Piticodromul de sept-oct 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 11
cge spune:
Alina, noi la petrecerea de 28 ani a sotului am facut 'anuntul oficial' cu privire la Ancuta.
Bine cred ca eram in sapt a-3-a, dar facusem 2 teste de sarcina, si toata lumea a tras concluzia ca e cu 'ochi'.
Tot 2 teste facusem si la Victor.
Anto, multumim ptr felicitari.
Medica, noi avem copii cam cu aceeasi diferenta de varsta intre ei.
Sa fie sanatosi, si sa va aduca numai bucurii.
Cum se inteleg baietii tai.
Cuscra, sa inteleg ca veti echipa de fotbal ?
Super, tu ai experienta ca mama de baiat.
Valen, sanatate multa ptr voi toate 3.
Incearca ceva remedii homeopate ptr tuse. Aici exista Homeovox si Homeogene.
Ce frumos se joaca Sarah cu bebe al ei.
Sunt sigura ca o sa te ajute cu Ines.(ei cam cum face Dinu cu Sa al lui).
Dar si cand vor creste, sa vezi atunci ce bine se vor intelege.
Cardul sa li-l dati, ca nu veti mai sti de ele..
Mie imi e tare dor de Victor, toata ziua calculez cam cand sa il stresez cu telefoanele.
A prins o vreme tare frumoasa, cu zapada multa si totusi cald.
Cam atat de pe frontul din Tei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
miflore spune:
Alinam, bafta!
Hilde, ce voturi? E vorba de concursul de poze?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Hildegard spune:
Miflore, e vorba de vitul care se acorda topicului.
In parte de sus a paginii avem butonul "Evalueaza". se apasa acolo sis e alege de la "mediocru" la "foarte bun"...si topicul nostru primeste un vot in plus.
Inainte nu s eputea vedea cine a datd e la o stea(mediocru) la foarte bun (5 stele). Acum se poate.
De ex. Kristinutza mi-a dat o stea la praji, ceea ce inseamna ca nu-i plac
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
locca spune:
Buna dimineata!
Mifloricico, ai gasit solutia pt. chef de munca? Ca imi trebuie si mie
Raportam o noapte agitata, cred ca din cauza de canini care cresc sub gingie. Aseara am stat o ora cu el in brate, nu vroia sa doarma singur, in brate la mine se culcusea imediat, cum il puneam jos parca erau ace. Imi amortisera mainile, dar pe de alta parte am savurat momentul, acusi creste si nu o sa mai vrea la ma'sa in brate. Asta a fost din categoria nostalgii.
Din categoria pofte rare, am o pofta teribila de pepsi, cred ca nu am mai baut de 1 an.
Valen, sanatate! Sa va faceti bine repede!
Alinam, sper sa scapati fara operatie, birrr...
Kristinuta, felicitari sotului! Am retinut, cum aflu de cineva care are nevoie de avocat sar la tine cu mesajul
Gata, ma duc la vaslit.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
alinam spune:
Hilde nu mai fi asa "aspra" poate ti-a dat o stea ca e la dieta si nu are voie sa pape bunatatile cu care o tentezi
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
gabiarama spune:
Jadi , felicitari pentru baietel .Poate ma ajungi din urma
Bun venit celor doua mamici :Ooana si Medeea (ce bine ca ai reusit sa ne scrii )
La multi ani sarbatoritilor : Hilde si sotul Cristinei
Valen , multa sanatate si tie si fetitei !
GABI21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
codruta_grg spune:
Da Hildi, dupa cum vezi ai de la mine 5 stele. Cu placere
Mie imi place de la Eurovision, Locomondo cu "Liubi, Liubi, I love you" iar Petra danseaza de ieri pe ea in continuu.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
b_irina_c spune:
neata la amiaza!
Alinam sanatate multa intregii familii! Si eu zic sa ma astepti cu punctul ala alb. Ti-a zis ca ar fi grav? Sau ca se poate mari intr-un timp scurt?
Cge stiu ca ti-e dor de Victor, dar lasa baiatul sa se dixtreze nu-l stresa cu telefonaele (ce usor e de zis...)
Valen sanatate multa va doresc! Ai grija de tine si de minunile tale mici!
Eu am obiceiul sa folosesc diferite diminutive pentru copii, dar acum ati bagat frica in mine , ca nu vreau sa supar pe nimeni !
In rest n-am retinut nimic ... a da faza cu stele... hehehe... eu zic ca o sa se lase cu ceva scandaluri pe la diverse subiecte concurente , la noi in nici un caz !
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Gata, m-am prins cu stelele. Merci Hilde!
Ruxandra, poate o solutie de super glue sa ma lipeasca de scaun. Hahaha, ce gluma rasuflata! Eu scriu, eu rad.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
norina spune:
salutare gagici,am perdelit si eu zilele astea dar am avut o lene de scris, de fapt de orice, sunt intr-o stare de sex total-adica ma f... o leneee pe toate planurile Sanatate bebeilor bolnaviori, ca am vazut ca sunt cativa dintre ei cu probleme si multa rabdare mamicilor lor.In rest, nimic nou..dar no news = good news, nu?Teodora Sara (norina)poze