Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Poftiti de vedeti ce face Soficu.. si mami care se chinuia sa o adoarma: http://family.webshots.com/video/3030338880100383373

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

si continuarea: http://family.webshots.com/video/3084044060100383373

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

CAMiinteligenta faza ca ai luat Graco din acela mare. Aici a aparut mai tarziu, si eu ma grabisem sa cumpar, pt. ca facusera niste reduceri mari....Apoi am vazut ca scosesera si model mai mare. Eu i-am cumparat un Edie Brauer 3 in 1, si il tin in pozitia spre spate. merge, dar nu e asa comoda ca scoica. De fapt, daca ar fi fost mic mic, nu cred ca ar fi fost comod de loc.Chiar periculo pt. respiratia lui. Tot o scoica trebuie, chiar daca ei il recomanda de la 5 livre.

Uitati un site interesant despre jucarii:
http://www.toy-testing.org/CTTCmm.htm

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Poftiti de vedeti ce face Soficu.. si mami care se chinuia sa o adoarma: http://family.webshots.com/video/3030338880100383373

Cami & Sofia
poze Sofia

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare!

Am uitat ieri sa mentionam ca am reusit sa ne ridicam singure in picioare sprijinindu-ne de zabrelele paturului si asta tot la 8 luni fix. Singura problema este ca nu stim sa ne asezam si stam in picioare pana obosim si incepem sa plangem .

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Si pentru amuzament:

Un pusti intra in farmacie si intreaba: - Aveti prezervative? - In primul rānd, ii raspunde farmacista enervata, prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rānd sa-i spui tatalui tau sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi! La care pustiul raspunde: - In primul rānd prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt impotriva copiilor, iar in al doilea rānd nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama, care pleaca in delegatie si nu are cum sa stie marimea inca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Cocutica felicitari {cheers] pentru dintisorul nr 3!! Multumim de reteta pentru ficatel, o sa o tin minte .

Cami & Sofia
poze Sofia

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Salutare livada!

Vivi, ma bucur tare mult ca n-a fost o pauza prea mare si sper ca te simti ceva mai bine. Prin ce treci tu trecem toate asa ca de la noi ai maxima intelegere.

Miti, io ii dau iaurtul si fructele (inclusiv piureul de fructe de la borcanel pe care-l pastrez 24 ore) direct din frigider si nu s-a intamplat nimic pana acum, Anei ii place asa ... tu de ce il incalzesti? este mai bine asa?

Carmina, sper ca esti ok ... ateptam vesti de la tine.

Luana, felicitari ptr primul dintoc si "la mai multi"!

Lacra, nici Ana nu papa cartof alb. Nici nu insist, macar sa pape celelalte legume.
Ma bucur ca ne spui si noua ce mai papa Alec si ce combinatzii mai incerci.

Cocutica, felicitari Elenei!

Si noi ne-am ridicat in picioruse la 8 luni si patru zile si patim la fel.
Si avem 7 dintisori (de la 8 luni) si papam mancarica pasata doar cu furculita, fara sa insistam prea mult (se pare ca ii place mai mult asa, cu bucatele mai mari).

Cami, este delicioasa gogoshica ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI, ANDREI si NOEMI!!!

Cami, multumita tie ne-am mai clatit ochii cu ceva masini serioase!!! Si Sofia pe care a preferat-o?? Vai, si ce harnicuta este ea !!!

Adela, sanatate multa intregii familii!!

LA MULTI ANI, OANA!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!!

Lacra, parca tu spuneai ca vrei sa-ti cumperi un aparat de facut la aburi, nu? Am vazut de la Tefal la Media Galaxy, la 200 RON, si stiu ca la Domo (www.domo.ro pt comanda online) de la Moulinex, pe la vreo 170 RON.

Adriana, dar ce Cornelusa verde am vazut!! am fata frumoasa!!

Miti felicitari pentru progrese!!

Amiss, unde e TCM-ul asta??? Petra e cu Mihnea acolo, nu??

Cocutica, felicitari pentru progresele Elenei!!

Ultima veste de la noi e ca avem gingia de sus crapata. Asa ca in vreo 2 zile ne apare al TREILEA dintisor!!! La 7luni si 3 sapt., Doroti!

Astazi am fost in Mall, caci am vrut sa-i cumpar Andradei niste body-uri de la Mothercare. Insa nu am gasit pentru 9-12 luni, la seturi de cate 7, ci doar cu cate 3. Oricum i-am luat un set de 3, complet albe.

am livada de ciresele frumoase!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

quote:
Originally posted by ralucis

a, lyly si miti, sa stiti ca si la mine cand e cam nasoala mancarica i-o diluez si i-o dau sa bea, altfel nici o sansa sa o pape.
apropos, noi folosim tetine pt cereale de la nuk. mi se pare ca nu sunt nu prea largi la gaura din tetina. exista si tetine care sa aiba gaura mai mare sau sa fac cum m-a sfatuit cineva, adica sa tai un pic cu foarfecele o tetina normala? stiam ca n-ar fi prea buna varianta asta, ca s-ar macina siliconul si bb poate sa il inghita.

Ralucis, daca vrei sa maresti gaura tetinei poti sa folosesti un ac incins. Eu folosesc tot NUK, dar de latex, si asa am procedat si a fost ok (trebuie sa alegi cu grija acul sa nu fie prea gros si sa iasa gaura prea mare).
Tot de la NUK, exista tetine din silicon, speciale ptr hrana groasa si au gaura destul de larga (poate prea larga ca trebuie sa faci mai gros) sau tetine din latex tot ptr hrana groasa cu gaura in forma de cruce (asta nu buna! adica mie nu mi-a placut ...) Asa ca alege si tu una din variante ...
Eu am incercat sa-i dau Anei si tetine de la chicco sau avent cu flux reglabil, dar s-a obisnuit cu cele de la NUK si refuza orice alta tetina
Cred ca te-am plictisit deja ...

Mergi la inceput