fii mea impinge usa si ma loveste in obraz cu coltul usii,mi-au dat lacrimile de durere,si a ramas si semn
ea era in schimb fericita
iar doarme de 2 ore
Ela si Oana-Daria
silvia_d spune:
nu ma suna astiaaaaaaaaaaaaaa....i-ote frate,tupeu la astia!se cauta farmacisti in disperare,si eu stau dupa curul lor...si a venit si mama special dde la tara sa stea cu tero-eu sunt singura acasa,am zi libera,si nu ma pot bucura de ea,ca deh,tre-sa sune astia!ziceti si voi!
pisi-si-boscu spune:
Silvia nu disperaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
Si eu mai uit sa sun cateodata chiar daca am promis candidatului, pt ca am enorm de multa treaba, recrutarea e doar asa, basca job. ( dar am junior recruiter de sapt viitoare, hehe...)
Cu polipii eu nu m-as agita prea tare. Daca nu facea Boscu enteroviroza pe la 1 an si ceva il si programasem la operatie, ii facusem si hemograma !!!
Am dat inapoi, si la vreo 4 ani deja polipii erau mici si cavitatea lui mare, asa ca l-am lasat ( ORL-istul meu favorit zice ca nici nu sunt polipi, ca e perfect normala conformatia, cu amigdalele e alta poveste insa ). Si ce daca o sa sforaie cand o fi mare ? Treaba nevesti'sii !!! Ce al meu nu sforaie?! Desi daca stau acum bine si ma gandesc, a inceput sa sforaie cand a iesit din garantie...
Madutza nu te agita, chiar daca e putin fornaita, asta nu inseamna ca gata e contagioasa !!!
felicia74 spune:
Tocmai ne-am intors din Botanica, am fost cu Doru ca nu trebuie sa se duca la spital iar dr i-a zis ca externarea i-o face abia maine, ca atunci are timp. A fost superb - ghiocei, multe flori galbene si cateva mov, albine, ba chiar si doi fluturi, nici nu ma asteptam sa fie asa frumos. Ilinca a fost incantata mai ales de ratele salbatice de pe lac, mai ales ca una a zburat pe deasupra ei... Chiar nu mai vreau sa ninga, gata, vreau primavara!
Din pacate, nu am paucat sa citesc mare lucru din ce-ati scris, ca deh cand e tati acasa, nu ma mai apropii de pc, ca mai are si el treaba.
PLus ca pc-ul tb formatat, ca face numai figuri... de ex. acum nu mai mergea tastatura, a trebuit sa-i dau restart... Dar revin!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
pisi-si-boscu spune:
Pauza ca am vizionat 28 de CV-uri si simt ca fac bube de nervi.
Sa va povestesc faza aseara cu barbatul meu, am promis ca nu postez pe site, dar asa, sa il oftic, postez.
Am si eu doua amarate de plante in casa asta noua ( inca nu am apucat sa cumpar mai multe si restul le-am lasat la tata ) si una am pus-o pe jos, in camera noastra, pe o placa de gresie.
Ieri am dormit toti trei in camera, eu cu vomiciosul in pat, taica-su pe jos, pe o saltea gonflabila. Ca sa pun asalteaua care e destul de mare, a mutat floarea si a varsat din apa pe jos.
Disperat ca anul trecut de la udatul excesiv al unei plante am umflat un blat al biblotecii, a inceput sa se agite, ca se umfla parchetul, etc. etc.
Zice: daca mai vad o singura data o pata de apa pe parchet, zboara toate florile de la balcon ( ce sa zic zboara ca au aripi, in plus stam la 1 - asta zic asa ca sa il enervez ca imi place cand tipa sa il enervez, sa devina ridicol... si ii trece ) pe bune, le dau afara ! ei si, o sa imi iei flori din plastic. Nu iti iau nimic, ca tu esti in stare sa le uzi si pe alea !
La care faza ne bufneste pe amandoi rasul.
nu stiu de ce, dar de cand ne-am mutat nu mai putem sa ne certam. ceea ce e minunat, zic eu.