Piticodromul de sept-oct 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Medy, sa-ti traiasca baietii. Trebuie sa recuperezi ceva din perdelitul acesta ca sa va cunoastem si noi pe voi.

Alina, acum doi ani, ce vremuri... si cate s-au intamplat de atunci... ar trebui sa sarbatorim

Anto 17 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu stiam de pe 28 ian ca sunt . Nu am avut rabdare sa astept CM si am facut test de sange la Medsana in Z27 . Deci am aniversat deja 2 ani! [emoticon cu o fatza nostalgica]

Jadi, bravo, sa fie intr-un ceas bun. Io votez cu numele de Mihai. Stiu un Mihai Popescu de f mare succes, un arhitect cu multi bani! Si mai stiu si un Radu Popescu, la fel de plin de succes. Un Ovidiu Popescu cunosc, dar nu prea de succes...si sa mai continui? Mihai, clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Da, Anto, ar trebui sa sarbatorim... Nu m-as fi gandit ca fix peste 2 ani o sa mai am un pui in burta. E frumos rau, ca sa zic asa . Poate le corupem si pe fetele nehotarate in privinta lui bebe2.

Hai ca v-am dat de lucru cu placinta "jadi", dar zau ca e buna de mori. Nici eu nu stiu reteta, dar mai am o "rezerva" . De cand a plecat Gabi in canada, ne-am "lipit" de parintii ei care ne-au "adoptat". Iar doamna face o placinta comparabila cu cea de sambata. Si daca va fac pofta, nu va suparati. Ca va inteleg. Eu am stat cateva zile cu gandul la cozonacul acela minunat descris de fete de sarbatori, dar care nu se gaseste la noi, ci la nemti. Traiesc si acum cu speranta...

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Alina, poate ca o sa ucid un mit (nu dati cu pietre ) dar iti spun parerea mea personala despre mult-pomenitul stollen: e bun, nimic de zis, f bun, dar nu seamana deloc ccc cu cozonacul nostru. Adica e un aluat cu stafide si alte chestii, dar are alta consistenta, e mai dur. Pt mine cozonacul e pufos, crescut... hai ca-mi ploua in gura, am luat-o pe aratura.

Pana la urma cu ce era placinta "jadi"? Ca sa-mi lucreze imaginatia pana primim reteta.

Anto 17 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

fetelor, v-am citit printre randuri si-am vazut ca sunt ceva sarbatoriti pe aici ; la multi ani pt. hilde si pt. sotul cristinei (sper ca nu am gresit).Anya, carevasazica mama face placinta buna...hm, ti s-a invechit bataia, ca sa zic asa.Noi nu prea facem bine; sambata am fost cu sarah la urgenta ca tusea, avea muci si febra mare; i-au facut o radiografie la plamani si chipurile e curata deci excludem pneumonia- ce usurare. Cica e posibil sa aiba un virus dar s-o mai las vreo 2, 3 zile si daca starea e aceeasi s-o duc iar la dr. pt. analize, doar ca noaptea trecuta m-au pocnit si pe mine tusea si febra, deci dimineata m-am prezentat constiincioasa la urgenta. Aceaasi poveste, par ok, probabil un virus pe undeva, sa iau tylenol si sa ma linistesc ca nu-mi afecteaza sarcina. Ideea e ca nu-mi mai amintesc cand am dormit si eu o noapte intreaga, tusesc in continuare si ca sa nu dorm linistita nici in noaptea asta, tare ma tem ca sarah are otita, caci am apasat-o mai devreme pe-o ureche si a marait. Asadar maine la dr. amandoua.... Jadi, felicitari pt. baietel!!cge; sarah se pregateste de zor pt. intalnirea cu ines si tot plimba prin casa un bebelus; atata l-a balit si umplut de muci zilele astea, ca nu stiu daca sa ma bucur: oi avea eu un copil darnic dar parca n-as vrea sa imparta cu sora-sa toti virusii de la gradinita. (cel putin ne putem mandri ca nu avem virusi de titan ci de outremont, vai de zilele mele, dar am o stare de-mi vine sa ma culc si sa ma trezesc peste-o saptamana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zanelor!
A propos, pe unde umbla Nanadana cuscra? Sper ca-i totul in regula cu gineri-miu.
Jadi, felicitazione! Vad ca deja au sarit fetele cu nume de baieti!
Mimsi, m-apuc de calcule; inseamna ca sunt sanse mari ca fi-mea sa fie mai inalta decat mine!
Kristinutza, felicitari sotului! Bravo!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neatza
Alinam, super clipul
Valen, sanatate multa
Anya, super de voi ca o sa mai aveti un bebe

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Valen, sanatate multa pentru toate 3!
Alinam, naspa cu chirurgia...poate scapati totusi si fara. Nu exista tratament?
Anto, multumim pentru felicitari! Si da, sunt premii consistente si pentru baieteii care au un singur dinte!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata
Codruta tare clipul nu? Vladi e indragostit, daca il las sa cante juma de ora atata sta si se bataie :).

Valen curaj , lasa ca scapati voi de virusi.

Mai nou am luat si eu de la fiimiu virusul lui, pe care mai intai i l-a dat bunikasii, lui Ion si ca sa nu ma supar acum si mie si de dimineata mucesc, tusesc, stranut .

Miflore asa am zis si eu sa il mai lasam ca orikum il are de ceva vreme, asteptam sa treaca virozele ca trimitere avem la spitalul de copii si acolo e nasol cu bolile, nu stiu daca trece de la sine, nu reusim sa il decalotam calumea, daca am reusi cred ca am rezolva si problema asta, mai incercam.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ati vazut, ca putem sa vedem cine da voturile?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput