Colectia de toamna-iarna 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
madau spune:
Feli sa stii ca nici pe mine nu ma cunoaste Miruna in poze...avem poza de la nunta intr-o rama deasupra biroului, se uita la ea, si spune doar "tata" aratand spre el bineinteles. daca intreb "si mama unde e?"..se uita la mine tare nedumerita
Noroc cu mama ca a venit la noi si ne-a descantat de deochi...eram varza amandoua...pe mine ma durea capul si desi am luat 2 aspirine nu-mi trecea neam, Miruna parca daduse strechea in ea, nu vroia nici in brate nici pe jos..cum ne-a descantat ne-a trecut instant
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Silvia a scapat sulul de hartie ig in WC.
V-am spus eu ca se simte mai bine.
madau thanks! Atunci nu ma grabesc sa comand prea mult.
La noi sunt chiar nesimtite preturile la Nike, Adidas, etc; mi se pare nesimtire ca sunt binisor mai scumpe ca dincolo...
meems spune:
Teo, felicitari pentru sarcina!!
Hilde, LA MULTI ANI!!!
Rianna va dormi tot in patutul ei pana... nu stiu exact cand. Desi in general nu prea face ture noaptea, totusi cand e agitata de la dinti o mai gasesc in celalalt capat al patului in cine stie ce pozitie. Asa ca nu ma risc s-o pun in pat fara zabrele. Asa cand mergem in vizite mai merge sa doarma si in pat normal (Bic ), dar acasa tinem patutul.
Lavi, tare de tot Silviuca ta
bb_alinus spune:
Lavi eu nu le prea am cu cumparatul de haine online, ca sincer nu prea le nimeresc. Adica tot ce cumpar ieftin sau in solde nu prea e ce ma astept. Asa ca ma multumesc sa ma duc direct la magazinele La redoute sau vertbaudet de exemplu si sa "palpez" si sa "probez" pe viu. Si in general plec cu mana goala...
Dar dupa ce comanzi la ei te trezesti mereu cu reduceri peste reduceri, in general te conditioneaza sa comanzi de o anumita suma. Madau oare pt ai 20e de reducere nu ai un minimum de 60eur? Intreb si io, dar e drept ca reducerile difera.
Dar chiar o sa ma duc sa vad pe site daca livreaza in Ro.
Oricum un lucru bun ca livreaza in Ro La redoute, ca in Olanda niet
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Mey eu nu vad unde zice ca livreaza in Ro!
Voi pe ce site la redoute va uitati? Ca sa ma dumiresc si eu!
La vertbaudet nu am gasit Lavi livrare in Ro.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
madau spune:
Alinush cei 20 euro sunt valabili ptr cumparaturi de minim 55 euro...dar nu-i bai ca oricum comand de mult mai mult de obicei. Dar mai am si oferte ptr reduceri neconditionate de pret, trebuie doar sa nu fie produse deja reduse, si e logic asa.
Ne uitam pe laredoute.fr
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Avem 4 masele ,mai ,ies ca pe banda ,super repede au iesit toate ,la diferenta de o sapt. ,d'aia era fi'miu asa marait in ultimul timp ,saracutu' ,ce-i in gura lui ...,acum asteptam caninii ,sper sa nu fie cum am auzit la alti copii :((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
anda77 spune:
a doua otita in mai putin de 60 de zile. iar picaturi incalzite in urechi si nas de 5 ori pe zi. dk o mai face si pe a treia tot repede (probabil ca da, o s-o mai faca...:(, mergem sa scoata polipii. nu ma intereseaza ca e trauimatizant, ca poate se refac etc, de la prea multe otite poate sa-si piarda partial auzul. ca mine si ca taica-meu. otitele le face de la polipi zise orl-istul. trompele alea ale lui eustachio sau eustachius cum le-or chema...se inflameaza instant. nasul sta ingundat de la polipi, de la nas infundat se inrosesc alea, de la alea se transmite la ureche etc etc etc.
pediatrului si orl-istului nu le place cum se dezechilibreaza nichita. m-au intrebat dk ii fug okii cand se dezechilibreaza. parca io pot sa ma uit in okii lui cand face asta. mi-au zis ca dk nu se remediaza dezechilibrarea dupa 3 zile de tratament otita, sa vin sa-i faca teste mai multe. peste asta, maine ma duc cu kki sa facem examen copro sa vedem dk nu are giardia. giardia iti "mananca" terminatiile nervoase. poate sa fie o posibila cauza de dezechilibru. tot saptamana asta mergem si la oftalmolog, sa vedem si acolo cum stam, desi acolo pare ok, nu cred ca e de la oki.
copilul meu tipa foarte tare si nu vorbeste din cauza polipilor. cica aude infundat totul, are usoara acufenie (nu aude inaltele) si trompele astea lui E.asta sunt paradite nonstop de polipii nenorociti, fir-ar ei ai...de polipi...
bietul meu bulin...de-aia nu vb saracu' si-l doare mereu cate ceva in zona fetei...
macar de s-ar rezolva cu dezechilibru ca pana nu stim de unde e , sunt f. ingrijorata. dk nu se rezolva in 3 zile cum au spus astia, cred ca innebunesc.
fee, bine ai revenit, chiar m-am gandit la tine acum cateva zile. ca si la ina. ca si la ripley.
joy, starea lui vlad nu se imbunatateste in timp vad. eu cred ca are ceva si nu stiti. programeaza-te la pediatrul Mdt, trebuie sa stai de vorba indelung despre toate manifestarile lui si despre programul lui si sa gasiti ceva.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ilenutza spune:
Cum dati voi voturi la subiectul nostru?????????
Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
canuta-om-sucit spune:
Offf... mai Anda! prin cate trece saracutzul Nichita! poetul mic!Hai copacel...copacel... ca treceti voi si peste asta!
Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.