Colectia de toamna-iarna 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
Bic spune:
Bey Anda, in afara ca imi pare rau de nichitutul, saracu', ma ingrijorezi si pe mine ca stii ca si noi avem problema cu dezechilibrul.
Spune-mi, te rog, cum se dezechilibreaza Nic? Numai pe o parte sau pe ambele? Isi flexeaza un picior sub el sau altfel? Ai observat anumite moment cind are mai mult tendinta sa se dezechilibreze?
Si trecind la lucruri mai placute:
Hilde, La Multi Ani! Sa fii fericita si sanatoasa!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
lavi02 spune:
Aoleu Anda cate s-au adunat la voi!
Trebuie sa le dati de cap, atatea otite asa des nu-s a buna!
Cu Ripley am vorbit eu azi, sunt bine, doar ca are mult de lucru si vrea sa se desprinda un pic de DC.
Nici eu nu stiu nimic de Ina si sunt curioasa ce mai fac fetele, astept vesti. I-am scris, nu mi-a raspuns.
alinus poate tie nu ti se par cine stie ce hainutele de pe site-urile astea, dar fata de turco-chinezismele care se gasesc la noi...
anda77 spune:
bic, se dezechilibreaza in 2 feluri.
1. i se "taie" un genunchi si cade intr-o parte, scurt, fara sa stearga prea mult parchet;
2. ce-mi pare mai grav mie: merge sa zicem catre o tinta care este in linia lui dreapta, un manunchi de chei pe o masa, de exemplu. pe la jumatatea distantei o ia hais sau cea, catre dreapta muuuult, de exemplu, desi okii lui sunt tot catre cheile care erau in linie dreapta, dar parca nu-si da seama ca merge in alta directie, adik exact ca betivii, dar acum nu k glume, din pacate.
acum 3 zile a mers si cu spatele in arc de cerc, fara sa-si dea seama. zic fara sa-si de3a seama deoarece era clar ca vroia sa ajunga in alta parte, eu vad care ar fi destinatia dorita.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Anda ,imi pare tare rau de Nic ,sper sa se rezolve cu otita ,polipii ,saracutzu' ,numai el stie ce simte ,..asa si al meu maraie de cateva zile (am crezut ca's maselele de vina) dar parca se dezechilibreaza mai mult ca inainte ,nu stiu ce sa cred ,alte simptome n-are .
Sper sa-i treaca in astea 3 zile ,va tinem pumnii!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Ilenutza, in parte de sus a paginii in stg, ai "Evalueaza" si selectezi de acolo...de la mediocru la doarte bun, ce vrei tu.
uite: YM szamcsekv...si lamurim
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Buluci spune:
Anda, bietul Nik, sa-l pupe mami!Imi pare rau ca treceti prin asta!Da Doamne sa treaca!
Si eu am facut operatia de polipi la 11 ani,cu anestezie locala.Nu mi s-au refacut doar ca n-a reusit sa-mi curete bine nara dreapta ca ma zbateam prea tare !Eu am facut-o ptr ca sforaiam efectiv kiar cind eram treaza si raceam mereu!
Sanatate multa!
Madutza, si Simon mi-a trintit ieri un kk cu ceva muci, de fapt era exact ca o membrana si mirosea ucigator!Sunt sigura ca are ceva bacterii sau poate paraziti!M-a speriat si Anda cu ce spunea despre giardia!
Teo, felicitari ptr burtik!Acum speram sa ai mai mult timp si sa mai treci pe la noi!
Hilde, Sa fii sanatoasa si iubita!
Lavi, ador poantele cu Silviuk!
Mai tuseste Nati?
Ioana,vroiam de mult sa-ti spun ca si eu am mincat Mango si papaya, anul asta,ptr prima data!Papaya nu mi-a placut, in skimb Mango, delicios!
Daca tot vrei bb2 lasa DC si pune-te pe treaba!Bafta!
Mariuca mai prefera 4 labutze ori si-a dat drumul bine la mers?
Dordia,cum a fost prima zi de munca?Cerintele sunt mari?
Ela, ti-am admirat-o pe Uka!nici mie nu mi se pare ca-i slaba,cred ca e inaltutza de ai tu impresia asta!
Baiatul meu e un smeker si juma!Daca incerc sa-l adorm eu are chef de joaca:sare din patul lui in patul meu la infinit de zici ca-i la gimnastica.L-am chemat pe sot sa-l adoarma el si culmea cu tasu nu se mai prosteste si adoarme imediat!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
bb_alinus spune:
Anda imi pare rau sa aud ca iar sunteti la otita, dar dr a zis ca din cauza asta cade de pe picioare? Nu de alta dar vad ca sunt multi copii care cad des si din orice la varsta asta, si fii-mea face parte din grup - cade mult mai des si mai nasol, asa de pe picioare, de cand a invatat sa mearga mai bine.
Lavi sa nu ma intelegi gresit, eu nu ma potrivesc cu masurile lor - am mai zis ca sunt mica si amarata dar am fundul mare acum - si de aia prefer sa incerc, insa nu pot sa nu zic ca si calitatea lasa cateodata de dorit. A nu se intelege ca ma duc la nu stiu ce magazine bengoase pe aici, insa recunosc ca sunt o gramada cu oferte bune si in care ma pot plimba si incerca cat imi pofteste inima!
Si na, mai recunosc ca mai pacatuiesc cateodata si imi cumpar chestii de marca pe care le gasesc pe net (exista in Fr un site care se ocupa doar de asa ceva ) cu discount de pana la 75%. No, asta da afacere ( mai ales cand sunt vanzari de hainute si jucarii pt copii) singurul inconvenient este ca trebuie sa fii pe faza cu cartea de credit pregatita in fiecare dimineata la 7, ca la 7h15 nu mai e nimic, deci la 7 te arunci ca nebunul pe produse, ti le pui in cos si abia apoi triezi si alegi ce iti place .Problema e ca eu in 90% din cazuri ma trezesc la 9...
M-am placintit.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
bbalinus, NUMELE SITEULUI!!!!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Anda, Doamne, iar otita! Tinem pumnii sa fie bine Nic si in trei zile sa te linistesti si tu!
Cu dezechilibratul asta ma puneti pe ganduri, eu nu am observat inca la pitik ... o sa fiu cu ochii pe ea pentru orice eventualitate!
Gandacel, imi pare rau sa aud ca aveti probleme in familie! Va -cim !
Bulucel, asa mai face si Dariuca ! E si ea o smecherasha!
Madutza, felicitari pentru maselute!
Am fost in seara asta cu Daria in vizita la amicul ei David, care e cu aproape 2 luni mai mare ... asa simpatici erau ! Doua firi total diferite! El cu un puternic simt al proprietatii, ea foarte curioasa si deschisa la "nou", el nu spune niciun cuvant, ea guralivaaaa foc! Oricum, ne-am simtit bine!
Aaaaa, si mamik lui e iar , deja in luna a 4-a!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
bb_alinus spune:
Anda: www.vente-privee.com .Conditii de participare:
- sa fii "nasit" de o persoana ( asta nu e greu)
- sa ai o cc franceza
- sa ai o adresa de expeditie pe teritoriul Frantei
Te-am prins, poate asa imi raspunzi: cum e toboganul ala domle, e bun, se da poetul pe el, merita investitia?
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii