Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)
Raspunsuri - Pagina 25
neda spune:
Buna fetelor,
Vin si eu cu o intrebare tehnica.Stie cineva cum sa fac albumul de pe WEBSHOT , privat?
Ma tot uit de o juma de ora si nu vad.Se pare ca sunt
Neda
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by neda
Buna fetelor,
Vin si eu cu o intrebare tehnica.Stie cineva cum sa fac albumul de pe WEBSHOT , privat?
Ma tot uit de o juma de ora si nu vad.Se pare ca sunt
Neda
Intri pe album si ti se deschide in dreapta o casuta cu "Edit this album". Intri acolo la "properties" si alegi privat. Succes!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
DianaR spune:
Roxana, felicitari ptr ridicatul in picioare al lui Catalin!
Carmina, bine ca ai scapat de chinul cu chiuretajul! Hai sa fie cu noroc data viitoare!
Amis, Carmina, fain de voi Bucurestencele ca tineti legatura, va inprieteniti... Ildi, la urmatoarea intalneala vii, nu?
Neda, logata fiind, intri in albumul pe care vrei sa-l faci privat si din meniul din dreapta alegi properties. Acolo la sfarsit ai optiunea de al face public sau privat.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
neda spune:
Camelia, DianaR va multumesc pt raspuns!
Saraca de mine, se pare ca m-am timpit.Chiar si dupa explicatiile voastre mi-a trebuit o vreme buna sa pricep ce si cum, unde......
.
Ideea e ca am reusit .
Multumesc!
Si bv spune:
Carmina, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta! eram foarte fericita ca vom fi din nou colege la gravidute, dar asa nu cred ca ma voi mai inscrie intr-un nou grup...
Oricum, asa cum ai spus, e bine ca n-a mai fost nevoie de chiuretaj si astfel puteti incerca fara griji cat de repede sa-i faceti lui Mihnea o surioara sau un fratior!
Si eu am avut probleme, am sangerat, am facut febra si am fost pe cale sa pierd si aceasta sarcina, dar am ajuns la timp la dr si mi-a dat un tratament de sustinere care mi-a salvat bb-lul, slava Domnului!
Fetelor, chiar vroiam sa va intreb, oare e normal sa am temperatura 37 cu 2 mereu?
Va multumesc celor care ulterior m-ati felicitat si va imbratisez cu muuult drag!
Simona
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Carmina, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta! eram foarte fericita ca vom fi din nou colege la gravidute, dar asa nu cred ca ma voi mai inscrie intr-un nou grup...
Oricum, asa cum ai spus, e bine ca n-a mai fost nevoie de chiuretaj si astfel puteti incerca fara griji cat de repede sa-i faceti lui Mihnea o surioara sau un fratior!
Si eu am avut probleme, am sangerat, am facut febra si am fost pe cale sa pierd si aceasta sarcina, dar am ajuns la timp la dr si mi-a dat un tratament de sustinere care mi-a salvat bb-lul, slava Domnului!
Fetelor, chiar vroiam sa va intreb, oare e normal sa am temperatura 37 cu 2 mereu?
Va multumesc celor care ulterior m-ati felicitat si va imbratisez cu muuult drag!
Simona
Poze
Simona, da tu esti la noi, nu? pai stai in continuare, noi suntem proaspete si iti raspundem la orice intrebare.
Despre temperatura: eu toata sarcina am avuto intre 37 si 38, cica asa e bine, ca e corp strain in corpul tau, asa mia zis medicul, da daca e mai mare de 38 si merge la 39, deja la medic.
Si imi pare rau ca ai sinherat, ai grija de pui mic din burtik.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
miti2004 spune:
Pt fetele ale caror bebei papa lapte la biberon am o intrebare ![]()
![]()
![]()
![]()
:
Al meu Alex inca se trezeste noaptea pe la 3 sa isi pape lapticul la bibe. As vrea sa renunte la masa asta, din mai multe motive:
- sunt f obosita
- acum se trezeste suplimentar si pt ca-l dor gingiile si ii tot ies dinti...deci sunt si mai obosita
- pt ca papa cam 180 ml noaptea, dimineata la 8 nu prea papa bine lapte, cam 80-120 ml...asa ca as prefera sa nu mai bea noaptea la 3 si sa ii dau la 6 dimineata, astfel si programul celorlalte mese s-ar normaliza ( adica fructele i le-as da la 10 in loc de 11.:30-12, si legumele la 2 in loc de 3:30 ziua )
CamiM sa stii ca exista hamuri pt bebe. Si eu ma gandeam la asta. Nu stiu insa cat de comfortabil e pt coloana mea, ca si asa am niste dureri cand ma indrept de spate de nu mai pot...
Amis_zip te rog mult zi-mi si mie cum faci pastele cu pui ?
Roxana FELICITARI pt ridicatul in picioare, pai asta chiar e o mare realizare ! sa nu mai zici ca fi-tu e lenes, eu cred ca s-a gandit el bine ( ca si al meu de altfel ) si a constatat ca unele lucruri sunt pierdere de timp
si vrea omul direct in picioare !
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
OanaRusu spune:
Dana (zax) despre tratamentul nostru iti spun asa:
- a debutat cu muci si nasul infundat - cand muci, cand infundat. Culmea, fix a doua zi dupa vaccinul de 6 luni (pentaxim si engerix)
- 3 zile tratament cu eurespal si antitermice - nu ceda febra, tot 38.4 mereu - insa dupa aia am vazut ca i-au iest si 3 (trei!) dinti in perioada aia...
- in continuare am primit antibiotic - tusea tare urat, nu mult da' cand il apuca tusea groaznic... si-l apuca uneori noaptea. Antibioticul: klacid. A vomat de multe ori de la tuse.... si el nu prea bea lichide - la bronsiolita mai si trebuie plus de lichide
si el si portia mai mica (lipsa pofta mancare) de lapte o voma... ceai sua apa, nici vorba (Ca deja faceam tensiune cand auzeam ca-mi recomanda tot omu' sa-i dau ceai... numa' cum sa il dau... mister total...)
- i-am dat siropele: salbutamol si mucosolvan - cel putin 2 sapt (nu-mi amintesc exact)
Dupa 2 zile de antibiotic respira atat de rau (cu suierat) incat pe la 12 noaptea ma gandeam sa ma duc la spital cu el
. Mi-am amintit (intr-un final!) de vapori de ceai de musetel si sare - i-am fiert intr-un vas, l-am pus langa el (1 plic ceai, o mana de sare mare, deci nu de masa) si dupa 15-20 min respira usor
L-am culcat aproape 3 sapt in scaunel - sa nu doarma la orizontala - si il intorceam periodic pe o parte si pe alta.
Dupa ce am pus mereu vapori langa el seara si dupa-masa cate o inhalatie (sub cearceaful pus pe uscatorul de rufe ne jucam cu el) a respirat tot mai usor - si n-a mai tusit asa urat.
Acuma depinde cum sunteti voi... E tare lung mesajul dar in 4 sapt am facut tot ce am gasit prin carti (naturiste) si pe net numai sa-l aud ca respira bine.
El a fost destul de bine dispus tot timpul - se facea ca tuseste uneori... sa se amuze... Acum din fericire a uitat cum se tuseste... ![]()
Pe calorifer tin in continuare o cratita cu apa si o mana de sare - se pare ca face bine.
Mie medicul nostru mi-a mai zis sa facem mai cald in casa (in perioada aia) ca frigul si umezeala nu ii priiau la Paul... Insa in unele locuri am vazut ca se recomada racoare... Incearca sa vezi ce-i face bine la puiul tau...
Eu in nas nu i-am pus decat mar+ si ser fiziologic - eu am fost la un moment dat aproape dependenta de picaturi si ma feresc de ele ca de... stii tu cine...
Si am folosit si batistuta bebelusului - nu mult dar de vreo 6-7 ori a fost mare-mare ajutor.
waw ce mesaj... cat china...
Sanatate multa!
scuze ca raspund asa tarziu... am inceput si eu sa lucrez si nu-mi ajunge timpul de nici o culoare.. ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
shoricutza spune:
Ana mea va multumeste pentru felicitari si va trimite.
Roxana, felicitari ptr ridiatul in picioruse! Ai baiat harnicutz. Si io sunt curioasa ce inseamna ca poate sa manance orice ... sincer eu una nici nu stiu ce sa-i mai dau nou ...
Carmina, ma bucur tare mult ca n-a mai fost necesar chiuretajul ... chiar am sperat sa ne spui asta.
SiBv multi pupici si ai grija de bb mic.
Lacramioara, se pare ca Alec a inceput sa pape f bine asa ca merita felicitari. Vroiam sa te intreb ... tu nu-i dai branzica? ca am remarcat ca nu zici nimic de ea.
Io de cateva zile ii dau ousorul, pestele si carnea cu iaurt inainte de masa de fructe iar legumele singurele sau maxim cu 2-3 linguri de cereale la masa de legume si papa mai bine asa ... adica cel putin am garantia ca imi papa in mod sigur carnitza, pestele si oul.
Si inca ceva ... a luat cineva peste Pangasius pentru bebe? io am luat din cora file proaspat, cica este peste special ptr copii si nu are miros, gust si evident oase. Ana l-a papat bine (cred ca nici n-a inteles ca papa altceva in afara de iaurt) si vroiam sa aflu ceva despre el ... am cautat pe net dar n-am gasit mare lucru ... stiti voi ceva?
adriana spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Dana (zax) despre tratamentul nostru iti spun asa:
- a debutat cu muci si nasul infundat - cand muci, cand infundat. Culmea, fix a doua zi dupa vaccinul de 6 luni (pentaxim si engerix)
- 3 zile tratament cu eurespal si antitermice - nu ceda febra, tot 38.4 mereu - insa dupa aia am vazut ca i-au iest si 3 (trei!) dinti in perioada aia...
- in continuare am primit antibiotic - tusea tare urat, nu mult da' cand il apuca tusea groaznic... si-l apuca uneori noaptea. Antibioticul: klacid. A vomat de multe ori de la tuse.... si el nu prea bea lichide - la bronsiolita mai si trebuie plus de lichidesi el si portia mai mica (lipsa pofta mancare) de lapte o voma... ceai sua apa, nici vorba (Ca deja faceam tensiune cand auzeam ca-mi recomanda tot omu' sa-i dau ceai... numa' cum sa il dau... mister total...)
- i-am dat siropele: salbutamol si mucosolvan - cel putin 2 sapt (nu-mi amintesc exact)
Dupa 2 zile de antibiotic respira atat de rau (cu suierat) incat pe la 12 noaptea ma gandeam sa ma duc la spital cu el. Mi-am amintit (intr-un final!) de vapori de ceai de musetel si sare - i-am fiert intr-un vas, l-am pus langa el (1 plic ceai, o mana de sare mare, deci nu de masa) si dupa 15-20 min respira usor
L-am culcat aproape 3 sapt in scaunel - sa nu doarma la orizontala - si il intorceam periodic pe o parte si pe alta.
Dupa ce am pus mereu vapori langa el seara si dupa-masa cate o inhalatie (sub cearceaful pus pe uscatorul de rufe ne jucam cu el) a respirat tot mai usor - si n-a mai tusit asa urat.
Acuma depinde cum sunteti voi... E tare lung mesajul dar in 4 sapt am facut tot ce am gasit prin carti (naturiste) si pe net numai sa-l aud ca respira bine.
El a fost destul de bine dispus tot timpul - se facea ca tuseste uneori... sa se amuze... Acum din fericire a uitat cum se tuseste...
Pe calorifer tin in continuare o cratita cu apa si o mana de sare - se pare ca face bine.
Mie medicul nostru mi-a mai zis sa facem mai cald in casa (in perioada aia) ca frigul si umezeala nu ii priiau la Paul... Insa in unele locuri am vazut ca se recomada racoare... Incearca sa vezi ce-i face bine la puiul tau...
Eu in nas nu i-am pus decat mar+ si ser fiziologic - eu am fost la un moment dat aproape dependenta de picaturi si ma feresc de ele ca de... stii tu cine...
Si am folosit si batistuta bebelusului - nu mult dar de vreo 6-7 ori a fost mare-mare ajutor.
waw ce mesaj... cat china...
Sanatate multa!
scuze ca raspund asa tarziu... am inceput si eu sa lucrez si nu-mi ajunge timpul de nici o culoare..
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
Vai, prin ce ati trecut.. bine ca e mai bine bebe acum..
Sanatate multa..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica