Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Ilinca

La multi ani Ingrid, Soficu' si Alex

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Adriana, - da' a trecut

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Si Bv...e normal ca in primul trimestru sa fie temperatura ridicata datorita proceselor metabolice intense care au loc...ca deh...doar se lucreaza la un omuletz,dar mie doc. mi-a zis sa nu creasca mai mult de 37.5.

Am fost la doc. cu Ingridutza mucioasa,sa nu carecumva sa patzeasca mai rau(dupa bronshiolita din oct. am ramas shocatzi).Ingrid are 8600 gr. si 74.5 cm.E mai slabutza cu 100 gr. conform acelui grafic,dar ceva mai inaltutza...cum le shade bine manechinelor.Asa ca doc. ne-a recomandat niste vitamine si Peritol.Carmina,parca tu i-ai dat lui Mihnea.Vaz ca pe cutie zice ca nu se da la copii sub 2 ani.Tie pt ce ti l-a recomandat?In rest doar muci pe care ii tratam cu nurofen,ophtamesone,karvol si aspiratzii cu batista bebelushului.Speram sa ii treaca in cateva zile.

Mei...la faza cu mancarea si eu sunt cam debusolata.Chiar ca nu mai stiu ce sa-i dau sa manance,mai ales ca nici nu prea am timp sa-i fac toate cele,ca apoi ea sa le scuipe cu scarba.Adik...la masa de 6 ar trebui:papanashi de baranza de vaci,sau budincutze,sau macaroane cu branza,sau mamaligutza,sau diverse prajiturele de casa.La pranz ar merge o supa cu galushte si niscai fripturi...Ar trebui sa stau toata ziua numai in bucatarie.Adevarul e ca mananca mai bine o mancare asemanatoare cu ale noastre dar fara sare(de exemplu am facut intr-o zi o ciorbitza de vita cu tot ce scrie in carte ca se pune,inclusiv patrunjel verde la sfarsit...a savurat domne zeama aia.Ieri i-am faut o friptira de vita la cuptor cu rosii si usturoi si piure de cartofi...delicios din nou...Dar cu mancarurile alese de la ora 5-6 seara stam prost...tot ce am incercat sa-i fac era bleah...adevarul e ca fara neam de zahar nu stiu ce budinca e buna.Asa ca am cumparat zahar brun si am sa-i pun cate putzin ...ca altfel nu mananca nimik.Si se pare ca cerealele simple nu mai sunt de ajuns...Faza e ca neavand nici un dinte iar e complicat..cum naiba sa fac io papanashi si apoi sa-i fac terci ca sa-i dau ei?As putea sa-i dau cate unul sa-l molfaie da asa dureaza o masa ore in sir...adik ar molfai unu din care ar fi mai mult pe jos si in burta ei nimik.Nu stiu daca sunt coerenta dar ma dispera mancarurile astea de bebelushi.Sa se faca mai repede mare sa pape ce mancam si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Viviana esti mortala ...dar imi explici si mie cum i-ai facut friptura aia de vita si cum a reusit sa o manance fara dinti? Eu nici nu ma bag la complicaturi din astea. Ii dau borcanele si gata mai sunt 2 mese, de fapt 3, 2 cu ou si una cu ficatel si pe astea le mananca doar daca e si cartof dulce pe acolo altfel nici nu deschide gura. Asa ca sa castige sotul cat mai bine ca borcanele scrie pe Mihnea. Totusi refuza si el ceva la borcan si anume spanacul, care mie mi se pare foarte gustos.
De cateva zile mananca foarte putin si este toata ziua cu degetele in gura si si le molfaie toata ziua. Oricum este a treia zi in care mananca doar 4 mese. Eh asta e!
I-am dat peritol impotriva alergiilor, este un alergenic ca Zyrtecul sau Ketoful. Vezi ca o sa-ti doarma mama mama si o sa manance cu ochii sau....exista si reversul medaliei. Eu ii dadeam 2 ml seara timp de 10 zile.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Simona . Ai grija de tine, nu face efort stai cuminte si ai grija de bebe mic din burtic. SA ne pui poze cu tine si burtica si sa ne tii la curent cu evenimentele.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Diana si Shoricel si pentru voi multi multi pupici de la aspiranta de mine . Deja numar zilele pana o sa am unda verde.
Azi i-am luat carut lui Mihnea, un brevi grillo si il vand pe cel vechi, care nu e vechi, ca Vlad zice ca din cauza lui am pierdut sarcina desi eu nu cred asta. Adica ca l-am ridicat, el avand aproape 12 kg.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Oana si Carmina - multumesc mult de raspunsuri. Deci e clara vorba ca la cati medici te duci atatea tratamente iti dau; si noi am aplicat cam acelasi tratament ca la Oana, desi mi se parea mai potrivit unul cu aerosoli ca la Carmina, insa dr a sarit in sus cand am zis de nebulizari, ca nu se pot face acasa, ca exista riscuri samd; am lasat-o in pace si sper sa trecem cu bine peste episodu asta urat, insa ma gandesc foarte serios sa caut un alt dr pentru Horia; unde mergem acum (medsana)este si destul de departe, si foarte aglomerat si tb sa ne programam din timp si am impresia ca dr este si cam de moda veche (hop top antibiotic, hop top picaturi si cat mai mult chestii sa indop copilu sa se faca bine); ma scoate din sarite chestia asta, pentru ca este al treilea dr pe care l-am schimbat pana acum, dar este atat de greu sa gasesti unul in care sa ai incredere si cu care sa poti avea o relatie calumea;
asa ca, fetelor care stati prin zona (Dristor, Titan, N.Grigorescu) daca aveti ceva sugestii va astept cu interes;

oricum, ideea e ca am inteles ca tine destul de mult, din cate mi-ati zis voi; la Horia evolutia pare destul de buna si maine ar fi ultima zi de tratament; nu mai tuseste asa de mult, respira mult mai bine; nu se mai aude suieratul (care a fost doua zile) in perioada de varf - dr a zis ca nu se mai aude nici la stetoscop nimic; sa vedem...

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bulinuta, slava Domnului ca n-a fost nevoie de chiuretaj
Simona, ai mare grija de bebe, sarcina usoara in continuare!
Shoricel, ii fac si branza lui Alec, dar mai rarut, pentru ca, la cat iaurt mananca el, nu-i problema daca nu mananca des branza. Ii fac branza o data la 2 saptamani, dupa reteta cu iaurt, si ii dau 3 zile din ea.
Maine ii fac ciorba de pui cu bors. Azi a mancat la fel ca ieri, ma refer la cantitati.
Cami, imi place ca tu ai intotdeauna o vorba pentru fiecare, niciodata nu sari pe nimeni...
Va doresc numai bine la toate!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

ha...pai friptura am facut-o asa:luat una bucata carnitza vita...cam 50 gr. pus in vas yena.Peste ea am pus o rosie data pe razatoare careia i-am scos semintzele in prealabil(deci a iesit un fel de suc de roshii) si 2 catzei de usturoi tocatzi si putzina apa...ca prea era pe uscat.Am pus capacul si am bagat-o la cuptor.Cand a fost gata am scos totul de acolo si am bagat la blender.Fiind o cantitate cam mica nu s-a maruntzit e a asa cum ar fi trebuie asa ca a trebuit sa o amestec cu piureul de cartofi(cartofi fiertzi+lapte)in blender ca sa se faca asa cum trebuie.As fi vrut totushi sa rezulte o pasta din friptura aia ca sa-i pot da separat...o linguritza carne...una piure...

Sper sa ii iasa dintzii mai repede ca imi limiteaza mult felurile de mancare pe care as vrea sa i le dau.

Ei nu-i plac borcanele cu mancare ,doar cele cu fructe si nici acelea toate...asa ca...la cratitza cu mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Zax, of imi pare rau sa auzim ca-l ai pe puiut bolnav, bronsiolita asta e intr-adevar o pacoste... e una sa inveti bolile don carti si alta e sa vezi niste omuleti chinuindu-se cu ele... multa sanatate... Daca ai nevoie de pediatru, trimite-mi un pm si am sa vorbesc cu doctorita mea care lucreaza la sptalul titan... eu sunt foarte multumita de ea si pana acum nu am avut divergente mari in ce priveste tratamentele lui Dav... multa sanatate ...
Carminuto, ce bine ca ai scapat... vezi ca te iubeste si pe tine cineva acolo sus, oricum mi se pare incredibil intuitia pe care ai avut-o in momentul in care ai racit sa zici ca de fapt tu esti si gravida si s-a intamplat ceva... instinctul matern, cred a fost...
Diana R, cum te descurci cu alergatul dupa 2 umblaciosi acum, e fitness serios, nu? ce ww sau alte diete, sa vezi tu acum ce silueta iti tragi...
Cami M, ti-am admirat printesa bucalata...
Virgi, ai dreptate, si eu m-am gandit, pana laurma cred ca rozeola infantum a fost... eruptia oricum nu a durat decat o zi si erau niste placarde rozalii pe toata pielea si cu niste puncte mai rosii in mijloc... bine ca a trecut... pupici de la Dav ptr colega de suferinta...

Mergi la inceput