Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

FRANCEZI EGOISTI SI EXCLUSIVISTI!

pana acum nu prea s-a dat...si-l are de 2 luni. a incercat in primele 2 saptamani, era clar peste skills-urile lui sa urce treapta cu treapta, nici nu stia sa se tina de bare, a cam renuntat. nu l-a fortat nimeni. zilele astea a inceput sa se mai dea, dar nu mai mult de o data pe zi. i stie sa se urce singur, perfect, dar trebuie sa-i tina cineva toboganul ca aluneca pe parchet. deci abia de-acum o sa vad cat ii place. dk as putea sa-l si fixez sa nu mai plece (toboganul), cred ca s-ar da si mai mult.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

HILDE La multi ani !

Felicitari noilor gravidutze si sarcini usoare.

ANDA multa sanatate poetului

Patriciei i-au aparut niste bubite pe obrajori.De fapt mai mult pete rosii .Initial i-a aparut pe buza superioara (si n-am dat importanta prea mare pt ca ea se inroseste tot timpul ca are tenul ff alb si mai sensibil,probabil) dar acum vad ca s-au extins.
Si de vreo doua zile s-au uscat ..nu stiu daca explic bine dar cind pui mina se simt f aspre zonele respective.
Saptamina asta imi e imposibil sa ajung la dr...
Parca am citit ca una dintre voi a avut o pb asemanatoare ?scuze ca nu mai stiu cine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , ma sperii tu cu otita lui Nic! Multa sanatate si insanatosire grabnica! Daca pui toboganul pe covor nu e mai bine? Ma gandesc ca nu mai aluneca asa de rau!

Eu sunt suparata ca Bianca nu mai vrea lapte. L-am schimbat, ii dau milumil 3, si abia bea 150-180ml! Off, daca nu vrea, trebuie iar sa il schimb si nu vreau ca nu cred ca e bine sa il tot schimb...daca e o sa ii dau nestle junior, sper sa nu se costipe.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bulucel multumesc de intrebare nu tuseste cine stie ce. Maine le scot afara, saracutele, ca a venit acuma seara Nati cu gecuta la mine (si-a scos-o singura din dulap) zicand Pa! pa!

Alinus pt copii vreau sa comand.
Si eu am o silueta cu multe... particularitati asa ca nu se pliaza perfect pe masurile standard. Plus ca de multe ori am surpriza ca imi place ceva pe umeras, e marimea mea si cand probez imi sta ca naiba. Mai ales la pantaloni... o pereche din 20 imi sta cat de cat. Ma si exaspereaza sa-mi cumpar din cauza asta.

Cu pantofii la fel - am si monturi - nu orice imi sta bine si nu orice mi-e comod, poate fi masura mea.

Iar sa-mi comand si sa constat ca nu-mi vine bine m-ar deprima la culme; procedurile de retur banuiesc ca-s complicate.

Pt copii oferta in magazine e subtire in Ro, iar cele "de firma" gen Mothercare sunt f scumpe. Cel putin pt buzunarul meu.
Asa ca sunt tentante cele de pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, mai ales cele care sunteti , am o prietena care vine din state cu www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2535058&cp=2255983.2256189.2256200&parentPage=family" target="_blank">carut pt cele 2 fetite, dar nu vrea sa-l mai care inapoi. ea il ia nou, si vrea sa-l lase in tara cu 130$ (nu are scaun auto, in poza arata doar cum se prinde).

mai are unul, www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2266102&cp=2255983.2256189.2256200&parentPage=family" target="_blank"> asta, pe care iarasi vrea sa-l vanda, dar nu stie sigur daca il poate aduce in tara. cu 50$.

am uitat sa zic data, primul disponibil spre sf lui iunie, primul la sf lui mai, la aterizare.

daca intereseaza pe cineva, dati un semn!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, of mai-mai, cate s-au mai adunat pe capul vostru!... Pupici Nichitutului mic si scump.

Simona, nu cred ca e ceva grav cu Patricia ta. Probabil vreo alergie la ceva... Nu stiu, imi dau si eu cu parerea.

Ina e ok, doar ocupata cu tot felul de programari si normal cu pufoasa ei. Socrella e inca la ea, asa ca profita din plin si fuge de colo-colo cu treaba.

Rianna mea cred ca mai are putin si incepe sa umble singura. Ar fi si cazul!! Cred ca e codasa grupei. Deja nu mai vrea tinuta de ambele maini ci numai de una, iar prin casa face ture multe si lungi tinuta doar de gulerul bluzei. Progresam... incet da' sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineata!

Meems, felicitari pentru Rianna mergareata!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata, ca e mai buna decat cea de ieri.
Da, Feli, eu ma simt mai bine, putin regim, ceai de sunatoare si Colebil si imi revin de obicei. Cu kriszti e mai nasol ca ii cam merge burtica, alternativ moale-moale cu tare. Nu stiu de ce, ca mananca aceleasi lucruri...dar baga in gura toate prostiile adunate de pe jos. Sper sa isi revina, ca ma gandesc cu groaza la ce au patit unii bebei de pe aici.
Anda,saracutul poet, nasol de tot cu otitele astea, le cunosc si eu pe propria-mi piele, la o ureche am si eu probleme dupa atatea otite.Sanatate si succes.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Phiii, Steff asta cum ma trezeste pe mine de fiecare data la 7....Si daca il schimb si-l culc inapoi numai vrea sa doarma. Asta e. La 10-11 pica de somn impreuna cu lapticul la bord(120 ml).
Acum la 9 papa ou cu smantana, amestecat asa ape foc + paine + 1 iaurt danonino + branza Phila...
A venit socrela, ne-a trezit pe 06.30 ca atunci a venit autobuzul, cica a venit mai repede de 7. Acum s-a dis cu sotul in oras(sotul la servici, ea in oras si o sa vina inapoi pentru ca la 3 merge inapoi acasa).
Imi place ca e tareee ascultatoare in privinta copilului(imi face pe plac) Sta si asculta si ma tot aproba mi-a adus cadou o tava de inox si pui de casa....ce va tot ametesc io aci ca sunt off topic.

Multumesc de urari la toata lumea.
Sunteti niste scumpe si va iubesc multtt de tot.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Memms, nu-ti fa probleme cu mersul Rianei. Cand avea Steff apropare 1 an toata lumea imi zicea:Vai, inca nu merge!, Ca e mare deja!". Eu incepusem sa ma panicehz deja. Ei, la ziua lui si-a dat drumul si acum alearga. Deci, povestea veche:fiecare copil are ritmul lui de evolutie, dezvoltare. De expemplu Steff inca nu zice nimic in afara de mama, tata, mimi, baba, bubu,api(aspirator) si de astea.....eu sa am panichez? Alti copii deja vorbesc ceva acolo si sunt mai mici ca SteffPupici Rianei de la Steff
Cata, da, nu e bine sa tot schimbi laptele. Daca o sa-i dai Nestle, nu-i mai da altceva. Sau da-i numai Milumil 3. Las, ca o sa bea ea....si daca nu bea toata portia cateodata compenseaza prin alte lactate. Mie dr. mi-a zis ca "musai" trebuie sa bea 500 ml/zi. Acuma asta zic dr...noi ne descurcam

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput