Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI OANA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

OanaRusu - cum ati tratat bronsiolita si cam in cat timp a trecut la voi; cum e cu apa cu sare pe calorifer? poti sa-mi dai mai multe detalii, te rog?

Ildi - multumim

oana.iat - LA MULTI ANI pentru duminica! de ce nu ne-ai spus mai demult sa te uram cum se cuvine? Toti ce-ti doresti sa se implineasca alaturi de ai tai cei dragi!

Lacri - multumim si ma bucur ca Alec e mai mancacios un pic; iar la faza cu dintii - te inteleg; si eu de duminica seara ma chinui ingrozitor, parca nimic nu-i convine; numai scheuneli si maraieli si agitatie nonstop in capul meu

Cami - multumim

fetelor (amiss, Luana) unde e TCM la Morarilor ca am fost odata si nu l-am gasit? nu e in intersectia aia cu Mc? vreau sa merg si eu intr-o zi acolo; am inteles ca se vor inchide si vor veni nemtii direct cu magazinele si cu politica lor;

bravo Elena si Ana pentru ridicatul in picioare;

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare, salutare!

Adriana, dulce rochita verde si cea care o poarta si mai si!

Cami, vazut masini bengoase si voi pe langa ele... Si filmuletele cu Sofia scumpa si vorbareata!

Oana.iat la multi ani pentru duminica! Sa nu zici tu nimic...

Oana Rusu, sigur ca v-am remarcat... Doar sunteti si voi pe lista de pretendenti langa Sebi, nu?

Cocutica, Shoricutza, felicitari pentru ridicatul in picioare!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Asadar, se mai ridica niste ciresici in picioare! Felicitari, papuselelor
Steluta, multumesc pentru informatie, ma duk maine la Domo si la Media Galaxy Asa-i, Luana, Mulinexu' tau pare cea mai buna alegere.
Shoricel, ma bucur ca nu scriu degeaba pe aici; adevarul este ca-mi doresc sa ma inspir si eu de la voi, de-aia tot deschid subiectul. Ne-am stabilizat cu mancarea, cat de cat. Sunt in stare sa spun exact ce si cat a mancat Razacila. Adica: 390 ml lapte, 120 gr. fructe ( mango, banana, mar si grapefruit), suc de portocale, ceai Hipp de fructe, 150 gr. iaurt cu pastrav fiert si piure de cartofi, 140 gr. iaurt cu cereale Humana.
Uf! Greu am ajuns pana aici...
Asta seara mi-a facut si o surpriza dl. Razacescu... de 3 zile nu mai vroia sa suga deloc, nici macar noaptea, stateam si ma mulgeam la dus, iar maine vroiam sa merg la farmacie sa cer ceva pentru oprirea lactatiei. Dar, cum va ziceam, mi-a facut o supriza: a vrut sa suga Mare minune... bine, ca n-a supt decat vreo 4-5 minute, apoi m-a muscat, iar cand am insistat, m-a muscat inca o data, ca sa inteleg foarte bine mesajul: nu mai avea chef

Nu mai am timp sa vad pozele si filmuletele voastre. Si ma apuca iar depresia, asa, fara motiv. Va doresc noapte buna

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Lacri cum e la noul loc de munca? Iti doresc sa te adaptezi cat de repede si sa scapi de stresul de la precedentul!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Abia de lunea viitoare incep. Tu erai veterana in domeniul turismului, nu? Ieri si zi am alergat pentru numere provizorii. Mai trebuie sa merg la RAR si sa-mi fac dosarul pentru inmatricularea definitiva. Am avut norocul sa "prind" si taxa speciala de prima inmatriculare Inca n-am scapat de stresul precedentului job. Inca sunt legata de el, caci oficial sunt inca acolo, chiar daca am contractul suspendat, fiind in CIC. Multumesc pentru urare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana.iat

Cami, Adela, multumesc mult.
Lacra, ce bine ca Alec bea suc de grapefruit, i-am dat si eu Alexandrei dar s-a cutremurat din cap pana in calcaie cand i-a ajuns pe limba. Ramanem la combinatia: morcov+mar+portocala, cate 150 ml zilnic.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Oana, inainte sa prepari sucul, curata toata pielita alba. Sa ramana doar miez. Si cumpara grapefruit din acela rosu si mare, de obicei e mai dulce. Alec al meu insa nu bea suc cu morcovi. Vezi, fiecare bebel cu hachitzele lui

Mergi la inceput

O ultima postare...
Camelia.t, Capraru zice ca bebelul trebuie sa bea la 8 luni 400-500 ml. Alec bea doar 350-380 ml. Inteleg insa ca al tau pui nu a baut nici alte lichide... poate este un episod trecator. Ceai de la Hipp a inceput Alec sa bea mai mult de cand il diluez mai bine... adica de cand e ma apropiat de gustul de apa chioara. Poate a fost o coincidenta... dar nu te lasa, incearca sa-i dai orice lichid este recomandat la varsta asta. Bebelusul trebuie hidratat neaparat.
Eu i-am dat pana si lapte de cocos.. parca am si scris zilele trecute despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara,

Nu am mai intrat zilele astea ca pur si simplu nu aveam ce spune. Azi dimineata am fost la giulesti, toata facuta pachet si pregatita sufleteste pentru un chiuretaj. Insa, spre marea mea bucurie nu a fost nevoie. Sarcina s-a eliminat singura singurica, si pe langa asta uterul avea peretii subtiri ceea ce insemna ca nu mai era necesar chiuretajul. "Mai bine" mi-am zis...macar sa fie ceva bun si in pierderea asta, adica sa nu sufar ca un caine si fizic ca mi-a ajuns.
Am inteles ca trebuie sa astept un ciclu, pentru a incerca iar sa fac un bebe. Mi se pare corect ca altfel as deruta de tot corupl asta cu uite e gravida uite ca nu-i si hop iar e . Asa ca in martie o sa incerc iar.
L-am intrebat daca e cazul sa-mi fac niste teste sau analize mai complexe mi-a spus ca nu. Doar daca pierd la rand 3 sarcini atunci este posibil sa exista intr-adevar o problema...dar eu tot am sa fac niste analize. Ar fi culmea sa astept sa mi se repete povestea .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Salutam si noi noi dintosi dar si pe veterani, recunostem ca o facem un pic invidiosi , ca uite maine poimaine face 9 luni si nici urma de dinti.

Adriana si eu am vazut-o pe Cornelia, domnisoara "Esmeralda" , si ca-i frumoasa foc, cred ca-i de prisos sa-ti mai spun.

Zax, imi pare rau ca Horia este bolnavior. Mihnea a avut pana acum 2 episoade de bronsiolita si iti spun cu mana pe inima ca fara aerosoli nu am fi depasit momentul. Ultima oara cand a avut, a facut 20 de sedinte de aerosoli cu adrenalina.
Mai exact iti spun cum am facut:
primele 3 zile cate 4 sedinte cu adrenalina. In prima zi a mai facut cu un medicament, dexa nu stiu cum, dar atat.
Pe urma urmatoarele 3 zile 3 sedinte cu adrenalina si una cu prospan, asta era pentru muci si tuse.
Alte 2 zile, 2 sedinte cu adrenalina si una cu prospan.
Pe langa asta ii puneam in nas picaturi Colargol-singurele picaturi care i-au oprit mucii. este adevarat ca e o solutie ca betadina, de a murdarit toata casa si mai ziceai ca-i curge sange din nas, dar asa i-a trecut.
Colargonul este o solutie care o gasesti doar la farmaciile care are laborator.
Daca nu ai aparat de aerosoli se face alt tratament cu niste speriuri, pe care le am si eu...dar am preferat aerosolii pentru ca aveam nebulizatorul. Si spreiul este bun ca este tot pe baza de inhalare, am dat o groaza de bani si pe ele.
Nu stiu cu ce te-as mai putea ajuta, intreaba-ma si-ti raspund...aaaa si mai punema si seara si dimineata pe o batista Karvol asa sa ii decongestioneze nasul.
Sanatate multa!!! si stai linistita ca o sa treaca.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

shoricuta nu stiu de ce incalzesc iaurtul, cred ca m-am obisnuit sa incalzesc totul...adica iaurtul nu-l incalzesc propriu-zis, doar asa, fff putin. Adevarul e ca i-am dat iaurt de fructe si il nu l-am incalzit, doar il scosesem de vreo ora din frigider.

fetelor, multumim inca o data pt urarile referitoare la progresele grasului meu. Va

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput