Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Feli mei da ce primavara e la voi, aici ninge iar, tot ca in povesti doar ca spre deosebire de acum 2 zile e mai frig...ce mai iarna in toata regula. Ia uite ce alb e totul!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

bbalinush,ma uit la un videoclip de-al lui Mylene Farmer:Plus Grandir,si Et Tournoie!ce-nseamna!?nu stiu o boaba franceza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Dupa 52 de Cv-uri vazute azi, pot sa zic ca m-am saturat!

P.S. A facut cineva pe aici facultatea de psihologie? Ca am niste intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor eu sunt SIDERATA!!!! Va spun imediat si de ce...dimineata mi-a lasat Marius cardul ptr ca vroiam sa platesc ceva, sun la banca sa aflu soldul exact si raman masca cand aud in telefon ca soldul este 6950 RON ..iar limita de credit este 5720 ron. Sa cad de pe scaun, mai mult de 1200 ron n-au cum sa fie..zic o fi gresit robotul sau am bagat eu gresit contul. Formez din nou, aceeasi suma. Il sun pe Marius, ramane uimit la telefon si-mi zice ca am innebunit. Diferenta intre cele 2 sume e intr-adevar cam cat stiam si eu, numai ca in nici un caz nu are cum sa fie 69 milioane pe card. Clar zic..au gresit tampitii, ma duc la banca sa verific direct. Ma duc la bancomat, scot chitanta, acelasi lucru. Ma duc la ghiseu, imi baga aia contul...ati ghicit..aceeasi suma. Ii zic ca tre sa fie o greseala, nu are cum...descoperitul de cont e 590 ron..in nici un caz 57 milioane! La care vaca..dupa ce se mai uita pe acolo imi zice..poate v-au marit limita de credit si nu stiati. Adica tot io tembela ca nu stiam...am plecat si nici pana acum nu mi-am revenit. Voi ce parere aveti? Ati mai patit asa ceva?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau, la CardAvantaj mi s-a inatmplat si mie!!! Aveam vreo 10 la inceput si apoi l-au facut de 54 mil!!! Sa fac infarct si eu!

Pisi- nu vrei s-o cunosti pe mama sa infiintati impreuna clubul prea-udatoarelor de plante??????Tania a termina psihologia!

Feli- vreau si io in Botanicaaaaa! Poate duminica? o mini-intalneala????? Lista deschisa!!!!!

Gata, plec in unirea! Pup fetele dragi!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki nu e card Avantaj...e cardul lui Marius de salariu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

adika,mada,nu am inteles nimik,k eu nu le am cu astea...adika,ai vreo 60 mil in cont,si nu stii de unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salutare, mamici, bebici, mamico-burtici si copilasi.
io sunt intr-o pauza de baby einstein, ca a vazut adrei usa deschisa la balcon si s-a tirat, se joaca c-un lighean
noi am fost la zapada in we, si poate mai mergem si in we asta dak mai e zapada, ca altfel nu prea am chef.
noi suntem bine, doar ca nu pot sa deschid calculatorul ca imi maraie andrei ca vrea baby einstein si nu vreau sa-l las la mai mult de un episod/zi.
vreau si io in gradina botanica ... intr-o duminica ...
va pup ca a venit peste mine!!!!!!!!!!!

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Silvia of ce naspa ca ti-au promis ca suna si ai pierdut o zi sa ii astepti!
Plus grandir= sa nu mai cresc ( maturizez)
En tournoie cred ca vroiai sa il scrii fara e si inseamna "in turneu".
Aha deci tu imi ziceai pe mess ca iti place MF! Ai reusit sa descarci albume de pe net? Recunosc ca nu sunt un mare fan! Sunt mai mult cu Bruel, Garou, etc.

Dordia daca nu ti se pare interesant la servici sau ti se pare ca pierzi timpul acum e momentul sa iei o decizie...ca mai tarziu intri in angrenaj si mai greu iesi...

Cristinamh, nu pot sa zic decat Bravo pt cum iti construiesti drumul...si se pare ca avem primul bebe care merge la cresa din grup? Sau mai sunt? Felicitari si succes!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Cristina pe mine chiar ai reusit sa ma surprinzi. De cand lucrai acasa? Ne poti spune ce lucrezi de-acum, cat timp faci pana la servici. Si salariul va fi mai mare decat indemnizatia + banii pe lucrul part-time?

Silvia si eu astept de duminica. Duminica mi-a zis "discutam maine". "Maine" (adica luni) nici-un semn. L-am contactat marti si-mi zise ca-i super ocupat si incearca sa-mi transmita "deseara", si inca nu s-a facut "deseara". Si eu luni am stat toata ziua si-am asteptat, stiu exact cum te simti.

P.S. Cristina, daca nu ma suna asta, postul tau part-time o fi ramas vacant?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput