Piticodromul de sept-oct 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Norina
Mihaela, eu stau pe scaun mai, dar degeaba stau, ca nu merge deloc productia.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gabi, sa va faceti bine cat mai repede. Va pe toti. Nu e prea comic, dar ma bufneste rasul cand imi imaginez bebelusul lui Sarah plin de muci
Anya nu mai pridideste sa ma pupe pe burta. Ieri a fost apogeul. Cum ma prindea, mangaia burta si spunea mereu:"bebe. bebe", apoi o pupa de zor. Numai pentru asta as mai face cativa copii

Codruta, da, e frumos cu 2 copii. Eu nici nu concepeam altfel, inca dinainte sa o am pe Anya.

cge,la voi a fost cu atat mai frumos anuntul, ca a venit ca un cadou pentru tati. Ca tot veni vorba, sotul meu e nascut pe 16 iunie cand as fi eu in saptamana 37. Nu vreau sa nasc inainte de termen, dar ar fi fost frumos sa fie chiar de ziua lui.

Miflore, ce mai face Ana?

Ruxi, mi-ai luat "vorba din gura" . Eu sunt deja la capitolul nostalgii si ma gandesc ca imediat cresc astia mici si nu va mai fi la fel.Asa ca o iubesc si o strang in brate acum cat mai vrea, ca in cativa ani...

Hai, Irina, mai spune-ne niste diminutive ca nu se supara nimeni. Mie mi se par amuzante rau.

P.S. Anto, ...cu branza

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra, , ridica-te. Relax total. M-as ridica si eu de pe nesuferitul asta de scaun.
Anya, ! Ana a dormit bine azi-noapte in ideea in care aseara i-am dat sab simplex. Oare s-o doara burtica noaptea - dar numai noaptea - si eu sa nu-mi dau seama de asta de vreo 4 luni incoace? Asta sa fie? O sa vad si la noapte daca merge mecanismul. Nu i-am mai dat sab de-acum un an. Tu ce zici, ce parere ai despre chestia asta? Si ce sa-i faca rau, asta chiar nu pot sa-mi dau seama... Pe de alta parte cum o iau in brate, cum tace...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Cge, de cate ori povesteai despre ce a mai facut Victor, ma amuzam si il comparam cu Alex al meu.
Cand am venit cu David de la maternitate nu se mai satura sa-l privesca si a inceput sa faca urmatoarele afirmatii:
- Mami, ce manute mici are !
- Mami, ce capsor mic si rodund are !
- Mami, ce ochisori mici are, parca ar fi chinezesc
Se inteleg foarte bine, cel mic este mai ambitios
Fetita ta este foarte dulce si am inteles ca s-a adaptat foarte bine la cresa.Si eu vreau din toamna sa-l duc pe cel mic.
Gabiarama, multumesc ca nu mai uitat, noi ne-am mai conversat pe chat,toata stima pt curajul tau. Cand vad ca se poate parca as mai face si eu o incercare pentru o pasarica......
Pupici, va mai scriu deseara, acum scriu pe furis pt ca sunt la scarbici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Salutare fetele! Va pup pe voi si pe pitici ca de mult nu am mai vorbit. Rusine mie...
Alinam, voiam sa iti spun ca si noi am avut 2 puncte albe de care zici dar au disparut singure, la baie doar am avut grija sa curat bine prin zona, dar cam atat. Poti astepta si dak se maresc sau nu dispar dupa un timp mai vezi cu chirurgia...

Simonique si bb Mario (22 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neata!
Raspunsuri din aduceri aminte:
Kid, felicitari pt bb2!
anto, eu nu sunt asa stresata cu alergia pt ca copila a mancat fiecare din chestiile care i le-am dat duminica si nu a avut nimic. Singurul element altfel din combinatie a fost oul fiert tare (i-am mai facut si altadata amestecul dar cu ou fiert moale). Si cu o zi inainte mancase din fiecare ingredient si fusese ok. D'aia cam banuiesc ca a fost de la ou (ca nu pot fi 2 oo la fel) sau de la combinatia cu ou fiert tare (ca e mai greu de digerat decat cel moale). Parca in cazul suspectarii de alergie la un anumit aliment se scoate alimentul respectiv pentru o luna-doua iar apoi se incearca din nou. Noua ne-a zis sa-i dam pe eruptie cu advantan milk si sa-i dam 6 ml claritine in ziua respectiva (2 doze, una la 6 alta la 12) si sa continuam cu cate 3 ml de claritine 3 zile.
Hai ca reviu dupa ce adorm bebela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Jadi,felicitari pentru baiatul din burtica!Vladu ce face?

Kid,what?astepti bb sau a incurcat mimsi borcanele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hahaha, Mihaela, cum spuneam mai devreme, si Matei tace malc cand e luat in brate.
El s-a trezit o data din somnul de pranz in urlete, dar atunci a fost evident ca il durea burta, se tavalea de durere si plangea de ti se rupea sufletul. In disperare de cauza si in asteptarea sotului cu masina (sa ducem copilul la spital) i-am dat sab simplex si s-a linistit. Cand a ajuns sotul acasa adormise la loc.
Tu de ce i-ai dat aseara sab?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Eu stiam de pe 28 ian ca sunt . Nu am avut rabdare sa astept CM si am facut test de sange la Medsana in Z27 . Deci am aniversat deja 2 ani! [emoticon cu o fatza nostalgica]

Jadi, bravo, sa fie intr-un ceas bun. Io votez cu numele de Mihai. Stiu un Mihai Popescu de f mare succes, un arhitect cu multi bani! Si mai stiu si un Radu Popescu, la fel de plin de succes. Un Ovidiu Popescu cunosc, dar nu prea de succes...si sa mai continui? Mihai, clar!

Ori le-am incurcat eu, ori kid !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mimsi, eu cred ca este vorba de sarcina Simonei cu Alexuta. Era ca raspuns la postarea mea de aseara, cand am spus ca se fac 2 ani de cand am aflat de sarcina cu Anya.
Iar la partea cu nume de baieti...era o idee pentru Jadi, care e in cautari de nume pt bb2.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput