Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Camiam doua intrebari. Tu inca mai folosesti scoica? Inca mai incape? ca Marc nu mai incape de pe la sf lui noiembrie , din cauza costumului de iarna si a celor 9 kg jumatate. Era graco doar pana la 9 kg permis.

Si 2. Ai idee, in port bebe , pana la ce greutate ai voie sa-l tii in fata ? Ma refer pana la cat tine marsupiul acela. Ca spatele meu oricum nu-l mai tine de mult

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Miki scoica inca e ok.. asa cat de cat. Asta pe care o avem noi este tot de la graco dar merge pana la aproape 12 kg si Sofia are acum cam 11kg cred. Cu costumul de iarna e mai complicat dar cum pana nu face un an nu pot sa o pun in scaun din cele mai mari sincer parca nu mai am chef sa cumpar o scoica mai mare doar pentru cateva luni. Ar mai fi varianta sa luam un scaun care este si scoica dar ma mai gandesc. De obicei o las in masina dar acum adormise Sofia si n-am vrut sa o trezesc

Port bebe al nostru e de la Chicco si merge tot asa pana la 12 kg(deci mai avem putin..). In port bebe nu mai incape cu costumasul de iarna dar inauntru sau cand e cald e ok decat sa o car in brate cand incepe sa chitaie. Singura chestie e ca asta nu se pune in spate. Am vazut unele si pana la 20 de kg si se puneau si in spate dar vorba ta nu stiu daca mai ma tine spatele sa car ditamai gogoshica..

Am vazut ca intrebai ceva de ficatel.. stii ca in sarcina este contraindicat tot din cauza ca are foarte multa vitamina A, banuiesc ca nu face bine excesul si cum ei sunt mititei nu trebuie sa pape mult ficatel sa ajunga la overdose de vit A.
Cu suc nici eu nu ii dau mai ales ca aici nu prea te incurajeaza pediatrii sa dai suc bebeilor ei zic sa pape legume si fructe si pentru lichide apa si bineinteles lapte/ formula.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

arleena cat de simpatic este Alex! m-a terminat cu masa de dimineata! M-a uns la suflet...mai ales ca inca mai alaptez si mi se par asa dragalsi cum cauta tzatza si cum molfaie acolo

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Eu mi-am luat cantar electronic din TCM (cel de langa tine luana)! duce pana la 5 kg si are 3 unitati de masurare :kg, lbs si inca ceva. Sunt foarte multumita de el. L-am luat la 65. Nu ma apucam eu de prajituri fara cantar

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

LA MULTI ANI ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Oana.iat!!
Ce interesant... Alexandra ta e nascuta in 12 iunie - e si ziua mea asta e o prima coincidenta...
Ziua ta e pe 4 feb - zi pe care o consider un fel de a doua mea zi de nastere pt ca Dumnezeu mi-a dat sansa sa supravietuiesc - deci m-am nascut a doua oara.....
multa sanatate si bucurii de la si impreuna cu cireshica ta, bineinteles alaturi de cei dragi!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Am reusit cu programul!!!L-am instalat!!!!Multumesc dragele mele!!!

Mergi la inceput

Ia uitati aici ce tatic bogat!
RECUNOASTETI??
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/381787892/" target="_blank">poza

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Ia uitati aici ce tatic bogat!
RECUNOASTETI??
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/381787892/" target="_blank">poza

Amiss

uite lipicios de la Paul si o pentru domnisoara

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

amiss_zip este Mihnea, nu ? ca parca azi s-a dus Carmina la doctor, nu ? l-au lasat la tine ? ce face Carmina ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput