Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)
Raspunsuri - Pagina 21
shoricutza spune:
Steluta, felicitari ptr dintisor!
Am remarcat ca tu si Danutza nu uitati niciodata sa urati "La multi ani" cireselor care mai implinesc cate o lunitza. Eu una apreciez enorm lucrul asta si tin sa va multumesc.
Sa nu fiu inteleasa gresit, si celelalte mamici fac urari, dar voi o faceti zilnic, fara sa sariti nicio ciresica! Va trimit la amandoua multe, multe

26octombrie spune:
iar raspund aiurea, am citit cate un mesaj, doua, iar la bucatarie, iar la baie si acum ma intreb care sunt cele aproape douaj de raspunsuri, unde-au plecat, ca-n capul meu e iarna si pustiu..
oana,
La multi ani!
lacra,
dadada, MOulinexu de la domo l-am luat eu, cum ti-am zis si sunt multumita!
steluta,
lucrez la listuta! sarumana mult
doroti,
eu as propune sa nu mai treci nici un progres in listuta pana nu termin fisierul, eventual pastreaza-le tu undeva si le inseram cand e totul gata. eu deja am copiat textul de la inceput, lucrez la el, datele noi nu le voi mai vedea.
pana la sfarsitul saptamanii sper sa termin, caci lucrez "frimiturat"
ami,
sarumana de pont cu flick. nu mai uita cu info despre detergentu ala..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
adriana spune:
Multumim celor care ne-au vizionat pozele: steluta
si camelia t
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
26octombrie spune:
mesaj esential, fara de care nu as mai putea continua sa intru pe acest forum!
acest mesaj trebuie citit cu atentie si retinut. please.
nu reusesc sa raspund!!! uite, acum am uitat sa zic de bobo roz, ce misto e dansa. si am mai vazut un teanc de poze, filmulete mai putin caci se incarca greu insa mi-e tare ciuda ca ma inveselesc si induiosez cand le vad, apoi uit sa spun, sa se bucure si tanti mama lu'puiu ala. ei bine, nu reusesc. si fie ma veti ierta si de acum incolo pentru scapari, fie o sa intru din ce in ce mai rar, din lipsa de timp si ata ete .
sunt doua moduri de a citi forumul: fie stai la cafea si savurezi fiecare post, raspunzand tacticos, cum faceam si eu pana nu demult, fie, cum imi e mie acum, citesc pe fuga, intre doua documente scanate, pana mi se incarca nu's ce program, intre doua telefoane, o parte la munca, o parte acasa, cat nu ma striga hora.. ei bine, nu reusesc sa retin trei posturi in sir; ma bucur de fiecare rand, insa nu pot sa imi manifest in scris bucuria. si m-apuca spumele pe mine!!!!!
uff.
am uitat sa multumesc pentru chiuvete, am uitat sa multumesc pentru pontu' cu pastele, nici nu mai stiu sigur cine mi-a spus, ralucis?
vedeti?
daca va impacati cu ideea ca aveti si una ramolita prin livada e bine. oricum, cred ca-s al mai batran cires, in curand vin astia sa ma taie, sa nu cad in cap la oameni..
indurare....
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
26octombrie spune:
voila! si io am vazut pozele, adriana, da n-am zis nimic. 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
io tot cresc
ILDI25 spune:
quote:
Originally posted by cocutica
Salutare!
Am uitat ieri sa mentionam ca am reusit sa ne ridicam singure in picioare sprijinindu-ne de zabrelele paturului si asta tot la 8 luni fix. Singura problema este ca nu stim sa ne asezam si stam in picioare pana obosim si incepem sa plangem.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
FELICITARI!!!

ILDI25 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Ia uitati aici ce tatic bogat!
RECUNOASTETI??
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/381787892/" target="_blank">pozawww.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
ce-l studiaza Petra pe Mihnea.Cum se simte Carmina ,e bine?
ILDI25 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
si continuarea: http://family.webshots.com/video/3084044060100383373
Cami &Sofia
poze Sofia
Pupe mama pe ea ce scumpa e ,si ce falcute are ca si David.
puiudana2004 spune:
Adriana si eu am vazut pe Cornelia cu fratiorii ei si verzulica,toti scumpici foc, dar nu am avut timp sa mai scriu pt ca Dl Andrei a vrut sa imi faca viata un chin azi!A carair non stop,pana si in somn.Si acu am o mare chiauneala...mare rau!Cand am zis sie u ca a adormit si pot sa scriu "listinita",de unde dom'le el e in picioare in patut si cheama umilul servitor:"Mama" si pot eu sa nu ma duc,dar am zis sa iti raspund.Si daca sunt greseli,am scris in mare viteza!
CamiM,vazut filmuletzele cu Soficu!!! Dulceeee
Shori,ma faci sa ma
.

Sofia