Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)
Raspunsuri - Pagina 23
adriana spune:
Ah, am citit ce spuneai de Mihnea, carmina (multumesc de cuvinte.. hihi
.. io cioara), si mi-am adus aminte de Colargol.. Mai, cand i l-am pus lui fi-miu de 4 ani in nas aproape ca a facut o criza de isterie, era foarte usturator.. mi-am pus si eu dupa aia si mi-au dat lacrimile
, e tare naspa.. facut special sa chinuie copii.. ma mir ca Mihnea l-a suportat... n-a plans deloc?
Am simtit si eu o mare usurare cand am citit ca n-a mai trebuit sa faci chiuretaj.. uff.. groaznica treaba.. Doamne Doamne a avut grija de tine
Fiica-mea a avut un inceput de pneumonie, sau nu stiu ce pisici a avut, ca doctorii pe aici nu prea spun
, i-au dat tratament cu eritromicina, si nici nu l-am terminat bine ca a dat intr-o raguseala de toata frumusetea.. pe bune ca nu mai inteleg nimic, de unde a ragusit daca am tinut-o numai in casa... off.. si acuma plange ca o pisica gatuita.. nah.. sper sa treaca..
Are trei dinti, e schioapa de un dinte, ala de sus din dreapta intarzie sa apara.. e pitica rau, are vreo 8 kile la 7 luni.. sunt amarata.. astilalti aveau la 4 luni greutatea ei![]()
E.. eu am vrut copil mai slab, acu mi s-a dat si mai fac si nazuri![]()
Sanatate lui Horia
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
carminabulina spune:
Adriana, recunosc ca eu nu mi-am pus in nas colargol, de-asemenea recunosc ca eu nu as incerca multe chestii pe care fi-miu le accepta cu atata seninatate
asa ca nu stiu daca ustura sau, cert este ca il tinaem un pic cu capul in jos, ii puneam repede 3 picaturi, toate intr-o nara sau cum nimeream, jumate iesea pe afara, mai stranuta mai dadea o parte afara, dar de plans nu plangea asta e cert. Si dupa 2 zile de pus asta in nas, mucii nu au mai curs, deveneau solizi-lipiciosi asa, si puteam sa-i scot cu pompita pusa direct pe muc si astfel ii eliberam nasul.
A, de exemplu eu nici marimer/sterimar/ser fiziologic nu suport in nas, iar bebe nu prea zice nimc.
Si sa stai linistita ca-i bine,a re o greutate absolut normala Cornelia
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
miti2004 spune:
fetelor, azi am avut o premiera: in seara asta l-am spalat pe fi-miu pe dinti
!!!! apoi i-am facut
, i-am dat sa pape
si l-am pus in
la
.
am gasit pasta de dinti fara flour si avea in pachet si un fel de degetar pt degetul nostru aratator din cauciuc cu niste striatii in varf tot din cauciucul ala. ( ce mi-a zis mikiion )
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
miti2004 spune:
Carmina ma bucur ca a fost mai usor decat puteai sa te gandesti. Il pupam pe Mihnea acrobatul
!!!
Lyly iti schimbi job-ul ? adica pleci de la cei care te chinuiau si te hartuiau cand erai in concediu acasa ? super !!!
miti, mamica de
20 iunie 2006
CamiM spune:
Cocutica felicitari pentru ridicatul in picioare!
si dragut banc!!
Shori multumim frumos de aprecieri!!
Felicitari Anei pentru dintisori si ridicat in picioare!!
Steluta masina preferata a Sofiei este... mami!!![]()
felicitari pentru dintocul nr 3!!
Mijlocu'toamnei multumim frumos de aprecieri..
si inca un multumesc pentru ca te ocupi de listuta noastra
, lasa nu iti mai face probleme, numai intra la noi cat de des poti!!
Ildi merci
! Asa-i de gasunica, tie nu iti vine sa il musti de falcute si brancute pe David ca eu cu greu ma abtin!!![]()
Dana multumim frumos!!Uite de la noi o cafea virtuala si un
sa treaca oboseala!!hai mami lasa forumul si fugi la apel!! Eee....!!!![]()
DianaR merci
. Cum mai papa Timeea?
Lacri uff birocratia asta!!
Multa rabdare iti dorim!!Si cand ai vreme poate ne mai pui si noua o pozica doua cu Razacila.. hai ma ca plange imashul dupa dansul!!
Carmina imi pare rau ca nu a fost sa fie de data asta, ma bucur cel putin ca nu a mai fost nevoie de chiuretaj, asa ma rugam si eu cand am patit necazul
. Asa mi-au spus si mie ca abia dupa doua sau chiar trei sarcini pierdute se apuca sa faca investigatii
. O sa fie bine ai sa vezi.. trebuie sa fie bine!!
Adriana multa sanatate dosmnisoarei"Esmeralda"( ca frumos i-a mai zis Carmina) si felicitari pentru dintisori
.
Mie nu mi se pare chiar asa de slaba.. arata chiar bine draga de ea!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
miti2004 spune:
CamiM uitasem sa-ti spun ca bebica ta e tare acrobata si ea ! am ramas cu gura cascata la al 2-lea filmulet. Oare cand vom escalada si noi patul ???
ma duc la nani, pupici
miti, mamica de
20 iunie 2006
CamiM spune:
Miti merci frumos!!
Curand incepeti si voi.. si atunci sa te tii!!
Eu ma gandesc sincer sa inventez ceva un ham sau o lesa ca nu se mai poate..
Cami &
Sofia
poze Sofia
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
doroti,
eu as propune sa nu mai treci nici un progres in listuta pana nu termin fisierul, eventual pastreaza-le tu undeva si le inseram cand e totul gata. eu deja am copiat textul de la inceput, lucrez la el, datele noi nu le voi mai vedea.
pana la sfarsitul saptamanii sper sa termin, caci lucrez "frimiturat"
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
'nteles, le pastrez bine pe suport de hirtie.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
amiss_zip spune:
Luana ai intrebt tu parca de paste! Eu am sa ii dau Petrei maine paste cu carnita de pui. Am sa iau paste cu spanac si rosii (sunt cele ca niste penne dar de culori diferite)! Abia astept.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
amiss_zip spune:
TCM-ul de la Morarilor este pe strada Morarilor. Cam 100 de metri pe dreapta pe strada ce pleaca din intersectie-de la Mec (langa un depozit cu vopsele and stuff).
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss

Hora - 14 Mai 2006