Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)
Raspunsuri - Pagina 24
26octombrie spune:
ami, cealalta dreapta... (adica e pe stanga cum vii de la mac pe morarilor)
e reconfortant ca nu sunt singura cascata pe ziua de azi!
nu te duci in cora dupa pastele acelea pentru copii?
sa-mi spui cum sunt primite, stiu ca ai acolo un critic de specialitate (in domeniu alimentar)!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
camelia.t spune:
Ralucis sa-ti traiasca Ilincuta si sa fie sanatoasa!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI
DianaR spune:
Saluti!
Cami, multumesc de intrebare, Timi mananca groaznic de prost, sunt zile cand papa doar tzatza.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI ILINCA!!!
Carmina ma bucur ca nu a mai fost nevoie de chiuretaj!Mi-am adus aminte ca tu m-ai intrebat cap trecut parca daca ai inteles bine ca eu anul trecut am pierdut o sarcina,ei bine,tu saracuta vroiai sa imi dai de inteles ca anul trecut pe vremea asta eram gravidoasa cu Andrei si ca de fapt in 2005 a fost toata povestea,dar....cand neuronii sunt in mare parte distrusi....
.Mai dureaza pana ma acomodez cu 2007.![]()
Roxana Claudia spune:
Ieri a trecut pediatra pe la noi. Conform noilor "norme" Catalin poate manca aproape orice. SI repede ne-am conformat. Tocmai a terminat de ros o coaja de paine graham
, si mi-a dat si mie de lucru pt ca a facut firimituri PESTE TOT
. La pranz avem 2 feluri de mancare
, iar celelalte mese au rams la fel: masa 1 si 5 de lapte, 2 si 4 de fructe respectiv iaurt. Ma laudasem si eu ca s-a ridicat lenesul meu in picioare...dar n-a remarcat nimeni
. De teama sa nu-si rupa picioarele in patutul cu zabrele, l-am mutat in tarc, si de atunci nu s-a mai ridicat. Nu mai spun ce tambalau a fost cand a vazut copilul ca-i demontez patutul
. Iar veste proasta e ca...pediatra mi-a zis ca unii copii isi regleaza somnul de noapte aproape de 2 ani
iar eu nu mai pot de pe acum..
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Ieri a trecut pediatra pe la noi. Conform noilor "norme" Catalin poate manca aproape orice. SI repede ne-am conformat. Tocmai a terminat de ros o coaja de paine graham, si mi-a dat si mie de lucru pt ca a facut firimituri PESTE TOT
. La pranz avem 2 feluri de mancare
, iar celelalte mese au rams la fel: masa 1 si 5 de lapte, 2 si 4 de fructe respectiv iaurt. Ma laudasem si eu ca s-a ridicat lenesul meu in picioare...dar n-a remarcat nimeni
. De teama sa nu-si rupa picioarele in patutul cu zabrele, l-am mutat in tarc, si de atunci nu s-a mai ridicat. Nu mai spun ce tambalau a fost cand a vazut copilul ca-i demontez patutul
. Iar veste proasta e ca...pediatra mi-a zis ca unii copii isi regleaza somnul de noapte aproape de 2 ani
iar eu nu mai pot de pe acum..
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
Roxana felicitari pt ridicatul in picioruse.La inceput Andrei se ridica in patut si el, dar in patut sta aproape numai cand doarme, foarte putin dupa ce se trezeste.Oricum in timpul zilei stam in alta camera decta cea cu patutul, asa ca, s-a vazut nevoit sa-si gaseasca alte puncte de sprijin pt ridicare. Acum se agata de orice si foarte repede este in picioare.Bineinteles ca stau tot in spatele lui ca un politai.Se plimba deja de-a lungul patului.
Referitor la somn.....daaaa, stiu foarte bine cum e chestia aia cu "pe la 2 ani".Pot sa o confirm din pacate.Fineas m-a capiat cu trezitul noaptea fara nici un motiv.Intr-adevar, dupa 2 ani,s-a rezolvat problema de la sine.Dar.....nu trebuie sa disperi de pe-acuma. E foarte posibil ca dupa ce trece circul cu dintii, sa doarma mai bine, nu trebuie sa astepti pana la 2 ani.Succes cu Catalinu mic si nopti usoare!
A, inca ceva: zi-mi si mie ce se intelege prin "poate manca aproape orice"? Da-mi si mie idei, poate ma mai dezghet la minte.

carminabulina spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
LA MULTI ANI ILINCA!!!
Carmina ma bucur ca nu a mai fost nevoie de chiuretaj!Mi-am adus aminte ca tu m-ai intrebat cap trecut parca daca ai inteles bine ca eu anul trecut am pierdut o sarcina,ei bine,tu saracuta vroiai sa imi dai de inteles ca anul trecut pe vremea asta eram gravidoasa cu Andrei si ca de fapt in 2005 a fost toata povestea,dar....cand neuronii sunt in mare parte distrusi.....Mai dureaza pana ma acomodez cu 2007.
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
EXACT EXACT. Ce ma bucur ca te-ai prins, ca eu nici dupa al doilea raspuns nu ma lamurisem si ma gandeam ca eu sunt
...asta nu inseamna ca esti tu, dar intelegi ce vreau sa spun
.Pupici.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
camelia.t spune:
DOROTI!!!! pe unde esti? ne citesti doar din umbra? Ia mai zi 2 vorbe despre voi? Cum mai sunteti? Ce mai face guguta?
camelia.t spune:
ELLAX nu ma las, atata te "strig" pana raspunzi!